Çatlatma iğnesi ve ovulasyon testi

Ben anlamadım ilişki neden olmadı iğne yaptıysan ?
İlişki 36. Saatte oluyor ya 3 Aralık öğlen 11 de iğne yaptım 4 Aralık akşam 11 de ilişki dedi doktor. Ama onun öncesinde yani saat sekiz gibi kasık ağrım arttı dizlerime vurdu ağrısı çok kötü oldum akşam tuvalete girerken bile ağrıyordu kasıklarım sonrasında zar zor ilişkiye girdim 11 de. ben size ondan önce yazmıştım benden daha tecrübelisiniz bu durum normal mi iğne yan etkisimi vs diye sorudum. Çünkü bir defa daha yapmıştım böyle olmadı. Şu an çok şükür iyiyim düne göre. Sabah uyandım 11 gibi ovulasyon testi yaptım negatif test mı yanlış acaba. bir gün sürdü ovulasyon

Anladım öncesinde ilişkide bulunmak avantaj bunu söyleyeyim illa iğne günü deneme gibi bi şartınız yok önceden sperm rahimde bulunması avantaj olurdu. Ama iğne etkisi olabilir bu normal hormon yüklüyorsun sonuçta. Olabilecek bir şey tabi ki ovulasyon testi de yap hassasiyete göre yada iğnenin etkisine göre değişkenlik gösterebilir Buda zaten yanıltıcı olduğunu gösteriyor iğne yapmışsın göstermemiş ama gösterede bilirdi çizgi. Test gününden önce hiç bir testi tavsiye etmiyorum inşallah tutunur güzel haber alırsın

İnşallah çok teşekkür ederim ilginiz ve yorumunuz için Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşaallah

Kim demişse çok haklı, mesela bende 3 tane yumurta vardi hepside 25+ ölçüde, ve 9 gün ağridi kasiklarim fenaydi, dunden beri daha iyiyim ama.

Kim demişse çok haklı, mesela bende 3 tane yumurta vardi hepside 25+ ölçüde, ve 9 gün ağridi kasiklarim fenaydi, dunden beri daha iyiyim ama.
Demi bende de öyle oldu geçen yaptigimdan böyle değildi. Korktum açıkçası üye öyle deyince rahatladım. Akşam akşam doktora da yazamadım sanki kasıklarım parçalanıyor gibi yürürken bile ağrıyordu. Sen ne zaman yaptın iğne

Ben 25 kasim yaptim canim, doktorum sıkıca tenbihledi 12 araliktan erken test yapma diye. Fakat dayanamadim dün de bu gun de kaset test yaptim, sanirim negatif. Aslinda bu gun erken gebelik testi yapicaktim ama bir an daldım ve çişimi attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…