Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dollenme olmamis demekki. Nedenleri bence cok genis bir konu bilemeyiz. Catlatma ignesi ile yumurtanin catlayacagi zaman belirleniyor o donemler iliski yasaniyor gerisi nasip iste ya tutarsa. Benim sahsi gorusum bu yontemde beklenti cok yuksek tutulmamali. Esinizin degerlerine bakildi mi ileri hareketli sperm sayisi ne durumda gebelik icin bu deger cok onemliMerhabalar, ben geçen ay çatlatma iğnesiyle gebelik denedim yalnız hamilelik olmadı. İlk iğnemdi neden bu şekilde oluyor bilgisi olan var mı. İlk iğneden olmayıp sonradan hamile kalan oldu mu. Cevaplarsanız çok sevinirim
Teşekkür ederim cevap için. Bakılmadı doktor gerek görmedi sanırım henüz. Eğer tedavi devam etseydi doz arttıracaktı ama farklı yerde olunca mümkün olmadı.dollenme olmamis demekki. Nedenleri bence cok genis bir konu bilemeyiz. Catlatma ignesi ile yumurtanin catlayacagi zaman belirleniyor o donemler iliski yasaniyor gerisi nasip iste ya tutarsa. Benim sahsi gorusum bu yontemde beklenti cok yuksek tutulmamali. Esinizin degerlerine bakildi mi ileri hareketli sperm sayisi ne durumda gebelik icin bu deger cok onemli
Siz bilirsiniz ama esinizde urolojide kontrollerini yaptirmali bizim tedavi sureci boyle ilerlemisti. Geneldede boyle oluyor esinizin sperm durumu asilamaya veya catlatma ignesi ile tedaviye uygun degilse zaman kaybi olur. Allah gonlunuze gore versinTeşekkür ederim cevap için. Bakılmadı doktor gerek görmedi sanırım henüz. Eğer tedavi devam etseydi doz arttıracaktı ama farklı yerde olunca mümkün olmadı.
Amin teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığınız içinSiz bilirsiniz ama esinizde urolojide kontrollerini yaptirmali bizim tedavi sureci boyle ilerlemisti. Geneldede boyle oluyor esinizin sperm durumu asilamaya veya catlatma ignesi ile tedaviye uygun degilse zaman kaybi olur. Allah gonlunuze gore versin
Merhaba canm. Yumurtan catlamstır ama sağlıklı degilmistir. Eşinin sperm sayisi eksiktir veya kalitesi düşüktür. Ya da sperm ve yumurta buluşamastır gibi bi cok neden olabilir. 2 ay önce klomen ile 1 yumurtam olusmstu catlatma iğnesi oldum ama tutmadı.esimde de sikinti yok bakldı 2 kere. Yumurtam kalite degildi yada vakti var rabbim nasip etmedi.bu ay gonal f 300 yumurta gelistirme ignesi oluyorum şuan 2 yumurtam buyumeye baslams yeterince buyurse bu ay yine olcak catlatma iğnesi. Nasip yani canm rabbim ne zamn olsun dicek onu bekliyoruzMerhabalar, ben geçen ay çatlatma iğnesiyle gebelik denedim yalnız hamilelik olmadı. İlk iğnemdi neden bu şekilde oluyor bilgisi olan var mı. İlk iğneden olmayıp sonradan hamile kalan oldu mu. Cevaplarsanız çok sevinirim
Ben letu fostımon kullandım ardından ovitrelle kullandım. Doktor 1tane olgunlaşmış dedi diğerleri de olsun diye iki iğne daha verdi sonra ne kadar vardı bilmiyorum. Ama kısmet tabi. Benim yumurtalarımın iyi gelişmesine engel olan stres. Rabbim bebek isteyen herkese nasip eder inşallah tabi en önemlisi de hayırlısıysaMerhaba canm. Yumurtan catlamstır ama sağlıklı degilmistir. Eşinin sperm sayisi eksiktir veya kalitesi düşüktür. Ya da sperm ve yumurta buluşamastır gibi bi cok neden olabilir. 2 ay önce klomen ile 1 yumurtam olusmstu catlatma iğnesi oldum ama tutmadı.esimde de sikinti yok bakldı 2 kere. Yumurtam kalite degildi yada vakti var rabbim nasip etmedi.bu ay gonal f 300 yumurta gelistirme ignesi oluyorum şuan 2 yumurtam buyumeye baslams yeterince buyurse bu ay yine olcak catlatma iğnesi. Nasip yani canm rabbim ne zamn olsun dicek onu bekliyoruzsenin yumurtalrn ne ile buyumstü kac olgun yumurtan vardı?
Aynn oyle canm yarn kontrolm var yine bakalm ne dicek doktorumBen letu fostımon kullandım ardından ovitrelle kullandım. Doktor 1tane olgunlaşmış dedi diğerleri de olsun diye iki iğne daha verdi sonra ne kadar vardı bilmiyorum. Ama kısmet tabi. Benim yumurtalarımın iyi gelişmesine engel olan stres. Rabbim bebek isteyen herkese nasip eder inşallah tabi en önemlisi de hayırlısıysa
Amin inşallah. Ben bir müddet iğne kullanmayı düşünmüyorum bulunduğum yerde de kadın doğum olmadığı için virüsten dolayı git gel yapmaya çekiniyorum. O sebeple incir kürüyle şansımı deniycem. Sen ne zamandır tedavi alıyorsun bebek istiyorsunAynn oyle canm yarn kontrolm var yine bakalm ne dicek doktorumfiyatlar da yüksek iğnede zorluyo
umudum var bu ay ins emeklermzin karşılığı hayırlı ewlatlarmz olur
![]()
5 senelik ewliyim ben canm 4 senedir düzenli olmasa da doktor kontrlünde deniyoruz bebek icin.adet düzensizligi var troid vardı insülin drenci vardı hepsini düzellitm rabbimin izniyleAmin inşallah. Ben bir müddet iğne kullanmayı düşünmüyorum bulunduğum yerde de kadın doğum olmadığı için virüsten dolayı git gel yapmaya çekiniyorum. O sebeple incir kürüyle şansımı deniycem. Sen ne zamandır tedavi alıyorsun bebek istiyorsun
Amin inşallah canım. Ben her dua edişimde tüm bebek isteyenlere de dua ediyorum. Allah her şeyin hayırlısını versin hakkımızda ne hayırlısıysa o diyelim. İnşallah güzel haberleri en kısa zamanda alırsın. O sevinci yaşarsın5 senelik ewliyim ben canm 4 senedir düzenli olmasa da doktor kontrlünde deniyoruz bebek icin.adet düzensizligi var troid vardı insülin drenci vardı hepsini düzellitm rabbimin izniyletek yumurta buyumuyo smdi onun icin ugrasiyoruz. Ins büyür bu ay sağlıklı sekilde. Incir kurunude 1 ay denemstim faydasni görmemistim ins sen görursun canm.
Ins canm hem ben hem her isteyen insAmin inşallah canım. Ben her dua edişimde tüm bebek isteyenlere de dua ediyorum. Allah her şeyin hayırlısını versin hakkımızda ne hayırlısıysa o diyelim. İnşallah güzel haberleri en kısa zamanda alırsın. O sevinci yaşarsın