- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
- Konu Sahibi umudumbaki28
-
İğne etkisi olabilir canım. Yarın testi tekrarla istersen.Bugün iğnemin 11. Günüydü sizce ilaç mı yoksa hamilelik mi?
İkisi de olabılır, yarın az da olsa koyulasma varsa hamılelıktirBugün iğnemin 11. Günüydü sizce ilaç mı yoksa hamilelik mi?
Teşekkür ederim bu yaptığım anda gölge gibiydi beş dakika içinde koyulaştı. Şuan fotodan daha koyu bariz belli ve kuruma çizgisi değil bşldiğin pembe. İnşallah vardırİkisi de olabılır, yarın az da olsa koyulasma varsa hamılelıktir
12. Gün oluyor yarın doğru olasılığı olur mu? Hep 14 ya da 15 diyorlar bekle. Sol tarafım kıpır kıpır sanki bir de alt karnımda doluluk var gibi.İğne etkisi olabilir canım. Yarın testi tekrarla istersen.
İnsallah vardırTeşekkür ederim bu yaptığım anda gölge gibiydi beş dakika içinde koyulaştı. Şuan fotodan daha koyu bariz belli ve kuruma çizgisi değil bşldiğin pembe. İnşallah vardır
En doğru sonuç evet 14.günde çıkıyor. Inşallah vardır12. Gün oluyor yarın doğru olasılığı olur mu? Hep 14 ya da 15 diyorlar bekle. Sol tarafım kıpır kıpır sanki bir de alt karnımda doluluk var gibi.
Amin inşallahİnsallah vardırıkısı de olabılır, ınsalah yarın koyulasma görürsünüz
İnşallah teşekkür ederimEn doğru sonuç evet 14.günde çıkıyor. Inşallah vardır
Sabah namazına kalktım ilk idrar ile yapayım dedim yaptım hiçbir şey çıkmadı. Tek çizgi. Bugün 12. Gün ilaç etkisiydi demek ki. Acaba daha sonra ilaç etkisi gittiği için bthcg yükselir mi?İnsallah vardırıkısı de olabılır, ınsalah yarın koyulasma görürsünüz
Belli olmaz, umudunuzu kaybetmeyinSabah namazına kalktım ilk idrar ile yapayım dedim yaptım hiçbir şey çıkmadı. Tek çizgi. Bugün 12. Gün ilaç etkisiydi demek ki. Acaba daha sonra ilaç etkisi gittiği için bthcg yükselir mi?
Teşekkür ederim. Bir şey daha soracağım. Adetim iğnenin 15. Günümü gelmeli yoksa kendi adet tarihimde mi? Burada okudum iğneden 14. Ya da 15. Günü adet olunuyormuş hamilelik yoksaBelli olmaz, umudunuzu kaybetmeyin
canım umudunu kaybetme. 14 gün adet olamalısın öyle biliyorum ama 16da da olan var 18 dede platformlarda gördüm hepTeşekkür ederim. Bir şey daha soracağım. Adetim iğnenin 15. Günümü gelmeli yoksa kendi adet tarihimde mi? Burada okudum iğneden 14. Ya da 15. Günü adet olunuyormuş hamilelik yoksa
Teşekkür ederim çok Moral oldunuz. Vardır bir hayır bundadacanım umudunu kaybetme. 14 gün adet olamalısın öyle biliyorum ama 16da da olan var 18 dede platformlarda gördüm hep
benim 12.gün negatif 14.gün pozitiftiSabah namazına kalktım ilk idrar ile yapayım dedim yaptım hiçbir şey çıkmadı. Tek çizgi. Bugün 12. Gün ilaç etkisiydi demek ki. Acaba daha sonra ilaç etkisi gittiği için bthcg yükselir mi?
İğneden ötürü değişebiliyor, normalde catlama dan 14 gun sonra gelır ama 11.gün gelen bıle okudum buralarda 17. Gün gelen bıle oluyorTeşekkür ederim. Bir şey daha soracağım. Adetim iğnenin 15. Günümü gelmeli yoksa kendi adet tarihimde mi? Burada okudum iğneden 14. Ya da 15. Günü adet olunuyormuş hamilelik yoksa
Tamam teşekkür ederim.İğneden ötürü değişebiliyor, normalde catlama dan 14 gun sonra gelır ama 11.gün gelen bıle okudum buralarda 17. Gün gelen bıle oluyor
Siz klomen ile mi hamile kaldınız. ?benim 12.gün negatif 14.gün pozitifti
Erken gebelik testi yaptım hemen belirdi ikinci çizgi aç karnımaydım ve sıvı tüketmedim. Kafam çorba 12. Günİğneden ötürü değişebiliyor, normalde catlama dan 14 gun sonra gelır ama 11.gün gelen bıle okudum buralarda 17. Gün gelen bıle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?