- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Benim bi arkadaşımın eşi göreve gidecekti 1 haftalık o günde yumurtlama dönemine denk geliyormuş izin almıştıpeki çalışanlar ne yapacak mesela ben su an ısteyım eve mi gıtsem acaba :)
Nasıl kullandın 13mm çok küçük yaa mesela ben kendimden örnek vereyim adetin 5.Günü başladım 5 gün adetin 12. Bunu gittim yeterli olgunluğa gelmiş iğne vuralım demişti ama ilk kullandığımda adetin 15.gunu yükselmiştiKızlar merhaba devlet hastanesinde yumurtamı ölçemeye gittim Klomen kullanmıştım.
15. günüm bugün 13 milim hala yumurtam ben daha büyüğüm bugünden sonra bilmiyorum
Canım ben adetin 2 .günü kullandımNasıl kullandın 13mm çok küçük yaa mesela ben kendimden örnek vereyim adetin 5.Günü başladım 5 gün adetin 12. Bunu gittim yeterli olgunluğa gelmiş iğne vuralım demişti ama ilk kullandığımda adetin 15.gunu yükselmişti
Buyur 2 günde 2 mm bulur diye biliyorum benimde 10 13 16 18 olmuştu 2 gün arayla gitmiştimCanım ben adetin 2 .günü kullandım
Acaba bir kaç gün daha büyür mü bilmiyorum
Kaçıncı gününde 13 tüBuyur 2 günde 2 mm bulur diye biliyorum benimde 10 13 16 18 olmuştu 2 gün arayla gitmiştim
Yani hesaplayip 36.saate denk getirmeliyiz oylemi?Yaaa benimki üstüne bastıra bastıra 36.saat dedi ve hangi saate denk geldiğini bile söyledi
Bana doktor öyle dedi kuzumYani hesaplayip 36.saate denk getirmeliyiz oylemi?
Kaçıncı gününde 13 tü
Ah ah benimkide persembeden basla tum haftasonu beraber ol dedi aceba saatimi denk getiremedikBana doktor öyle dedi kuzum
Mesela bu da bi muamma. Çok sık olunca sperm kalitesiz olurda diyorlar. Çok bekleyince bayat sperm de diyorlar. (Bayat yerine başka bşeydi ama aklıma gelmedi) ama ovitrellernin prospektüsünü okursan kuzum orda da 36saag ditorAh ah benimkide persembeden basla tum haftasonu beraber ol dedi aceba saatimi denk getiremedik
Benimde adetlerim düzensiz 33-34-35 günde oluyorum acaba Buda etkilermiEki Görüntüle 2747680
Resimle yanıt vereyim dedim 28 i iğne olmuşum ama sen ilacı adetin 2 günü başlamışsın bende 5 günü başlamıştım mavi olanlar ilaç içmiştim
Her doktor farklı bir şey söylüyor mesela bana sabah igne ertesi akşam ilişki demişti bende öyle taptımArkadaşlar,bu konuyu merak ediyorum yardımcı olabilecek var mi? Yani 36. Saatin dolduğunda boşalma örneğin 5-10 dk once olmus mu olmali yoksa tam catlama olduktan sonra mi boşalma olmalı. Bilen var mi?
Belki ondan kaynaklı olabilir benim düzenlidir 28 günde bir en fazla 1 gün erken veya geç gelirBenimde adetlerim düzensiz 33-34-35 günde oluyorum acaba Buda etkilermi
Evet 3 gün daha bekliyim 4 gün daha kullandım klomen bugün bittiBelki ondan kaynaklı olabilir benim düzenlidir 28 günde bir en fazla 1 gün erken veya geç gelir
Ya birdaha igne yaparsam bunuda deniycemMesela bu da bi muamma. Çok sık olunca sperm kalitesiz olurda diyorlar. Çok bekleyince bayat sperm de diyorlar. (Bayat yerine başka bşeydi ama aklıma gelmedi) ama ovitrellernin prospektüsünü okursan kuzum orda da 36saag ditor
Sen daha ilaç bitmeden mı gittin doktora öyleyse normalEvet 3 gün daha bekliyim 4 gün daha kullandım klomen bugün bitti
Yok canım iki kere Klomen kullandım ilk beş günü adetliyken sonra kontrole gittiğimde büyümemişlerdi sonra dört gün daha kullan dedi işte bugün gitti mi acaba büyümüş hem de aynı hala o yüzden sordum birkaç gün daha beklemekte fayda varman çünkü ilaç bugün bitti ikinci paketSen daha ilaç bitmeden mı gittin doktora öyleyse normal
Pardon büyümemiş yazacaktım yanlış yazmışımSen daha ilaç bitmeden mı gittin doktora öyleyse normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?