- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Tek bu kullandın sabah akşam miYok canım iki kere Klomen kullandım ilk beş günü adetliyken sonra kontrole gittiğimde büyümemişlerdi sonra dört gün daha kullan dedi işte bugün gitti mi acaba büyümüş hem de aynı hala o yüzden sordum birkaç gün daha beklemekte fayda varman çünkü ilaç bugün bitti ikinci paket
Evet canım böyle yani o yüzden bu dört gün kullandım ya acaba hani tepkime verirler mi diyeTek bu kullandın sabah akşam mi
Bence büyümemesi normal o zamanEvet canım böyle yani o yüzden bu dört gün kullandım ya acaba hani tepkime verirler mi diye
Ben güne iki taneMesela klomenin içinde 10 adet var ben sabah akşam 5 gun kullandım
Ben 2 defa klomen kullandım 3. Defa da yazacaktı ara vermek istedim ovulasyonlan deneyecem 3 klomenden sonra aşılama ya geçeriz dedi gonalfBen güne iki tane
Daha önce letu büyüttü
Klomeni ilk defa önerdi doktor
Kuzu aslında hep 2 güne bir derler ya. Hergğn demeside tuhafYa birdaha igne yaparsam bunuda deniycemama cok yaparsan bayat oluyorsa neden doktorlar hergun ust uste diyor herkes birsey diyor
Iste vercekse rabbim tasin basinda veriyor boyle seyler sebeb canim amaKuzu aslında hep 2 güne bir derler ya. Hergğn demeside tuhaf
Öyle kuzum. Olmayacaksa saniyesi saniyesine denk getirsekte olmaz. Ama biz elimizden geleni yapalım da gerisi takdiri ilahiIste vercekse rabbim tasin basinda veriyor boyle seyler sebeb canim amadenemekte istiyor insan
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah duana talibimHer doktor farklı bir şey söylüyor mesela bana sabah igne ertesi akşam ilişki demişti bende öyle taptım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah duana talibimİğneden sonra 12. Saat ve 36. Saat ilişki oldu sonrası gün aşırı şükür tuttu
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinpazartesi Öğlen 11 de iğne vurunduysan veya yumurtlama belirtleri gördüysen salı akşam 10.30-11.00 arası sperme ihtiyaç var. 36 saati geçmemeli. Yumurtlama belirtileri gördükten itibare 24-36. saatlerde yumurta çatlar.
Doktorum bu şekilde açıkladı
Ediyorum canım Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah duana talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?