Ay bende agri degilde dun aksam nokta kadar kirmizi bir leke geldi, bende adet oncesi hep oyle baslar yani yarin oburgun sokulme olur benceBenim hafiften kasık ağrılarım başladı. Bu da gol değil sanırsam :) İğne gününden değil de çatlama gününden itibaren saymak gerekiyor demişti doktorum. Yani bizim cumartesi çatladığını varsayarsak aslında 14.gün bugün oluyor. Bu akşam ya da yarın sabah olmamız regl olmamız gerekir
Daha yeni sizden duydum ve çok üzüldüm yaa çok iyi bı doktor keşke geçmese yaaBugün Egemen beydeydim çok iyi bi doktor sağolsun ama özele geçiyormuş malesef
Hayırlısı olsun, belki de olmaz veya yerleşme kanamasıdır ümitsiz olmayınAy bende agri degilde dun aksam nokta kadar kirmizi bir leke geldi, bende adet oncesi hep oyle baslar yani yarin oburgun sokulme olur bence
Canım bende çatlama iğnesiyle hamile kaldım inanki ne akıntı ne belirti sadece adet olacakmış gibi ağrım oluyordu arada hat 14. Gün test bile yapmadım nasıl olsa yok diye 1 hafta geçti yine olmayınca doktorum test yap gel kist mi oldu bakalım dedi pozitif çıktıBenim de bu ay 5. İğnem ve 9. Günüm hamileliğe dair hiç birşey yok ne akıntı ne bişey her ay ki gibi bariz adet belirtileri var 14. Günü beklerken heyecanlanmıyorum bile nasılsa yok diye
Benim ağrı da yok diyebilirim adetten önce vucüdumun çeşitli yerlerinde sivilce çıkıyor yine çıktı Bi de ip gibi akıntı geliyordu o geliyor onları görünce tamam olmadı diyorumCanım bende çatlama iğnesiyle hamile kaldım inanki ne akıntı ne belirti sadece adet olacakmış gibi ağrım oluyordu arada hat 14. Gün test bile yapmadım nasıl olsa yok diye 1 hafta geçti yine olmayınca doktorum test yap gel kist mi oldu bakalım dedi pozitif çıktıBenimde senin gibi hiç ümidim yoktu duphaston vermişti doktor bebek tutunsun diye onu bile kullanmadım olmuyor zaten diye
Zannetmiyorum ama hayirlisi bakalimHayırlısı olsun, belki de olmaz veya yerleşme kanamasıdır ümitsiz olmayın
14. Gününüzse testinizi yapın bence 14. Gün kesin sonuç çıkıyorZannetmiyorum ama hayirlisi bakalim
Evet bizim 14. gün ama ben negatif sonuç görmeye dayanamadığım için 3-4 gün gecikmedikçe yapmak istemiyorum14. Gününüzse testinizi yapın bence 14. Gün kesin sonuç çıkıyor
Lekelenmelerim var, yarin veya pazar gunu sokulur. O yuzden gerek duymuyorum test yapmaya14. Gününüzse testinizi yapın bence 14. Gün kesin sonuç çıkıyor
Benim geçen sene başımdan hamilelik geçti dediğin gibi lekelenmeler vardı ve 6 gün sürdü ve testte de pozitifi görmüştüm ama benim diğer belirtiler de vardıLekelenmelerim var, yarin veya pazar gunu sokulur. O yuzden gerek duymuyorum test yapmaya
Hımm inşallah geçikir ve sonucu güzel olurEvet bizim 14. gün ama ben negatif sonuç görmeye dayanamadığım için 3-4 gün gecikmedikçe yapmak istemiyorum
Benim adet oncesi hep olur 2/3 gun boyle pembe kahverengi akinti bilirimki adet olucam. O yuzden ben ona yorumluyorum, senin normalde nasil adetin? niyeyse bu ay umudum vardi birazcik ama bosuna umut etmisimBenim geçen sene başımdan hamilelik geçti dediğin gibi lekelenmeler vardı ve 6 gün sürdü ve testte de pozitifi görmüştüm ama benim diğer belirtiler de vardı
Benim adet öncesi öyle ağrı lekelenmem falan olmaz canım akıntı değişir ip gibi gelir sivilce çıkıyor bi de uyku hali geliyor sadece 2 ay önce 14. Gün leke şeklinde gelip bir gün sonra ancak söküldü umudun varsa kaybetme o zaman inşallah güzel sonuç alırsın şimdi belim böbreğim bacağım ağrıyor karnım gurulduyor ( bu sene iğnelere başladığımdan beri bu var) sonra vucütte sivilceler çıkıyor gibi gibi belirtilerim oluyor "geçen sene hamilelik yaşadığımda göğüsde dolgunluk ve damar belirmişti dokununca ağrıyordu iştahım açılmıştı doymuyordum sivilce çıkmıştı Bi de herkes açık giyinirken ben kat kat giyiyordum üşüyordum en son da işte lekelenme yaşamıştım" içime doğmuştu herhalde pozitif çıkacağı onda da klomen ve ovitrelle kullanmıştımBenim adet oncesi hep olur 2/3 gun boyle pembe kahverengi akinti bilirimki adet olucam. O yuzden ben ona yorumluyorum, senin normalde nasil adetin? niyeyse bu ay umudum vardi birazcik ama bosuna umut etmisimbende belirti her ay var piskolojik olarak sanirim
Ben tam anlamiyla oldum regl. Yarin doktora gidecegim tup bebege baslayacagiz kismetseZannetmiyorum ama hayirlisi bakalim
Benimki daha sokulmedi yaa, yarin yada pazari bulur benim bence. Allah yardimcin olsun canim, insaAllah onumuzdeki ay hamile kalirizBen tam anlamiyla oldum regl. Yarin doktora gidecegim tup bebege baslayacagiz kismetseSiz de kafaniza takmayin, bu ayi unutun, diger aya temiz bir baslangicla baslayin
Yapmadim vallaa, umudum yok demistimya 2 gundur kahverengi akintin vardi, dun aksamdan beri azaldi. Bat 14/15 agustostu aslindaa ama bilmiyorum sokulcekmi bugun acabaTest yapan olmadı mı kızlar iğne yaptıranlardan
Bugün mü adet olman gerekiyordu peki iğneden sonra kaçıncı gün ben 15. Gün adet oluyorum hep Bi yapsaydınız test zaten umudunuz yokmuş çıkmazsa da üzülmezsinizYapmadim vallaa, umudum yok demistimya 2 gundur kahverengi akintin vardi, dun aksamdan beri azaldi. Bat 14/15 agustostu aslindaa ama bilmiyorum sokulcekmi bugun acababenim hep adet oncesi akintiyla basladigi icin bilemedimm simdi, testte yapmam istemiyorum
Cnm son durumun nedir ben de çatlatma iğnesi oldum adetin tüm belirtileri var ama kan değil pembeli başladı henüz sökülmedi yarın adet günüm yani benmki kırıntı kdr umut aramak aptalca.. ama yine de snn durumunu merak ettimYapmadim vallaa, umudum yok demistimya 2 gundur kahverengi akintin vardi, dun aksamdan beri azaldi. Bat 14/15 agustostu aslindaa ama bilmiyorum sokulcekmi bugun acababenim hep adet oncesi akintiyla basladigi icin bilemedimm simdi, testte yapmam istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?