Pazartesi gidicemIste catlamasi icin risk almamasi lazim doktorun catlatma ignesi yapmasi lazimdi ki kesin catlasin yoksa catlamasa kist oluyor bide kistle ugrasiyo insan bence sen git doktora baksin catlamismi catlamamis mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi gidicemIste catlamasi icin risk almamasi lazim doktorun catlatma ignesi yapmasi lazimdi ki kesin catlasin yoksa catlamasa kist oluyor bide kistle ugrasiyo insan bence sen git doktora baksin catlamismi catlamamis mi
Bana da iğne yapılmamıştı canım. Eğer ıyi bi doktorun varsa anlar zaten vücudundan folikül takibinde.Iste catlamasi icin risk almamasi lazim doktorun catlatma ignesi yapmasi lazimdi ki kesin catlasin yoksa catlamasa kist oluyor bide kistle ugrasiyo insan bence sen git doktora baksin catlamismi catlamamis mi
Her ihtimale karsi baktirsin bence bazi doktorlar gonderme pesinde ugrasmiyoBana da iğne yapılmamıştı canım. Eğer ıyi bi doktorun varsa anlar zaten vücudundan folikül takibinde.
Tatlim sen kan testinide yaptin degilmi benimde nata 10 gun kaldi bakalimins hayirli haberler veririmHer ihtimale karsi baktirsin bence bazi doktorlar gonderme pesinde ugrasmiyo
Tatlim sen kan testinide yaptin degilmi benimde nata 10 gun kaldi bakalimins hayirli haberler yaptım ku
Yaptım kuzum. Beta 442 çıktı şimdi de doktoruma muayeneye geldim bekliyorum keseyi gorcez birazdan nasipse.Tatlim sen kan testinide yaptin degilmi benimde nata 10 gun kaldi bakalimins hayirli haberler veririm
Tabiki baktirsin ici rahat eder.Her ihtimale karsi baktirsin bence bazi doktorlar gonderme pesinde ugrasmiyo
Ayyy cook sevindim bjzede dua et hamilelerin duasi kabul oluyomusYaptım kuxum
Yaptım kuzum. Beta 442 çıktı şimdi de doktoruma muayeneye geldim bekliyorum keseyi gorcez birazdan nasipse.
Ayyy cook sevindim bjzede dua et hamilelerin duasi kabul oluyomuş.
Rabbim sanada isteyen herkesede içinde de bize hayırlı bebisler sağlıklı gebelikler nasip etsin. Saglikla hepimizin kucagimiza almasini nasip etsin Allahim.Ayyy cook sevindim bjzede dua et hamilelerin duasi kabul oluyomus
Amin ins cnim benim insRabbim sanada isteyen herkesede içinde de bize hayırlı bebisler sağlıklı gebelikler nasip etsin. Saglikla hepimizin kucagimiza almasini nasip etsin Allahim.
Tatlim senin sonuc ne oldu acabaİyi doktor açık sözlü ayrıca gönderme peşinde olsa açıklamada bulunmazdı baya konuştu çünkü benle
Canimmm sonucun belli oldumuİyi doktor açık sözlü ayrıca gönderme peşinde olsa açıklamada bulunmazdı baya konuştu çünkü benle
Bende daha olmadim bakalim bugun 2 gun ins yine kist olmamistirAdet oldum bu ay yine kullanıyorum klomen
Raabbim ins bu ay nasip eder sana ins gittin mu doktora ins kist olmamistir senin onceki isteyen herkese nasip eder ins rabbimAdet oldum bu ay yine kullanıyorum klomen
Ayy tatlim cooj sevindim benimde kontrolum vardi gitti 3 yumurtam cok guzel gelismis dedi catlatma ignesi yaptik dedi 11 13 15 gunleri degerlendir iki yunurtandan umutluym diye bakalim hayirlisi ins
Canim foto attim erken gebelik testi yaptim adetimden 2 gun gecmisti bugun yaptim ikinci cizgi belirgindiKuzum ben yumurta çatladikdan sonra test yapmadım etken gebelik testi yapmıştım adetinden 6 gün önce negatifti bugün bat günüm bugün yaptım silik pozitif cıktı işte foto ekleyemiyorum ki fotosunu atayım sana
Ayyy canım benim çok sevindimmmm masAllah yaCanim foto attim erken gebelik testi yaptim adetimden 2 gun gecmisti bugun yaptim ikinci cizgi belirgindi