Bnde kullanıyom onu iğneyi filan kullandım geçikme yapmaz cnm o tutsun rahme diye verilen ilaç hala kullanıyorum gerçi iğneden sonra 12 gün sonra Ayşe vücut zaten normal şuan çıkmamasi 15 gün filan kan verArkadaşlar merhaba femera + çatlatma iğnesi ve Progestan kullananlar var mı parogestan adet geciktirir mi ve benim regl 4 gün var ama regl belirtim yok normalde göğüslerim şişer ve agrırdı olmadı henüz erken gebelik testi değilde diğer testler regl öncesi kesin sonuç verir mi normal kaset test negatif sonuç verdi çatlatma iğnesi sonrası 13. Günüm
Kaset test negatif çıktı o zaman üzülmemem gerek demi çok teşekkür ederim cevap için erken gebelik test yapsam yada 4 gün var regl beklesem mi çünkü adet belirtisi olan göğüslerimdeki agrı henüz başlamadıBnde kullanıyom onu iğneyi filan kullandım geçikme yapmaz cnm o tutsun rahme diye verilen ilaç hala kullanıyorum gerçi iğneden sonra 12 gün sonra Ayşe vücut zaten normal şuan çıkmamasi 15 gün filan kan ver
Canım yapma bence ben 15 gün sonra yaptım silik çıktı bugünde kan verdim yarin çıkar sonuç 13 gün bnde negatif çıktı dusun bnde hiç belirti dağı yok ne agri ne sizi ne hassasiyet ne bulantı neşe başka birşey çok normal heekezde olacak olmazsa gebe değil diye bı kayde yokKaset test negatif çıktı o zaman üzülmemem gerek demi çok teşekkür ederim cevap için erken gebelik test yapsam yada 4 gün var regl beklesem mi çünkü adet belirtisi olan göğüslerimdeki agrı henüz başlamadı
4 gün sonra erken gebelik testi yap bekleKaset test negatif çıktı o zaman üzülmemem gerek demi çok teşekkür ederim cevap için erken gebelik test yapsam yada 4 gün var regl beklesem mi çünkü adet belirtisi olan göğüslerimdeki agrı henüz başlamadı
Çok teşekkür ederim şuan mutlu oldum biraz dahi olsa umutlandım sizde mi çatlarma ignesi oldunuzCanım yapma bence ben 15 gün sonra yaptım silik çıktı bugünde kan verdim yarin çıkar sonuç 13 gün bnde negatif çıktı dusun bnde hiç belirti dağı yok ne agri ne sizi ne hassasiyet ne bulantı neşe başka birşey çok normal heekezde olacak olmazsa gebe değil diye bı kayde yok
Tamam olur4 gün sonra erken gebelik testi yap bekle
Evet cnm senin kullandıkların femara iğne progestan hepsini kullandımÇok teşekkür ederim şuan mutlu oldum biraz dahi olsa umutlandım sizde mi çatlarma ignesi oldunuz
Canım ben de üç ay progestan kullandım bu ilaç göğüs hassasiyet ini ortadan kaldırıyor zaten endişelenme çok normal adet tarihi ni bekle negatif çıkarsa üzülürsün ve üzüntü stres adet gecikmesi yaparArkadaşlar merhaba femera + çatlatma iğnesi ve Progestan kullananlar var mı parogestan adet geciktirir mi ve benim regl 4 gün var ama regl belirtim yok normalde göğüslerim şişer ve agrırdı olmadı henüz erken gebelik testi değilde diğer testler regl öncesi kesin sonuç verir mi normal kaset test negatif sonuç verdi çatlatma iğnesi sonrası 13. Günüm
Merabalar ben femera değil ama klomen kullandım benimde 13. Günüm negatifti sizin gibi bende üzüldüm fakat 16. Gün pozitife döndü adet olana kadar umut var inşallah adet olmazsinizArkadaşlar merhaba femera + çatlatma iğnesi ve Progestan kullananlar var mı parogestan adet geciktirir mi ve benim regl 4 gün var ama regl belirtim yok normalde göğüslerim şişer ve agrırdı olmadı henüz erken gebelik testi değilde diğer testler regl öncesi kesin sonuç verir mi normal kaset test negatif sonuç verdi çatlatma iğnesi sonrası 13. Günüm
Yaaa bende daha önce düşük yapmıştım göğüs agrım onda da olmuştu göğüs agrım olmadı için sevinmişti üzdü bu beniCanım ben de üç ay progestan kullandım bu ilaç göğüs hassasiyet ini ortadan kaldırıyor zaten endişelenme çok normal adet tarihi ni bekle negatif çıkarsa üzülürsün ve üzüntü stres adet gecikmesi yapar
Umarım bende hamileyimdir son 4 günMerabalar ben femera değil ama klomen kullandım benimde 13. Günüm negatifti sizin gibi bende üzüldüm fakat 16. Gün pozitife döndü adet olana kadar umut var inşallah adet olmazsiniz
Merabalar ben femera değil ama klomen kullandım benimde 13. Günüm negatifti sizin gibi bende üzüldüm fakat 16. Gün pozitife döndü adet olana kadar umut var inşallah adet olmazsiniz
Erken gebelik testi ile mi 13. Gün negatif çıkmıştı ben normal test yaptım erken gebelik testi yapmaktan korkuyorum onda da negatif çıkarsa diye siz erken gebelik testi mi yaptınız yoksa kaset test mi yaptınızMerabalar ben femera değil ama klomen kullandım benimde 13. Günüm negatifti sizin gibi bende üzüldüm fakat 16. Gün pozitife döndü adet olana kadar umut var inşallah adet olmazsiniz
Yok erken gebelik testi değildi normal test
Göğüs agrım önceki hamilelikte de olmamıştı yani düşükle sonuçlandı onun ardından 14 aydır hamile kalamıyorumYaaa bende daha önce düşük yapmıştım göğüs agrım onda da olmuştu göğüs agrım olmadı için sevinmişti üzdü bu beni
Anladım ben çatlatma ignesi sonrası 12.13 ve 14. Gün normal testte hep negatif çıktıYok erken gebelik testi değildi normal test
Birşey daha sormak istiyorum progstan regl gecikmesi yaptı mı sizde doktor bana regl olana kadar kullanmamı söyledi ama ben on gün kullanıp bıraktım şuanr regl olmama 4 gün var siz nasıl kullanmıştınız bilgi verebilir misiniz bide üç ay sonunda hamile kaldınız mıCanım ben de üç ay progestan kullandım bu ilaç göğüs hassasiyet ini ortadan kaldırıyor zaten endişelenme çok normal adet tarihi ni bekle negatif çıkarsa üzülürsün ve üzüntü stres adet gecikmesi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?