çarşamba günü çatlatma iğnesi oldum. Bugun cumartesi ama yumurtamın çatladığına dair bir belirtim yok. Ovulasyon kiti de çarşambadan beri bu şekilde çıkıyor. En alttaki çarsamba.
Şimdi benim yumurta çatladı mı? Bu testler böyle mi çıkıyor iğne vurulunca? İğne olunca test işe yaramıyor mu? İlişki planlaması benim için önemli çünkü her zaman fırsatım olmuyor. Daha çatlamamış olabilir mi?
Doktor kontrolunde yumurta gelişimi izlendi zaten. Ve çatlatma iğnesini de doktor verdi. Ama ovulasyon testi iğne gününden beri böyle çıkıyor. Catlayıp catlamadigini anlayamıyorum...o yuzden durumu anlayamadım. Hafta sonu oldugu icin şu an kontrol ettiremiyorum da...
çarşamba günü çatlatma iğnesi oldum. Bugun cumartesi ama yumurtamın çatladığına dair bir belirtim yok. Ovulasyon kiti de çarşambadan beri bu şekilde çıkıyor. En alttaki çarsamba.
Şimdi benim yumurta çatladı mı? Bu testler böyle mi çıkıyor iğne vurulunca? İğne olunca test işe yaramıyor mu? İlişki planlaması benim için önemli çünkü her zaman fırsatım olmuyor. Daha çatlamamış olabilir mi?
canım merhaba, yıllar geçmiş üzerinden ama yine de sormak istedim. seninle aynı durumdayım geçen hafta perşembe günü çatlatma iğnesi vuruldu o günden bu yana yani 6 gündür ovulasyon testleri hep çift çizgi.. senin o ay gebelik oldu mu?
geçen ay ilk kez klomen kullanmıştım canım. sonuç negatif. şimdi 2. ay klomen kullandım cuma günü ikinci kez iğne vuruldu beklemedeyim.. ikinci ay daha yüksek oluyormuş şans ama baklım dua ediyorum canım..
canım merhaba. bu ay 2. kez kullanmıştım klomen. daha sonra otrivelle vuruldu. 3 yumurtam büyümüştü en büyüğü 37mm idi. çok umutlanmıştım. bata 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. önce çok sevindim ama sonra otrivelle vurulduktan sonra testi etkiledği geldi aklıma hemen özel bir hastaneye gidip kan testi verdim. beta hcg 9.93 çıktı. doktorum çok arada bir değer 2 gün sonra tekrarla testi dedi. tekrar kan verdi bu sefer 3.26 çıktı..