- 5 Ocak 2022
- 218
- 122
- 18
- 24
Hmm bilemiyorum dediğim gibi ben 13. Gün yaptım negatifi görünce adet olucam sandım kasık agrimda vardı akıntıların artmıştı göğüs ucum acıyordu 16. Gün adet günümde erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı çok şükür inşallah sizede nasip olurAnladım ben çatlatma ignesi sonrası 12.13 ve 14. Gün normal testte hep negatif çıktı
Hayır kalmadım benim eşimde de sorun vardı o zamanlar bilmiyorduk varikosel olduğu ben adet bittikten sonra başladım bı kutu bitince iki güne adet olurdumBirşey daha sormak istiyorum progstan regl gecikmesi yaptı mı sizde doktor bana regl olana kadar kullanmamı söyledi ama ben on gün kullanıp bıraktım şuanr regl olmama 4 gün var siz nasıl kullanmıştınız bilgi verebilir misiniz bide üç ay sonunda hamile kaldınız mı
Bende hiç gecikme yapmadiHayır kalmadım benim eşimde de sorun vardı o zamanlar bilmiyorduk varikosel olduğu ben adet bittikten sonra başladım bı kutu bitince iki güne adet olurdum
Teşekkür ederim umarım sizde hamile kalırsınız isteyen herkes gibiHayır kalmadım benim eşimde de sorun vardı o zamanlar bilmiyorduk varikosel olduğu ben adet bittikten sonra başladım bı kutu bitince iki güne adet olurdum
Merhabalar canımArkadaşlar merhaba femera + çatlatma iğnesi ve Progestan kullananlar var mı parogestan adet geciktirir mi ve benim regl 4 gün var ama regl belirtim yok normalde göğüslerim şişer ve agrırdı olmadı henüz erken gebelik testi değilde diğer testler regl öncesi kesin sonuç verir mi normal kaset test negatif sonuç verdi çatlatma iğnesi sonrası 13. Günüm
Benim bugün 17. Günüm pembe akıntı geldi iki gün önce erken gebelik testi silik çıkmıştı ama kaset testte hiçbir şey çıkmadı bir kaç gün daha bekleyip öyle yapmak istiyorum negatif çıkarsa çok üzülürümMerhabalar canım
Bende pcos var yıllarıdır 1 ay klomen kullandim 2 yumurtam oldu 2 side tutmadi bu ay femara kullandim 2 yumurtam oldu catlatma ignesi vuruldum bugun beklemedeyiz bizde . Adet gecikirse mutlaka gebelik testi yaptirmalisin catlatma ignesi sonrasi 15.ve16. Gun adet gerçekleşiyor
Bugün mu kaset test negatif ciktiBenim bugün 17. Günüm pembe akıntı geldi iki gün önce erken gebelik testi silik çıkmıştı ama kaset testte hiçbir şey çıkmadı bir kaç gün daha bekleyip öyle yapmak istiyorum negatif çıkarsa çok üzülürüm
Bu süreçler zor gercekten ama meleklerimiz için sabir etmeliyizBenim bugün 17. Günüm pembe akıntı geldi iki gün önce erken gebelik testi silik çıkmıştı ama kaset testte hiçbir şey çıkmadı bir kaç gün daha bekleyip öyle yapmak istiyorum negatif çıkarsa çok üzülürüm
Erken gecelik testi yaptığım gün hiçbir şey çıkmadı yani iki gün önce kaset testte çıkınca onda da yaptım ama kaset testte hiç bir şey gözükmediBugün mu kaset test negatif cikt
Erken gebelik testi pek güven vermiyor bize malesef kaset test bnde silik çıktı erkende aynı idrarla hiç çıkmadı mesela erken pek güvenemiyorum genelde 5 TL lik test en hastası bile artık algılıyorErken gecelik testi yaptığım gün hiçbir şey çıkmadı yani iki gün önce kaset testte çıkınca onda da yaptım ama kaset testte hiç bir şey gözükmedi
Önümdeki iki günde adet olmazsam yaparım yeniden şuan yapıp moral bozmak istemiyorum zaten açık pembe akıntım var ara araErken gebelik testi pek güven vermiyor bize malesef kaset test bnde silik çıktı erkende aynı idrarla hiç çıkmadı mesela erken pek güvenemiyorum genelde 5 TL lik test en hastası bile artık algılıyor
Kaset teste bende negatif gibi oldu var gözüktü dedi bizim kızlar gidip kan verdim 4.7 çıktı sonra bir gün sonra silik derken pozitif i gördüm üç gün sonra test yap tekrar
merhaba hamile misinizBende klomen ovitrrella ve progestan kullananlardanım doktor 12 gün kullan sonra bırak dedi çatlatma iğnemin 8. Günündeyim bende hayırlısı hepimiz için bebişlerimize kavusalım
Değilim canım geçen ay maalesef covid oldum etkiledi sanırım bu ay da umudum yok reglimi bekliyorum tekrar klomene baslıcam sen pekimerhaba hamile misiniz
bende dün iğne vuruldum bugün ve yarını değerlndireceğim inşalla-hDeğilim canım geçen ay maalesef covid oldum etkiledi sanırım bu ay da umudum yok reglimi bekliyorum tekrar klomene baslıcam sen peki
İns pozitifleri görürsün haber ver mutlaka sonucubende dün iğne vuruldum bugün ve yarını değerlndireceğim inşalla-h
inşallah bakalım hayırlısı ile olur hepimizin tüm isteyenlerinİns pozitifleri görürsün haber ver mutlaka sonucu
reglin günü geçtikten sonra test yapman senin açından daha iyi olur boşuna stres yapmamış olursun arkadaşım . Bu benim nacizane fikrim ama yiine de sen bilirsin. Allah yar ve yardımcımız olsun .Arkadaşlar merhaba femera + çatlatma iğnesi ve Progestan kullananlar var mı parogestan adet geciktirir mi ve benim regl 4 gün var ama regl belirtim yok normalde göğüslerim şişer ve agrırdı olmadı henüz erken gebelik testi değilde diğer testler regl öncesi kesin sonuç verir mi normal kaset test negatif sonuç verdi çatlatma iğnesi sonrası 13. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?