Çatlatma iğnesi sonrası en erken gebelik belirtileri

Huzun21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
6
2
36
32
Arkadaşlar bana acil cevap verir misiniz yeni üyeyim ben 3 ay önce kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için maalesef bu ay doktora gittim klomen verdi 5 gün kullandım doktor 7 tane yumurtan var çok iyiler dedi en büyüğü 16 cm diğerleri 15 14 12 beş gün sonra ovitrelle iğne yaptım bugün iğnenin 9.günü iğneyi vurulduğum günden beri adet sancısı kasık ağrısı çekiyorum bugün göğüslerimde hassasiyet başladı öksürünce sağ kasığıma kramp giriyor bu kadar erken belirti olur mu idrar testi yapsam iğnenin etkisiyle pozitif çıkar diye yapmıyorum bide ne zaman test yapsam çıkar 7 yumurtayla hamile kalamazsam çok kötü olurum tabi herşeyden önce hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Ben iğnenin yapıldığı günden beri düne kadar şiddetli adet sancısı çektim oldum olacam diyordum bügün ağrı çok yok ama öksürünce sol kasığıma ani kramp giriyor

Ben iğnenin yapıldığı günden beri düne kadar şiddetli adet sancısı çektim oldum olacam diyordum bügün ağrı çok yok ama öksürünce sol kasığıma ani kramp giriyor
Öksürünce herkeste olabilir canım adetine kaç gün var

12gün var canım bu ay çok umutluydum ama sanırım umudum gittikçe tükeniyor eşimde sıkıntı var ilaç kullanıyor

Yedi tane yumurtan varmış bunların çatlarken ve çatladıktan sonra ağrı yapması çok normal benim geçen ay iki yumurtam var dı olgunlaşan çatlayana kadar canımı aldı çok ağrım olmuştu senin yedi tane var o kadar uzun Ağrının sürmesi çok normal

O8nur34yaz Canım bugün iğnenin 7 günü biraz önce idrar testi yaptım çok çok silik ikinci çizgi vardı sanki başta beyazdı çok dikkatli bakınca hafir görünüyor yoksa gözlerim mi bozuldu bilmiyorum ama defalarca baktım acaba iğnenin etkisinde mi

O8nur34yaz Canım bugün iğnenin 7 günü biraz önce idrar testi yaptım çok çok silik ikinci çizgi vardı sanki başta beyazdı çok dikkatli bakınca hafir görünüyor yoksa gözlerim mi bozuldu bilmiyorum ama defalarca baktım acaba iğnenin etkisinde mi
Benim bi arkadaşım var 12. Güne kadar çizgi çıkıyor her ay gidip kan veriyo ama malesef negatif çıkıyor. Adet günün geçmeden heyecan yapma derim ben

Kızlar merhaba. Ben 18 ocakta çatlatma iğnesi oldum ama sadece 36 saat sonra yaklasık yarım saat suren kasık ağrım oldu o kadar. Normal döngüme gore dun adet olmalıydım yani iğnenin 14. Gunu,olmayınca idrar testi yaptım ama negatif. Bugun hala adet olmadım,acaba 14. Gunde idrarda cıkmama olasılıgı var mı? Bence yok ama bir umut işte

Back