Çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri

İnsülin direncim var canım ama her hangi müdahale gerek duymadı doktorum selenyum tavsiyeni dikkate alıcam canım ne işe yarıyor
Pco larda selenyum eksikliği çok oluyor o sebeple ekstra yüksek doz takviye ,süreci kolaylaştırıyor, solgar veya nature’s bounty nin selenyumunu alabilirsin . İnsülin yüksekse gebelik oluşmaz değerini araştır HOMA-IR değerin 1-1,5 aralığından yüksekse glifor türevi düşük doz ile başla derim, bu arada diyetisyenim kafama göre yazmıyorum bilim ışığında yazıyorum 😉

Pco larda selenyum eksikliği çok oluyor o sebeple ekstra yüksek doz takviye ,süreci kolaylaştırıyor, solgar veya nature’s bounty nin selenyumunu alabilirsin . İnsülin yüksekse gebelik oluşmaz değerini araştır HOMA-IR değerin 1-1,5 aralığından yüksekse glifor türevi düşük doz ile başla derim, bu arada diyetisyenim kafama göre yazmıyorum bilim ışığında yazıyorum 😉
Oooo aramızda diyetisyen de var çok güzel...bende son yıllarda kilo aldım 54kilodan şuan 67kiloya çıkmışım sanırım bı 4yilda bu kadar çok kilo aldım ve vermekte zorlanıyorum...aslında veriyorum ama hemen geri alıyorum...özellikle göbek kismi

Canım sende akıntı oldu mu hiç??benim bu akşam adet olmadan önceki bel ağrısı oldu sadece yani öyle çok kendimi dikkatli dinlemeye calismiyorum çünkü psikolojik olarak öyle mi hissederim diye kendi kendime boş umutlar vermiyeyim dedim...ama bariz aşırı bir belirti olursa yazarım mutlaka☺️☺️😀
Akıntı oluyor canım ama öyle çok değil. İşte o ağrı bende dün akşam olmuştu belim kasıklarım falan aynı adet olmadan önceki gibi. Bu gün de sabahtan çok halsizdim sonradan kendine gel dedim iyice psikolojik olarak kötü yapısun kendini sonra biraz daha iyi hissettim. Ya ister istemez dinliyorum ben kendimi bide ben yürürken kasıklarımda batma oluyor

Canım bu arada yaşın da daha gencmis inşallah en yakın zamanda olur bebisin çünkü sen erkenden PCo yu biliyormussun ...ben bilmiyordum çünkü daha iki yıldır öğrendim ..belki oncden zayifdim şimdi kilo alınca çıkmıştır ....bilemem...
Kilo çok etkiliyor canım bende evlendikten sonra istemsiz bi kilonartışı olmaya başladı 62 kilodan 73.5 kiloya çıkıvermişim diyet uyguluyorum düşürecem 60a.

Homa-ır değerim ne bilmiyorum ama glukofen 850mg kullanıyorum gliforla eşdeğer diye duymuştum yanlış duymadıysam. Bu arada gerçekten teşekkür ederim bilgiler için selenyum takviyesini de merkeze gittiğimde alacağım tam değerimi bilmiyorum ama. Folikasit kullanıyorum prowomen içeriğinde selenyum var "(BRD %136)" yazıyor içerik değerinde. Şuan doğuda dış karakoldayım merkeze inene kadar bu yeterli olur mu dersiniz? Mart ayında tüm değerlerine baktırmıştım hem dahiliyeye hemde diyetisyene gösterdim sonuçları insülin direnci var ama ilaç gerek görmediler troid varmış levotiron kullandım değerim düştü. Ama hiç selenyum önermediler acaba selenyum ölçmediler mi ki?

Homa-ır değerim ne bilmiyorum ama glukofen 850mg kullanıyorum gliforla eşdeğer diye duymuştum yanlış duymadıysam. Bu arada gerçekten teşekkür ederim bilgiler için selenyum takviyesini de merkeze gittiğimde alacağım tam değerimi bilmiyorum ama. Folikasit kullanıyorum prowomen içeriğinde selenyum var "(BRD %136)" yazıyor içerik değerinde. Şuan doğuda dış karakoldayım merkeze inene kadar bu yeterli olur mu dersiniz? Mart ayında tüm değerlerine baktırmıştım hem dahiliyeye hemde diyetisyene gösterdim sonuçları insülin direnci var ama ilaç gerek görmediler troid varmış levotiron kullandım değerim düştü. Ama hiç selenyum önermediler acaba selenyum ölçmediler mi ki?
Rica ederim canım selenyuma özellikle bakılmaz anti tp ve anti tpo ya bakıldığı nadirdir hele ki doğuda hiç sanmıyorum ama hem de tiroid varsa kesin kullan şimdilik yeterli düzey, merkeze gidince bulamazsan internetten alabilirsin , hergün 45 dk mutlaka yürü naçizane tavsiyem😌

Glukofen kullanıyorsan gayet iyi sıkıntı yok 😉

Oooo aramızda diyetisyen de var çok güzel...bende son yıllarda kilo aldım 54kilodan şuan 67kiloya çıkmışım sanırım bı 4yilda bu kadar çok kilo aldım ve vermekte zorlanıyorum...aslında veriyorum ama hemen geri alıyorum...özellikle göbek kismi
Bölgesel yerler spor ve su tüketimi ister canım insülini ve D vitaminini ihmal etme mutlaka baktır😉

Rica ederim canım selenyuma özellikle bakılmaz anti tp ve anti tpo ya bakıldığı nadirdir hele ki doğuda hiç sanmıyorum ama hem de tiroid varsa kesin kullan şimdilik yeterli düzey, merkeze gidince bulamazsan internetten alabilirsin , hergün 45 dk mutlaka yürü naçizane tavsiyem😌
Ahh bu konudan o kadar muzdaribim ki anlatamam yürüyüş yapmayı istiyorum fakat bulunduğum köy pek güvenli değil eşim yokken evin bahçesinden çıkamıyorum. Evde leslee videolarıyla 30 dk yürüyüş gibi egzersiz yapıyorum artı olarak 15 20 dk da bölgesel karın falan çalışıyordum ama ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra ters bir hareket yaparım bebek tutulamaz gibi düşünüp yapmıyorum 3 gündür

Söylediklerimizi dikkate alacağım ...aslında ben bunları yapıyordum kışın evde spora takmıştım kafayı ve gerçekten vücudum şekillendi... yotube da ergin kırbaç in videolarini izliyordum ve o sporları yapıyordum çok hoplamali ziplamali olduğu için ben de klomen tedavisini görmeye basladigum günden beri bıraktım ve tekrar kilo geldi...o sporları yaparken sabah aç karnına akşam aç karnına limon tarçın su tuketiyordun ve günde en az 2-3litre şu iciyordum...aslında sabah bir litre öğlen den akşama kadar bir ve akşam yatana kadar bir litre şeklinde tükettim...gerçekten çok fayda sağladı bana ama bıraktım hata yaptim

Rica ederim ne demek inşallah güzel sonuçlarımız olsun 😌😍
Amin. İnşallah ...ben bişey daha sormak istiyorum rahatsızlık vermiyeceksem eğer ...kahve tarçın limon karışımı var seher Akgül un zayıflama kürleri içinde..ablam bu şekilde 8kilo verdi bir ayda...ben de yapmak istiyorum fakat bebek düşünen biri için uygundur günde bir veya iki fincan

Merhaba hanımlar
Veziir Veziir ben de ayın 17 sinde iğne yaptırdım dün ve gece ara ara kasıklarımda ve belimde ağrı oluştu 5 dakika sürdü dediğin gibi ve batma oldu belirli aralıklarda. Son adet günüm 6 sında ama doktorum ayın 1 inde adet olmazsan test yap dedi ancak bekleyemiyorum
:KK43: İnşallah bu ay pozitifleri görürüz..

Merhaba hanımlar
Veziir Veziir ben de ayın 17 sinde iğne yaptırdım dün ve gece ara ara kasıklarımda ve belimde ağrı oluştu 5 dakika sürdü dediğin gibi ve batma oldu belirli aralıklarda. Son adet günüm 6 sında ama doktorum ayın 1 inde adet olmazsan test yap dedi ancak bekleyemiyorum
:KK43: İnşallah bu ay pozitifleri görürüz..
Aramızda iki gün var canım benim son adet tarihim 8 i iğne yi de 19unda vuruldum. Sabredicez canım inşallah bebişin sana tutunmaya çalışıyordur iğneden sonra döllenme olduysa yerleşme zamanları olabilir bu günler. Benim sancı ikinci gün olmuştu sanırım çok erkendi belirti olarak saymıyorum onu belki çatlama ağrısı falan olabilir. Bende birinde test yaparım diye düşünüyordum sana bir dediyse benim 3ünde yapmam daha doğru olabilir. 🤦🏼‍♀️1i zor bekliyordum bide 3 oldu🤣🤣sen nasıl hangi günleri değerlendirdin?

Aramızda iki gün var canım benim son adet tarihim 8 i iğne yi de 19unda vuruldum. Sabredicez canım inşallah bebişin sana tutunmaya çalışıyordur iğneden sonra döllenme olduysa yerleşme zamanları olabilir bu günler. Benim sancı ikinci gün olmuştu sanırım çok erkendi belirti olarak saymıyorum onu belki çatlama ağrısı falan olabilir. Bende birinde test yaparım diye düşünüyordum sana bir dediyse benim 3ünde yapmam daha doğru olabilir. 🤦🏼‍♀️1i zor bekliyordum bide 3 oldu🤣🤣sen nasıl hangi günleri değerlendirdin?
Benimki bu şekildeydi canım ama ben ayın 9 unda gonal f 300 kullanmaya başladım 17 sinde kontrole gittiğimde doktorum 6 olgun yumurta oluşmuş en küçüğü 20 mm, çoğul gebelik olabilir kendini hazırla dedi. İlişki günlerinde günaşırı da olabilir ama 1 yeterli dedi ilişki sırasında kasıklarımdaki sancıdan öldüm resmen :KK43: bu süreci birlikte atlatıcaz demek ki :) tarihlerimiz aynı sayilir inşallah olumlu sonuç aliriz 🙏

Benimki bu şekildeydi canım ama ben ayın 9 unda gonal f 300 kullanmaya başladım 17 sinde kontrole gittiğimde doktorum 6 olgun yumurta oluşmuş en küçüğü 20 mm, çoğul gebelik olabilir kendini hazırla dedi. İlişki günlerinde günaşırı da olabilir ama 1 yeterli dedi ilişki sırasında kasıklarımdaki sancıdan öldüm resmen :KK43: bu süreci birlikte atlatıcaz demek ki :) tarihlerimiz aynı sayilir inşallah olumlu sonuç aliriz 🙏
Görsel attım ama gelmedi sanırım
Salı gece 24.00
Çarşamba sabah
Perşembe, cumartesi, pazartesi gece

Amin. İnşallah ...ben bişey daha sormak istiyorum rahatsızlık vermiyeceksem eğer ...kahve tarçın limon karışımı var seher Akgül un zayıflama kürleri içinde..ablam bu şekilde 8kilo verdi bir ayda...ben de yapmak istiyorum fakat bebek düşünen biri için uygundur günde bir veya iki fincan
Yok canım hiç tüketme 😉

Yaa ilişki sırasında kasıklarım benim de ağrıyordu dün akşam 🤦🏼‍♀️ benim doktorum ayrıntı vermedi ya hatta hiç boyutunu sayısını söylemedi bana verdiği ultrason görüntüsünde yazıyor 21 ve 18 mm diye bilmiyorum doğru mu yorumluyorum ama. Neyse hayırlısı artık inşallah sağlıklı gebelikler başlar ya. Kaç yaşındasın bide ne zamandır demiyorsunuz?

X