- 6 Mart 2021
- 206
- 75
- 35
-
- Konu Sahibi annebebekvesaglik
Bunu özellikle sormuştum doktoruma önermiyoruz iğne sonrası yapılmalı dediği icin bekliyordumÇatlatma iğnesinden önce ilişki olmuş muydu ?
Spermler uzun yaşıyor ya ondan sordum kimisinin öyle de oluyor ama mesela ben 2 kez iğne oldum günü gününe uydurdum ama sonuç negatif . Sonra iğnesiz 2 kez gebelik elde ettim . Nasip biraz da hem iğne bu aşılama yada tüp bebek değil onlar daha önemli bence gelecek ay yine iğnenizi olursunuz üzmeyin kendinizi . .. son olarak vajinismus için pratik yapın bol bol birliktelik yani . Mesela stres yaptın bi duş al rahatla yine dene .. hakkında hayırlısı olsun canımBunu özellikle sormuştum doktoruma önermiyoruz iğne sonrası yapılmalı dediği icin bekliyordum
Kendi kendine mi oluştu gebelik? Benim de 3. İğnem yarın. Olmazsa bırakmak istiyorum artık. Bir çocuğum var 2. De olur inşallah diye umuyorumSpermler uzun yaşıyor ya ondan sordum kimisinin öyle de oluyor ama mesela ben 2 kez iğne oldum günü gününe uydurdum ama sonuç negatif . Sonra iğnesiz 2 kez gebelik elde ettim . Nasip biraz da hem iğne bu aşılama yada tüp bebek değil onlar daha önemli bence gelecek ay yine iğnenizi olursunuz üzmeyin kendinizi . .. son olarak vajinismus için pratik yapın bol bol birliktelik yani . Mesela stres yaptın bi duş al rahatla yine dene .. hakkında hayırlısı olsun canım
Evet kendiliğinden oldu inşallah nasip olur yine hepimizeKendi kendine mi oluştu gebelik? Benim de 3. İğnem yarın. Olmazsa bırakmak istiyorum artık. Bir çocuğum var 2. De olur inşallah diye umuyorum
Bence hic boş geçmesin zamanınız deneyin ne kaybedersiniz kuArkadaşlar merhaba 15 aydır çocuk deniyoruz fakat hiçbir sorun olmamasına rağmen olmadı. En son doktorum klomen tedavisine başladı ve bu süreç boyunca asla ilişki yok dedi. Bi kaç defa gittim yumurta takibi yaptık. Geçen hafta salı günü yumurtalıklarım klomenle 15,5 olmuştu. Pazartesi günü gel iğne vurup çatlatacaz dedi. Fakat bu süreçte yine birliktelik olmayacak dedi. İğneden sonra olacak dedi. Bugün gittim ve yumurtalarım kendiliğinden çatlamış. Ama ne zaman çatladığını bilmiyorum. İlişki olmayacak dediği için ilişki de olmuyor yaklaşık 20 gündür. Şimdi geç mi kalmış oldum ? Reglime 8 gün kaldı. Yumurtalarım çatlamış olduğu iÇin ve ben ne zaman çatladıgını bile bilmediğim için bundan sonra ilişkiye girsem bile gebeliğin oluşması mümkün değil mi ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Yok değerlendirecem zaten de yine de çok umutsuzum. Tedavide ilk ayımdı oysaki umutluydum dolayısıyla ama şimdi çatladığı için boşa geçmiş gibi hissediyorum. Çok teşekkür ederimBence hic boş geçmesin zamanınız deneyin ne kaybedersiniz ku
Bunlara güven olmuyor işte. Ben de üçüncü ayımdayım hiç öyle ilişki falan yok demedi. Benimki yumurta takibi filan da yapmıyor. Bu son gidişim. Bu ay iki günde bir deniyoruz hiç beklemiycem iğneyi.Yok değerlendirecem zaten de yine de çok umutsuzum. Tedavide ilk ayımdı oysaki umutluydum dolayısıyla ama şimdi çatladığı için boşa geçmiş gibi hissediyorum. Çok teşekkür ederim
Klomen mi kullaniyorsunuz igne miBunlara güven olmuyor işte. Ben de üçüncü ayımdayım hiç öyle ilişki falan yok demedi. Benimki yumurta takibi filan da yapmıyor. Bu son gidişim. Bu ay iki günde bir deniyoruz hiç beklemiycem iğneyi.
klomen kullandım catlatmaıgnesı vuruldum tutmadı amaKlomen mi kullaniyorsunuz igne mi
Simdi hangi asamadasinizklomen kullandım catlatmaıgnesı vuruldum tutmadı ama
TutmadiSimdi hangi asamadasiniz
Tedaviye devam etmiyor musunuzTutmadi
tutmadı derken? ben de yumurta takibiyle çatlatma iğnesi oldum, doktorum10 gün sonra progesteron hormonuna baktırmamı istedi. hormonum 14.25 çıktı. salı günü gebelik testi istedi. çokkk merak ediyorum. yani 14.25 e doktorum cok iyi, istedigim gibidedi. salı gününü iple çekiyorum resmen. kendimi de negatife alıştırıyorum çünkü artık ümitlenip negatif görmekten yoruldumTutmadi
Yok etmeyeceğim en azından şimdiki fikrim bu 1. 5 senedir deniyoruz olmuyor yapmadığım şey kalmadı eşim ve benim çok bunaldım içimi kararttı bu süreç artık depresif olmaya başladım buna yönelik yasamak çok uzuyor ve yaralıyor bıraktım artık düşünmeyi de bıraktım bakalım görelim mevlam beylerTedaviye devam etmiyor musunuz
Tutmadi benim regl oldum progesteron vermedi hem Klomen hem catlatma iğnesi verdi ama başarılı olmamadi maalesef tedavi bizdetutmadı derken? ben de yumurta takibiyle çatlatma iğnesi oldum, doktorum10 gün sonra progesteron hormonuna baktırmamı istedi. hormonum 14.25 çıktı. salı günü gebelik testi istedi. çokkk merak ediyorum. yani 14.25 e doktorum cok iyi, istedigim gibidedi. salı gününü iple çekiyorum resmen. kendimi de negatife alıştırıyorum çünkü artık ümitlenip negatif görmekten yoruldum
Umut bitmemeli yarin ne olur bilemeyiz Rabbim hayirlisiyla zamani gelince sizin hic ummadiginiz bir anda kucucuk kalp atisiyla saglikla kucaginiza kendi yavrunuzu almayi nasip etsin hep derim bir skinti cekiyorsak ulastigimizda kiymet bilelim diye o yuzden insallah sonu iyi olacakYok etmeyeceğim en azından şimdiki fikrim bu 1. 5 senedir deniyoruz olmuyor yapmadığım şey kalmadı eşim ve benim çok bunaldım içimi kararttı bu süreç artık depresif olmaya başladım buna yönelik yasamak çok uzuyor ve yaralıyor bıraktım artık düşünmeyi de bıraktım bakalım görelim mevlam beyler
Tutmadi benim regl oldum progesteron vermedi hem Klomen hem catlatma iğnesi verdi ama başarılı olmamadi maalesef tedavi bizde
Klomen veriliyor 14. Günde de iğneye çağırıyor. Benim bu ay üçüncü klomen ama iğne yapmadı 4 yumurta gelişmiş dedi. Bu ay da olmazsa rahim filmi çektiricemKlomen mi kullaniyorsunuz igne mi
Klomen pespese mi kullandınız benim ilk aydı dün kontrole gittim hastalandım diye. Dedi ki bu ay vermeyeceğim cunku üst üste kullanım kist yapıyor. Bende zaten bırakmak istedim kist olup olmadığını öğrenmek için gittim. Ama bu Bilgi belki işinize yarar diye size yazayım dedimKlomen veriliyor 14. Günde de iğneye çağırıyor. Benim bu ay üçüncü klomen ama iğne yapmadı 4 yumurta gelişmiş dedi. Bu ay da olmazsa rahim filmi çektiricem