Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lilay5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
4.047
7.968
108
merhaba kızlar. ben daha önce de bir konu açmıştım. kısa özet geçersem iki yıldır deniyorum fakat son bir yıldır doktora gidiyorum. klomen, gonal f bunları denedim.
bu ayda son kez gonal f kullanıp hsg cektirdim. doktor tüplerinde yapışıklık var mıydı bilmiyorum ama sıvı gönderirken oluşan basınçtan dolayı su an tamamen açık dedi. ve bu adetimin 8. günüydü yumurtam 20 mmydi. doktor erken olgunlaşmış dedi çatlatma iğnesi vurdu. bugun de çatlatma iğnesinin 9. günü. dün yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntım geldi, hatta öyle bi geldi ki acaba kan mı geldi diyerek koşup baktım. bugunde ıslaklık devam ediyor bunu araştırdığımda yumurtlama zamanı böyle olur deniyor. sorum şu;

dün adetimin 16. günü olduğundan çatlatma iğnesinden sonra da başka yumurtalar büyüyüp çatlayabiliyor mu? bilginiz var mı?

Bende yumurta çatlatma tedavisi oldum aynı akıntı bendede oluyodu şuan 8 haftalık hamileyim bi test yap istersen ben 16. Günü yaptım pozitif çıktı

Bence gün aşırı ilişkileri devam ettirin bu aralar.

Bende yumurta çatlatma tedavisi oldum aynı akıntı bendede oluyodu şuan 8 haftalık hamileyim bi test yap istersen ben 16. Günü yaptım pozitif çıktı
Sağlıkla kucaklarsınız inşallah.Daha önceki günlerde de test yapmış mıydınız? Benimki 8.gün ve negatif.Bir de hangi belirtiler oldu sizde?

Belki 2. Yumurtlama olabilir burda 2 defa yumurtlayanlari gördük değerlendirmeye devam et inşallah hamile kalırsın

Bugün 12 günüm. 14. Günde pazar günü olmazsam test yapacağım. Hiç umudum yok nedense ama insallah olur. Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Sağlıkla kucaklarsınız inşallah.Daha önceki günlerde de test yapmış mıydınız? Benimki 8.gün ve negatif.Bir de hangi belirtiler oldu sizde?
8. Gün test için çok erken, muhtemelen iğne etkisi yeni geçmiş. Daha sonra tekrar yapın insallah hamilesinizdir

Karın ve kasık ağrısı oluyodu iğne vurulduktan sonra 20. Güne kadar ara ara sancı giriyodu adet olacakmış gibi. Siz test yapmadınızmı daha
karın ve kasık ağrısı bende de var ama bugun 14. gün test yaptım negatif çıktı, olsa çıkardı diye düşünüyorum

Teşekkür ederim.Benim ümidim yoktu tutacağından test yapmayı düşünmüyodum karın ve kasık ağrısı başladı başım dönmeye başlayınca da eşim dayanamadı test aldı .Erken yapmışsınız testi iğne vurulduktan sonra 14 yada 15. Gün çıkıyomuş ben 16. Gün yapmama rağmen çizgi nerdeyse görünmüyodu.

13. günün akşamı yaptım yoktu, 14. gün yani bugun yaptım sabah yine yoktu. dün regl ağrım gibi ağrım vardı bugun ağrı da yok..
bakalım bekliyorum 16. gün bende bir daha yaparım regl olmazsam

karın ve kasık ağrısı bende de var ama bugun 14. gün test yaptım negatif çıktı, olsa çıkardı diye düşünüyorum
Bazı doktorlar kendi adet gününüzü bekleyin o gün test yapın diyorlar siz yinede ümidinizi kaybetmeyin inşallah yakın zamanda rabbim sizede bi evlat verir .

Bazı doktorlar kendi adet gününüzü bekleyin o gün test yapın diyorlar siz yinede ümidinizi kaybetmeyin inşallah yakın zamanda rabbim sizede bi evlat verir .
insallah, doktor artık olmuyorsa ara ver dedi olmadı tüp bebeğe geçeriz dedi
şimdi son iğnemdi o yüzden olmasını cok istemiştim.
olmazsa artık biraz ara verip doktora gitmeyeceğim, ilaç kullanmayacağım
hayırlısı olsun

Belli olmaz belki kendiliğinden hamile kalırsınız benim bi arkadaşım 3 kere tüp bebek tedavisi oldu bi daha yapmam olursa olur olmazsa olmaz dedi kendiliğinden hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…