Merhabalar. Bende pko var. Kızıma 2017 yılında femara+geliştirici iğneler+çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım. Şimdi ikinci bı kardeş istiyoruz bu ay femara kullandım. 20 mm yumurta oluşunca çatlatma iğnesi oldum carsamba günü akşam 18 de. 36 saat sonra catlayacagini düşünürsek ilk üç günü değerlendirdik. İgnenin İkinci gününden itibaren kasık ağrısı ve uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntıyı gördüm. Aynı zamanda ovulasyona devam ettm ignenin üstünden 5 gün geçti ve sürekli pozitif çıkıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Doktoruma yazdım parol kullanabilirsin dedi sadece. Benim korkum acaba çatlamadi kiste mi dönüştü o yüzden mi sürekli pozitif oluyor? Testleri aşağıya ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası ovülasyon testinin sürekli pozitif olması
- Konu Sahibi Merverd
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Ovülasyon testi aldığım sayfanın sahibi de öyle dedi. Lh hormonu fazladır dedi. Ama ne bileyim biri de kiste donerse de pozitif olur deyince dünden beridir içim içimi yiyor inşallah öyledir. İgnenin etkisidirÇatlatma iğnesinin etkisi olabilir mi? İğneden sonra 10 gün mü 14 gün mü tam emin değilim ama gebelik testi yapılmıyor. Pozitif çıkıyormuş.
- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Yok yok iğnedendir. Aslında doktora sorduysanız onunda söylemesi gerekirdi.Ovülasyon testi aldığım sayfanın sahibi de öyle dedi. Lh hormonu fazladır dedi. Ama ne bileyim biri de kiste donerse de pozitif olur deyince dünden beridir içim içimi yiyor inşallah öyledir. İgnenin etkisidir
Sadece parol kullanmami söyledi. Anlayamadım bende. Sizin de mi tedaviyle oldu bebisiniz sağ salim kucaklayinYok yok iğnedendir. Aslında doktora sorduysanız onunda söylemesi gerekirdi.
- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
Evet, teşekkür ederim size de tez vakitte nasip olsun inşallahSadece parol kullanmami söyledi. Anlayamadım bende. Sizin de mi tedaviyle oldu bebisiniz sağ salim kucaklayin
- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
Ay hadi İnşallah ya bend eoyle düşünüyordum aslında ama diyorum ya birinden duydum kiste döndüğünü sanırım onun da bı yakını çatlatma iğnesi sonrası benim gibi olmuş. Olsun hayırlısı neyse o olsun ama teşekkür ediyorum içime su serptinizİğnenin etkisi büyük ihtimalle çünkü doktorum bana da 13.gune kadar yapma yanıltır demişti iğne etkisi vucudda olduğu için 15 16 günden sonra artık regly olmaz ise kist oluşur ilk gunlerden kist olcagini sanmıyorum inşallah hayırlı bir haber alırsınız
Amin tüm isteyenlere nasip olsun inşallahEvet, teşekkür ederim size de tez vakitte nasip olsun inşallah
- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
Bir de ben Mayıs ayında kullandıktan sonra her ay yumurtalamami hissettim bu ay nasıl olmazsa da diğer aylarda şansınız yine var o ilaç ve iğne bence vücuda ve yumurtalara çok iyi geliyor kesinlikleAy hadi İnşallah ya bend eoyle düşünüyordum aslında ama diyorum ya birinden duydum kiste döndüğünü sanırım onun da bı yakını çatlatma iğnesi sonrası benim gibi olmuş. Olsun hayırlısı neyse o olsun ama teşekkür ediyorum içime su serptiniz
İnşallah öyle olur canım bu ay olmazsa akışına bırakmayı düşünüyorum zatenBir de ben Mayıs ayında kullandıktan sonra her ay yumurtalamami hissettim bu ay nasıl olmazsa da diğer aylarda şansınız yine var o ilaç ve iğne bence vücuda ve yumurtalara çok iyi geliyor kesinlikle
14 gün iğnenin etkisi sürebiliyor pozitif çıkıyor yani benimde öyleydi belli bir gün pozitif çıkmıyorsa anormal oluyormuş hattaMerhabalar. Bende pko var. Kızıma 2017 yılında femara+geliştirici iğneler+çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım. Şimdi ikinci bı kardeş istiyoruz bu ay femara kullandım. 20 mm yumurta oluşunca çatlatma iğnesi oldum carsamba günü akşam 18 de. 36 saat sonra catlayacagini düşünürsek ilk üç günü değerlendirdik. İgnenin İkinci gününden itibaren kasık ağrısı ve uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntıyı gördüm. Aynı zamanda ovulasyona devam ettm ignenin üstünden 5 gün geçti ve sürekli pozitif çıkıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Doktoruma yazdım parol kullanabilirsin dedi sadece. Benim korkum acaba çatlamadi kiste mi dönüştü o yüzden mi sürekli pozitif oluyor? Testleri aşağıya ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
- 30 Temmuz 2020
- 3.807
- 3.187
- 63
Canım iğneden 12 gün sonra test yapman gerekiyor .Merhabalar. Bende pko var. Kızıma 2017 yılında femara+geliştirici iğneler+çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım. Şimdi ikinci bı kardeş istiyoruz bu ay femara kullandım. 20 mm yumurta oluşunca çatlatma iğnesi oldum carsamba günü akşam 18 de. 36 saat sonra catlayacagini düşünürsek ilk üç günü değerlendirdik. İgnenin İkinci gününden itibaren kasık ağrısı ve uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntıyı gördüm. Aynı zamanda ovulasyona devam ettm ignenin üstünden 5 gün geçti ve sürekli pozitif çıkıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Doktoruma yazdım parol kullanabilirsin dedi sadece. Benim korkum acaba çatlamadi kiste mi dönüştü o yüzden mi sürekli pozitif oluyor? Testleri aşağıya ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Aa çok iyi. Bugün biraz daha siliklesti zaten peki siz pozitif gördünüz mu14 gün iğnenin etkisi sürebiliyor pozitif çıkıyor yani benimde öyleydi belli bir gün pozitif çıkmıyorsa anormal oluyormuş hatta
Evet Yapicam beklyorum günümuCanım iğneden 12 gün sonra test yapman gerekiyor .
Aa çok iyi. Bugün biraz daha siliklesti zaten peki siz pozitif gördünüz
İnşallah canım. Bende ilk klomen kullanmıştım ise yaramamisti. Femarayla elde edebildik bizdeMaalesef canım 2 kez klomen+çatlatma iğnesi kullandım ilkinde 2 yumurta oluştu birisi kistleşti ikinci klomende 1 yumurta oluştu oda yine gebelik oluşmadı bu ay doktorum femara deneyelim dedi onu kullanıyorum cumartesi de kontrole gidicem inşallah bu sefer olur
- 30 Temmuz 2021
- 25
- 20
- 8
- 30