insallah kendiliğinden olur bu süreçte. herkesin kafasından attığı zaman oluyormuşBelli olmaz belki kendiliğinden hamile kalırsınız benim bi arkadaşım 3 kere tüp bebek tedavisi oldu bi daha yapmam olursa olur olmazsa olmaz dedi kendiliğinden hamile kaldı
13. günün akşamı yaptım yoktu, 14. gün yani bugun yaptım sabah yine yoktu. dün regl ağrım gibi ağrım vardı bugun ağrı da yok..
bakalım bekliyorum 16. gün bende bir daha yaparım regl olmazsam
Aynen bende en son çare kafamdan atmaya çalıştım çünkü tüp bebek istemiyodum olursa olur olmazsa olmaz dedim fazla stres yapınca hormonlar düzenli çalışmıyomuş başka şeyler düşünmeye çalışın bol bol dua edininsallah kendiliğinden olur bu süreçte. herkesin kafasından attığı zaman oluyormuş
nasip, kısmet
çok teşekkür ederim, sende sağlıkla kucağına alırsın insallah
çok teşekkür ederim, bol bol dua ediyorum hepAynen bende en son çare kafamdan atmaya çalıştım çünkü tüp bebek istemiyodum olursa olur olmazsa olmaz dedim fazla stres yapınca hormonlar düzenli çalışmıyomuş başka şeyler düşünmeye çalışın bol bol dua edin
14 gün ile 16 gün arasında adet görmez isen hamilesindir dedi doktorlar bana suan 11 gunümdeyim test yaptım biri negatif biri pozitif cıktı sende bence 15 gun felan test yap bekle biraz ben yaptım Bi hüsran oldu doktorunu aradım erken davranıyor sun dedi8. Gün test için çok erken, muhtemelen iğne etkisi yeni geçmiş. Daha sonra tekrar yapın insallah hamilesinizdir
Belirtiler yaşadın mı acaba bende iğne vhrundum ama 11 gun deyim suan göğüslerimde agrı ve şişkinlik var AmaBende yumurta çatlatma tedavisi oldum aynı akıntı bendede oluyodu şuan 8 haftalık hamileyim bi test yap istersen ben 16. Günü yaptım pozitif çıktı
Göğüslerimde ağrı şişlik bendede vardı kasık ve bel ağrısı vardı başım dönüyodu ama herkesde aynı belirtiler olmayabiliyo hiç ağrı çekmeyip iğneyle hamile kalanlarda varBelirtiler yaşadın mı acaba bende iğne vhrundum ama 11 gun deyim suan göğüslerimde agrı ve şişkinlik var Ama
Benimde bütün 13 günüm negatif siz diğer günler yapıp negatif çıktımı acaba benimde ilerleyen günlerde pozitif olurmukiBende yumurta çatlatma tedavisi oldum aynı akıntı bendede oluyodu şuan 8 haftalık hamileyim bi test yap istersen ben 16. Günü yaptım pozitif çıktı
Hayır aynı gün 2 tane test yaptım emin olmak için 2 3 gün sonra tekrar yapın istersenizBenimde bütün 13 günüm negatif siz diğer günler yapıp negatif çıktımı acaba benimde ilerleyen günlerde pozitif olurmuki
Merhaba adet oldunuz mu ben iğneden sonraki 5. Ve 7. Gün de de öyle akıntı gördüm şimdi 12. Gün beyaz kremsi akıntı geliyor ama çok azçok teşekkür ederim, bol bol dua ediyorum
evet adet oldum, iğneden 28 gün sonraMerhaba adet oldunuz mu ben iğneden sonraki 5. Ve 7. Gün de de öyle akıntı gördüm şimdi 12. Gün beyaz kremsi akıntı geliyor ama çok az
Hayırlısı olsun inşallah bu ay kalırsın hamile benimde bugün 13. Günüm bakalım inşallah olmam adetevet adet oldum, iğneden 28 gün sonra
inşallah canim seninde hakkında hayırlısı olsunHayırlısı olsun inşallah bu ay kalırsın hamile benimde bugün 13. Günüm bakalım inşallah olmam adet
Amin insallahHayırlısı olsun inşallah bu ay kalırsın hamile benimde bugün 13. Günüm bakalım inşallah olmam adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?