Merhaba çatlatma iğnesinin içinde bulunan hormonlar sebebiyle bel ağrısı göğüslerde şişkinlik kasık ağrısı olabiliyorMeraba kızlar ben yeni üye oldum ve hep bakıyorum yazdıklarınıza gebelik istemim var ve doktorum klomen yazdı onu kullandım 5 gün sonra 3 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ve ikinci günüm aşırı şekilde bel ağrım ve bacak ağrılarım vardı 3 .günde hafif varla yok arası kasık ağrılarım oluyor ve hala bel ağrım devam ediyor bide sıklıkla idrara çıkıyorum sizde bu durumu yaşayanlar varmı lütfen bilgi verebilirmisiniz gebelik belirtisi mi acaba çok merak ediyorum
Gebelik belirtisi için daha çok erken iğnenin etkisi bunlarMeraba kızlar ben yeni üye oldum ve hep bakıyorum yazdıklarınıza gebelik istemim var ve doktorum klomen yazdı onu kullandım 5 gün sonra 3 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ve ikinci günüm aşırı şekilde bel ağrım ve bacak ağrılarım vardı 3 .günde hafif varla yok arası kasık ağrılarım oluyor ve hala bel ağrım devam ediyor bide sıklıkla idrara çıkıyorum sizde bu durumu yaşayanlar varmı lütfen bilgi verebilirmisiniz gebelik belirtisi mi acaba çok merak ediyorum
Peki kaç gün sürüyor bilginiz var mıİğnenin içinde gebelik hormonununtaklit eden hormon var o sebepten gebelik belirtisi yaşıyorsun
1 haftaya geçerPeki kaç gün sürüyor bilginiz var mı
Benim bugün 9.cu günüm iğnenin idrarda etkisi geçmiş test yaparak baktım ayrıca 3.cü aşılamam bu benim ama benim ağrılarım geçmedi kasıklarımda 4 gündür ağrı var1 haftaya geçer
Hadi inşallah vardırBenim bugün 9.cu günüm iğnenin idrarda etkisi geçmiş test yaparak baktım ayrıca 3.cü aşılamam bu benim ama benim ağrılarım geçmedi kasıklarımda 4 gündür ağrı vardaha öncekilerde yaşamadım böyle bir şey
Ben de öyle dedim ama az daha beklerim olmadıHadi inşallah vardıriğnenin etkisi geçtiyse 12.gün erken gebelik testi yapabilirsin
Tabi öyle daha iyi olurBen de öyle dedim ama az daha beklerim olmadıkan veririm direkt dedim
Merhaba ben ignemi hep haptan 13-14. Gün vurdum dogrusuda bu zaten neden okdr erken igne vuruldunuz yumurta büyüme bile yapmazki?Meraba kızlar ben yeni üye oldum ve hep bakıyorum yazdıklarınıza gebelik istemim var ve doktorum klomen yazdı onu kullandım 5 gün sonra 3 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ve ikinci günüm aşırı şekilde bel ağrım ve bacak ağrılarım vardı 3 .günde hafif varla yok arası kasık ağrılarım oluyor ve hala bel ağrım devam ediyor bide sıklıkla idrara çıkıyorum sizde bu durumu yaşayanlar varmı lütfen bilgi verebilirmisiniz gebelik belirtisi mi acaba çok merak ediyorum
Benim 6. Denemem klomen yaramadı letrezol daha sert oldugu icin onu kullandım bugun letrzolun 2. Günü 10 gün sonra yumurtam yeterince büyürse igne vurulcam 6 kez denedim tek duam bu ay tutması yoksa tüp bebek mecburMeraba kızlar ben yeni üye oldum ve hep bakıyorum yazdıklarınıza gebelik istemim var ve doktorum klomen yazdı onu kullandım 5 gün sonra 3 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ve ikinci günüm aşırı şekilde bel ağrım ve bacak ağrılarım vardı 3 .günde hafif varla yok arası kasık ağrılarım oluyor ve hala bel ağrım devam ediyor bide sıklıkla idrara çıkıyorum sizde bu durumu yaşayanlar varmı lütfen bilgi verebilirmisiniz gebelik belirtisi mi acaba çok merak ediyorum
Yaaa inşallah bu sefer olur tüp bebeğe gerek kalmazBenim 6. Denemem klomen yaramadı letrezol daha sert oldugu icin onu kullandım bugun letrzolun 2. Günü 10 gün sonra yumurtam yeterince büyürse igne vurulcam 6 kez denedim tek duam bu ay tutması yoksa tüp bebek mecbur
İnşallah gebelik belirtisi de yaşarız rabbim isteyen herkese nasip etsinGebelik belirtisi için daha çok erken iğnenin etkisi bunlar
Haptan 4 gün sonra yaptım yumurtam 18 mm olmuştu ve doktorum catlatmayi uygun gördü bide bitmek bilmeyen bel ağrım var iğnenin etkisimi acaba bilgisi olan varmı yazabilirmiMerhaba ben ignemi hep haptan 13-14. Gün vurdum dogrusuda bu zaten neden okdr erken igne vuruldunuz yumurta büyüme bile yapmazki?
Merhaba, sizinle aynı belirtileri yaşayan çok kişi gördüm burda. Benimde bugün iğnemin 7. günü. Çok nadir belime sancı geliyor okadar. Beni duygusal olarak daha çok etkiledi. Gülerken ağlamak geliyor içimdenMeraba kızlar ben yeni üye oldum ve hep bakıyorum yazdıklarınıza gebelik istemim var ve doktorum klomen yazdı onu kullandım 5 gün sonra 3 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ve ikinci günüm aşırı şekilde bel ağrım ve bacak ağrılarım vardı 3 .günde hafif varla yok arası kasık ağrılarım oluyor ve hala bel ağrım devam ediyor bide sıklıkla idrara çıkıyorum sizde bu durumu yaşayanlar varmı lütfen bilgi verebilirmisiniz gebelik belirtisi mi acaba çok merak ediyorum
Benimde 8.ci günüm ve şuan sadece meme hassasiyetim ve belimde ağrı var ara ara benimde çok duygusallığım varMerhaba, sizinle aynı belirtileri yaşayan çok kişi gördüm burda. Benimde bugün iğnemin 7. günü. Çok nadir belime sancı geliyor okadar. Beni duygusal olarak daha çok etkiledi. Gülerken ağlamak geliyor içimden
Evet bu belirtilerle gebe kalanları gördüm ama regli belirtileri ile aynı olduğu için anlamak çok zor. Zaten hamile kalanların çoğu regli olacakmış gibi hissediyorum diyor. Bizim için sürecin zor olduğunun farkındayım ama biraz uzaklaşmak gerekiyor. İstemsiz stres yapıyoruz olmuyor oyuzden. Ben bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım psikolojimi bozdu. Yok yumurtlama oldu mu, yok olmadı mı sorular beynimi yediBenimde 8.ci günüm ve şuan sadece meme hassasiyetim ve belimde ağrı var ara ara benimde çok duygusallığım varpeki bu belirtileri taşıyıp hamile kalanlar oldumu bilginiz varmı yinede buradan birbirimize haber verelim gerçekten 7 24 burdaki mesajları okuyorum
Öyle haklısınız ben korkudan daha test falan yapmadım iğnenin etkisi gectimi diye açıkçası olmicak diye bi his var içimdeEvet bu belirtilerle gebe kalanları gördüm ama regli belirtileri ile aynı olduğu için anlamak çok zor. Zaten hamile kalanların çoğu regli olacakmış gibi hissediyorum diyor. Bizim için sürecin zor olduğunun farkındayım ama biraz uzaklaşmak gerekiyor. İstemsiz stres yapıyoruz olmuyor oyuzden. Ben bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım psikolojimi bozdu. Yok yumurtlama oldu mu, yok olmadı mı sorular beynimi yedi
Umutsuzluğa sakın kapılmayın. Sevdiğiniz şeylerle oyalanın bence. Test icinde biraz daha bekleyelim. Birbirimize destek olalım. Unutmayın biz bir sürecin içindeyiz. Elbet dogru zaman gelince bizimde yüzümüz gülecek. Rabbim hiçbir duayı geri çevirmez eger nasip etmiyorsa bizim için daha güzel planları vardır.Öyle haklısınız ben korkudan daha test falan yapmadım iğnenin etkisi gectimi diye açıkçası olmicak diye bi his var içimde