İgenin içinde HCG hormonunu var ve bu yüzden vücut kendini hamile sanıp bazı semptomlar gösteriyor bende de gaz falan bile olmuştu igenin 14. Günü test yapıp doğru sonucu alabilirsiniz umarım bebeğiniz sizinledirArkadaslar yumurtam 18.9 mm iken 20 mart saat 19.30'da gobekten catlatma ignesi oldum.O aksam egilirken aciyordu .Onu takip eden 3 4 gun yumurtanin oldugu kasigimda batmalar oldu.Akintim seffaf,yesilimsi,beyaz olarak ilerledi.Dun aksam ve bugun mide bulantim var 9.gun diye dusunebiliriz.Normal mi bunlari yasayan var mi
Cok tesekkur ederim umarim oyledirİgenin içinde HCG hormonunu var ve bu yüzden vücut kendini hamile sanıp bazı semptomlar gösteriyor bende de gaz falan bile olmuştu igenin 14. Günü test yapıp doğru sonucu alabilirsiniz umarım bebeğiniz sizinledir
Mide bulantım son ayda olmuştu benim ama bir iki defa oldu çok değil yaniCok tesekkur ederim umarim oyledirmide bulantisi olmus muydu sizde de
Anladim peki suan hangi asamadasinizMide bulantım son ayda olmuştu benim ama bir iki defa oldu çok değil yani
Normal belirtiler bunlar. 14.gün de test yapın daha kesn sonuç almak içinArkadaslar yumurtam 18.9 mm iken 20 mart saat 19.30'da gobekten catlatma ignesi oldum.O aksam egilirken aciyordu .Onu takip eden 3 4 gun yumurtanin oldugu kasigimda batmalar oldu.Akintim seffaf,yesilimsi,beyaz olarak ilerledi.Dun aksam ve bugun mide bulantim var 9.gun diye dusunebiliriz.Normal mi bunlari yasayan var mi
Insallah bu ay olurNormal belirtiler bunlar. 14.gün de test yapın daha kesn sonuç almak için
Ben bu hafta içi ilk aşılamamı olacağım maalesef çatlatma iğnesi tedavisinden sonuç alamadımAnladim peki suan hangi asamadasiniz
Yok maalesef benimde 14. Günüm. BAT yarın bakalm hayırlısıInsallah bu ay olursizin var mi bebisiniz
Umarim bundan sonuc guzel gelir bizi de bilgilendirin burdan olur muBen bu hafta içi ilk aşılamamı olacağım maalesef çatlatma iğnesi tedavisinden sonuç alamadım
Yaaa ben de sizden 5gun sonra catlatma ignesi yaptirmisim insallah rabbim bu ay bizi guldururYok maalesef benimde 14. Günüm. BAT yarın bakalm hayırlısı
İnşallah görürüz minik bebişleri AllahımYaaa ben de sizden 5gun sonra catlatma ignesi yaptirmisim insallah rabbim bu ay bizi guldurur
Haber verin merakla bekliyorumm ben deİnşallah görürüz minik bebişleri Allahım
Tabiki güzel bir sonuç alabilirsem yazarımUmarim bundan sonuc guzel gelir bizi de bilgilendirin burdan olur mu
Sonuc ne acaba merak ettimYok maalesef benimde 14. Günüm. BAT yarın bakalm hayırlısı
Bugün gittim kese görünmedi kan verdm sonuç yarın çıkıcakmş ama e nabızdan baktım bhcg 232 çıkmışSonuc ne acaba merak ettim
Benim de aynı. İlk aşılama olcak ama diğer haftaya denk gelcek benimki. Güzel sonuçlar olsun inşallahBen bu hafta içi ilk aşılamamı olacağım maalesef çatlatma iğnesi tedavisinden sonuç alamadım
Cumartesi olacak aşılamam Perşembe çatlatma iğnesi vurulacagim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınBenim de aynı. İlk aşılama olcak ama diğer haftaya denk gelcek benimki. Güzel sonuçlar olsun inşallah
Ya cok sevindim canimBugün gittim kese görünmedi kan verdm sonuç yarın çıkıcakmş ama e nabızdan baktım bhcg 232 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?