• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belli olmaz belki kendiliğinden hamile kalırsınız benim bi arkadaşım 3 kere tüp bebek tedavisi oldu bi daha yapmam olursa olur olmazsa olmaz dedi kendiliğinden hamile kaldı
insallah kendiliğinden olur bu süreçte. herkesin kafasından attığı zaman oluyormuş
nasip, kısmet
çok teşekkür ederim, sende sağlıkla kucağına alırsın insallah

13. günün akşamı yaptım yoktu, 14. gün yani bugun yaptım sabah yine yoktu. dün regl ağrım gibi ağrım vardı bugun ağrı da yok..
bakalım bekliyorum 16. gün bende bir daha yaparım regl olmazsam :cry:

Testi sabah yapın mümkünse inşallah hamilesinizdire🙏🏻

insallah kendiliğinden olur bu süreçte. herkesin kafasından attığı zaman oluyormuş
nasip, kısmet
çok teşekkür ederim, sende sağlıkla kucağına alırsın insallah
Aynen bende en son çare kafamdan atmaya çalıştım çünkü tüp bebek istemiyodum olursa olur olmazsa olmaz dedim fazla stres yapınca hormonlar düzenli çalışmıyomuş başka şeyler düşünmeye çalışın bol bol dua edin

Aynen bende en son çare kafamdan atmaya çalıştım çünkü tüp bebek istemiyodum olursa olur olmazsa olmaz dedim fazla stres yapınca hormonlar düzenli çalışmıyomuş başka şeyler düşünmeye çalışın bol bol dua edin
çok teşekkür ederim, bol bol dua ediyorum hep

8. Gün test için çok erken, muhtemelen iğne etkisi yeni geçmiş. Daha sonra tekrar yapın insallah hamilesinizdir ☺️
14 gün ile 16 gün arasında adet görmez isen hamilesindir dedi doktorlar bana suan 11 gunümdeyim test yaptım biri negatif biri pozitif cıktı sende bence 15 gun felan test yap bekle biraz ben yaptım Bi hüsran oldu doktorunu aradım erken davranıyor sun dedi

Bende yumurta çatlatma tedavisi oldum aynı akıntı bendede oluyodu şuan 8 haftalık hamileyim bi test yap istersen ben 16. Günü yaptım pozitif çıktı
Belirtiler yaşadın mı acaba bende iğne vhrundum ama 11 gun deyim suan göğüslerimde agrı ve şişkinlik var Ama

Belirtiler yaşadın mı acaba bende iğne vhrundum ama 11 gun deyim suan göğüslerimde agrı ve şişkinlik var Ama
Göğüslerimde ağrı şişlik bendede vardı kasık ve bel ağrısı vardı başım dönüyodu ama herkesde aynı belirtiler olmayabiliyo hiç ağrı çekmeyip iğneyle hamile kalanlarda var

Bende yumurta çatlatma tedavisi oldum aynı akıntı bendede oluyodu şuan 8 haftalık hamileyim bi test yap istersen ben 16. Günü yaptım pozitif çıktı
Benimde bütün 13 günüm negatif siz diğer günler yapıp negatif çıktımı acaba benimde ilerleyen günlerde pozitif olurmuki

Kızlar merhaba bir sorum olacak çatlatma iğnesinden sonda 15. Gün kan testi yaptırdım ne garip çıktı bugün 18. Gün fakat adet halen olmadım. Çatlatma iğnesi ile geç döllenme falan olma ihtimalimali var mı ya da böyle bir durum yaşayan daha önce ki 2 çatlatma iğnemde 14. Gün regl olmuştum

Back
X