Çatlatma iğnesi sonrası ilk iliski hüsran

Klomen pespese mi kullandınız benim ilk aydı dün kontrole gittim hastalandım diye. Dedi ki bu ay vermeyeceğim cunku üst üste kullanım kist yapıyor. Bende zaten bırakmak istedim kist olup olmadığını öğrenmek için gittim. Ama bu Bilgi belki işinize yarar diye size yazayım dedim
Sağol. İğne yapınca hepsi zaten çatlıyormuş. Bir de her adetten sonra bakıyı zaten kist var mu çatlamayan yumurta var mı. Varsa vermiyo demekki klomen. Benim hakkım bitti zaten bu 3. Deneme sonmuş.

Arkadaşlar merhaba 15 aydır çocuk deniyoruz fakat hiçbir sorun olmamasına rağmen olmadı. En son doktorum klomen tedavisine başladı ve bu süreç boyunca asla ilişki yok dedi. Bi kaç defa gittim yumurta takibi yaptık. Geçen hafta salı günü yumurtalıklarım klomenle 15,5 olmuştu. Pazartesi günü gel iğne vurup çatlatacaz dedi. Fakat bu süreçte yine birliktelik olmayacak dedi. İğneden sonra olacak dedi. Bugün gittim ve yumurtalarım kendiliğinden çatlamış. Ama ne zaman çatladığını bilmiyorum. İlişki olmayacak dediği için ilişki de olmuyor yaklaşık 20 gündür. Şimdi geç mi kalmış oldum ? Reglime 8 gün kaldı. Yumurtalarım çatlamış olduğu iÇin ve ben ne zaman çatladıgını bile bilmediğim için bundan sonra ilişkiye girsem bile gebeliğin oluşması mümkün değil mi ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim 😢
Bana da dr um klomen kullandım gün aşırı ilişki demişti tabi verdiği fitil le de yumurtlama günlerin bugün demişti ama koymazsan da enfeksiyon dan zor hamilelik olur demişti ve dediği gibi de oldu enfeksiyon bitti hamile kaldım

Yok etmeyeceğim en azından şimdiki fikrim bu 1. 5 senedir deniyoruz olmuyor yapmadığım şey kalmadı eşim ve benim çok bunaldım içimi kararttı bu süreç artık depresif olmaya başladım buna yönelik yasamak çok uzuyor ve yaralıyor bıraktım artık düşünmeyi de bıraktım bakalım görelim mevlam beyler

Tutmadi benim regl oldum progesteron vermedi hem Klomen hem catlatma iğnesi verdi ama başarılı olmamadi maalesef tedavi bizde
Klomen ilk ve son kez bende kullandım ama aynen bendede tutmadı siz isterseniz dr değiştirin ben değiştirdim daha iyi oldu hem psikolojik hem de manevi açıdan 👌

Çarşamba günü iğne verecek banada doktorum ilişki konusunda bana birşey demedi şuanda belim ağrıyor mide bulantım kasıklarda ağrım bacaklarımda ağrı var
Eğer klomen aldıysanız karıncalanma ve yanma oluyor el ve ayaklarda beni wc ye eşim götürüyordu basamıyordum yere 😔 geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Klomen pespese mi kullandınız benim ilk aydı dün kontrole gittim hastalandım diye. Dedi ki bu ay vermeyeceğim cunku üst üste kullanım kist yapıyor. Bende zaten bırakmak istedim kist olup olmadığını öğrenmek için gittim. Ama bu Bilgi belki işinize yarar diye size yazayım dedim
👍👌

X