Çatlatma iğnesi ve ovulasyon testi

mavinintonu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
137
72
Merhaba kızlar dün 11 de çatlatma iğnesi yaptım dört beş saat sonra test yaptım testin klavuzuna göre negatif bugün tekrar yaptım pozitif gibi sizde bakarmisiniz ovulasyon testi

Eklentiler

• IMG_20241204_133615.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Hamilelik testi değil ama bu ovulasyon testi. Sizce ne zaman yapmalıyım
Bende dün akşam 7 de yaptırdım iğne. 18 aralık test günüm. Ama öncesinde takip amaçlı gebelik testi yapcam. Etkisi ne zaman geçicek iğnenin diye. Çünkü geçen seferde 12.güne kadar gebelik testinde pozitif çıkmıştı.

Onu biliyorum zaten. Gebelik testini 14. Gün yapabiliyorsunuz. erken yapınca iğnenin etkisinden pozitif çıkabiliyor. Ben ovulasyon testi yaptım çatlama olmuş mu diye
Çatlatma iğnesi yapınca ovülasyon testi anlamını yitiriyor anlatmak istediğim bu. Anlayamazsınız yani çatlayıp çatlamadığını. Benm bilgim bu yönde yanlış mı doğru mu bilmiyorum

Çatlatma iğnesi yapınca ovülasyon testi anlamını yitiriyor anlatmak istediğim bu. Anlayamazsınız yani çatlayıp çatlamadığını. Benm bilgim bu yönde yanlış mı doğru mu bilmiyorum
Bazen çatlamıyor kiste dönüyormuş. Genelde bu sayfada herkes yapıyor bildiğim kadarıyla dün iğne yapınca yaptım testi negatifdi bugün çatlamış pozitif catlamasaydı negatif olurdu

Bazen çatlamıyor kiste dönüyormuş. Genelde bu sayfada herkes yapıyor bildiğim kadarıyla dün iğne yapınca yaptım testi negatifdi bugün çatlamış pozitif catlamasaydı negatif olurdu
Olabilir hiç bilmiyorum öncesinde hangi ilacı kullandınız genelde klomen kiste çeviriyor diye okudum burda.

Klomen kullandım yumurtalar büyümüş dedi doktor dün sabah iğne yaptım akşam da akıntı olunca kesin çatladı dedim sabah test yaparım dedim
Yine bi araştırın ama ovüyle anlaşılmaz diye düşünüyorum. Umarım etki etmiştir iğne. Benm 1 tek yumurtam gelişmiş bakalm şansım düşük yani bende 28 li erken gebelik testi aldım kullan kullan dururum artık test gününe kadar

Çok stresli bir süreç ya insan tutamıyor kendini inşallah bu ay güzel haberler alırız haberleselim aynı gün yapmışız iğneyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…