- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Keselerden çıktı sicak sicak taze derya kuzulariSıcak sıcak beklesinayy gülesim geldi kusura bakmayın.
bence siz 36.saatte ilişki olsun diye düşünerek yapın. Zaten sperm sanırım 24 saat duruyormuş öyle duymuştum
Yaaa benimki üstüne bastıra bastıra 36.saat dedi ve hangi saate denk geldiğini bile söylediÇatlatma iğnesi yaptığım gun ve sonraki gunler iliski olacak demisti doktorum. Bana saat vs bisey dememisti
Zaten degistirdim doktorumu yere batasica zaman kaybiydi o tamamen. Sağlıkla dogur inşallah darisi bizeYaaa benimki üstüne bastıra bastıra 36.saat dedi ve hangi saate denk geldiğini bile söyledi
İnşallah bebişim. İnşallah sende iyi bi doktora denk gelmişindirZaten degistirdim doktorumu yere batasica zaman kaybiydi o tamamen. Sağlıkla dogur inşallah darisi bize
Bu kez doktorum iyi yılların doktoru. Ama ocak 21 de tup bebek merkezinde randevumuz var tekrar gereken tetkikler yapılacak aşılama düşünüyoruz doktorum da demişti hayirlisi inşallahİnşallah bebişim. İnşallah sende iyi bi doktora denk gelmişindir
İnşallah sen ve sen gibi bekleyen herkes güzel haberler alırBu kez doktorum iyi yılların doktoru. Ama ocak 21 de tup bebek merkezinde randevumuz var tekrar gereken tetkikler yapılacak aşılama düşünüyoruz doktorum da demişti hayirlisi inşallah
peki çalışanlar ne yapacak mesela ben su an ısteyım eve mi gıtsem acaba :)Yaaa benimki üstüne bastıra bastıra 36.saat dedi ve hangi saate denk geldiğini bile söyledi
Ay onu bilmiyorumpeki çalışanlar ne yapacak mesela ben su an ısteyım eve mi gıtsem acaba :)
Benimde oyle , o yuzden sormak istedim. 13 . 10 da çatlayacak yarin, o saate birliktelik olmus mu olsun yoksa catladiktan sonra mi bosalma olsun bunu netlestiremiyorumYaaa benimki üstüne bastıra bastıra 36.saat dedi ve hangi saate denk geldiğini bile söyledi
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. 36.saati değerlendirmiştik
13:10 mu demek istediniz. O zaman siz 13te başlayınBenimde oyle , o yuzden sormak istedim. 13 . 10 da çatlayacak yarin, o saate birliktelik olmus mu olsun yoksa catladiktan sonra mi bosalma olsun bunu netlestiremiyorum
Hayırlısı olsun inşallahBu kez doktorum iyi yılların doktoru. Ama ocak 21 de tup bebek merkezinde randevumuz var tekrar gereken tetkikler yapılacak aşılama düşünüyoruz doktorum da demişti hayirlisi inşallah
Aminn çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bu üçüncü ignem, ilk ikisinde gayet rahattım ama bu sefer aceba dedim yanlış mi yapıyorum. O yüzden sormak istedim13:10 mu demek istediniz. O zaman siz 13te başlayın
Bide bu kadar ince eleyip sık dokuyup stres yapmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?