Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi sonrasi iliski

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada şimdi takvime baktım da ben de 30 Temmuzda yapmışım :) ilk iğnemdi, bakalım. Heyecanınıza ben de ortak olabilirim :)
Yaa aynen, benim ikinci ignee ama ilk ignede 16. Gun adet olmustum ama 3 gun oncesinde pembeler gelmeye baslamisti anlamistim zaten suan 14. Gunumuzdeyizz. Sen hangi ilaci kullandin? Vee hic belirtin filan varmi?

Yaa aynen, benim ikinci ignee ama ilk ignede 16. Gun adet olmustum ama 3 gun oncesinde pembeler gelmeye baslamisti anlamistim zaten suan 14. Gunumuzdeyizz. Sen hangi ilaci kullandin? Vee hic belirtin filan varmi?
Ben hiçbi ilaç kullanmadım canım. Normalde bu ay tüp bebeğe başlayacaktım ama doktorum iğneyle bir değerlendirelim belki gerek kalmaz tüp bebeğe dedi. Bende yumurta rezerv azlığı var o yüzden hiç beklentim yok kendimi tamamen tüp bebeğe alıştırma aşamasındayım, pazartesi hormon iğnelerine başlayacağım normalde. Ama 1000de 1 ihtimal gerçekleşirse bilemem tabi Bende de hiç bi belirti yok canım, sadece beyaz akıntıda artış var ama onu da bir şeye bağlamıyorum. En geç pazar gün regl olurum diye düşünüyorum, hayırlısı olsun

Bende femera kullandım bu ay salı günü saat 11 de çatlama iğnesi yaptı Dr . Ogün akşam ve dün akşam degerlendirdik gerçi pek umudum yok eşim aşı oldu ve baya halsizdi zar zor yaptık biseyler hayırlısı

Hayırlı haberler alırsınız umarım. Kaç yumurtanız gelişmişti femera ile?

Yaa nekadar AMH? Ve nezamandir deniyorsunuzda olmadi? Ayy insaAllahh bu ay hamile kalirsin ve hic gerek bile kalmaz Aynen bende cumartesi/pazar’i beklerim buyuk ihtimal olmassamda.

Belli olmazz insaAllah tutmustur Bide sizden catlatmadan sonraki hafta doktor progesteron degerinize bakmak istiyormu? Benimki her serefinde bakmak istiyor

Yaa nekadar AMH? Ve nezamandir deniyorsunuzda olmadi? Ayy insaAllahh bu ay hamile kalirsin ve hic gerek bile kalmaz Aynen bende cumartesi/pazar’i beklerim buyuk ihtimal olmassamda.
0.78 amh. 6 aydır deniyorduk, geçen ay öğrendik amh düşük olduğunu, doktor risk almak istemedi en kolay yolu tüp bebek dedi. Biz de uğraşmak istemediğimiz için en garanti yolu tercih edelim dedik :) Çok teşekkür ederim umarım size de en kısa zamanda nasip olur hayırlı haberler alırsınız

Yasiniz kac sizin? Tabii artik zaten tup bebekte normal tedaviler gibi oldu, daha hizli sonuc alirsiniz belki en azindan

Belli olmazz insaAllah tutmustur Bide sizden catlatmadan sonraki hafta doktor progesteron degerinize bakmak istiyormu? Benimki her serefinde bakmak istiyor
Bende istemedi . Hatta ekstra ilaç falan da vermedi . Ben devlet hastanesinden randevu aldım orda yaparlarsa yaptırmak istiyorum .

Bende istemedi . Hatta ekstra ilaç falan da vermedi . Ben devlet hastanesinden randevu aldım orda yaparlarsa yaptırmak istiyorum .
Anladimm, bende ozelde yaptiriyorum ama ucuz bir test, 40 lira civarinda. Cok guzel catlamis bu ay bakalim sonucu nasil olcak

Benimde amh 0,98 çıktı direk tüp bebek öneriyorlar ama ben bı kaç ay Dr takibi denemek istedim . Dr um bana amh düşük olup hamile kalan çok var moralini bozma dedi .

Benim hafiften kasık ağrılarım başladı. Bu da gol değil sanırsam :) İğne gününden değil de çatlama gününden itibaren saymak gerekiyor demişti doktorum. Yani bizim cumartesi çatladığını varsayarsak aslında 14.gün bugün oluyor. Bu akşam ya da yarın sabah olmamız regl olmamız gerekir

Benimde amh 0,98 çıktı direk tüp bebek öneriyorlar ama ben bı kaç ay Dr takibi denemek istedim . Dr um bana amh düşük olup hamile kalan çok var moralini bozma dedi .
Eşiniz de mutlaka spermiyogram versin. Eğer onda da çok çok iyi seviyeler çıkmazsa o zaman beklemenin bir alemi yok diye düşünüyorum. Bizim yumurta rezervinin her ay ne kadar azaldığını nasıl bir hızla düştüğünü bilemeyiz malesef ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…