Çatlatma iğnesi sonrası ilk iliski hüsran

Sağol. İğne yapınca hepsi zaten çatlıyormuş. Bir de her adetten sonra bakıyı zaten kist var mu çatlamayan yumurta var mı. Varsa vermiyo demekki klomen. Benim hakkım bitti zaten bu 3. Deneme sonmuş.

Bana da dr um klomen kullandım gün aşırı ilişki demişti tabi verdiği fitil le de yumurtlama günlerin bugün demişti ama koymazsan da enfeksiyon dan zor hamilelik olur demişti ve dediği gibi de oldu enfeksiyon bitti hamile kaldım

Klomen ilk ve son kez bende kullandım ama aynen bendede tutmadı siz isterseniz dr değiştirin ben değiştirdim daha iyi oldu hem psikolojik hem de manevi açıdan

Çarşamba günü iğne verecek banada doktorum ilişki konusunda bana birşey demedi şuanda belim ağrıyor mide bulantım kasıklarda ağrım bacaklarımda ağrı var
Eğer klomen aldıysanız karıncalanma ve yanma oluyor el ve ayaklarda beni wc ye eşim götürüyordu basamıyordum yere geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…