Şimdi şöyle ki ben geçen ocak ayının 3 gibi adet oldum ama çok olmadım sonra 30unda bir daha oldum sonra çatlatma iğnesi vuruldum Şubat 11 de denemeler oldu iğnenin 12.gunu idrar testim yine böyle sonradan çıktı 14.gunu yine aynı yaptım baktım baya yok sanra çıkmış bugun sizinle paylaştığım foto da aynı oldu yani folik asit hep kullandım ama eğer gebe değilsem çok üzülürum yarın yine test alıp yapıp sonuca göre kan vereyim dedim adet zamanimi da hesaplayamiyorym aynı ay içinde iki kere olduğum için kafam karis
Şimdi şöyle ki ben geçen ocak ayının 3 gibi adet oldum ama çok olmadım sonra 30unda bir daha oldum sonra çatlatma iğnesi vuruldum Şubat 11 de denemeler oldu iğnenin 12.gunu idrar testim yine böyle sonradan çıktı 14.gunu yine aynı yaptım baktım baya yok sanra çıkmış bugun sizinle paylaştığım foto da aynı oldu yani folik asit hep kullandım ama eğer gebe değilsem çok üzülürum yarın yine test alıp yapıp sonuca göre kan vereyim dedim adet zamanimi da hesaplayamiyorym aynı ay içinde iki kere olduğum için kafam karisik
kalp atışı görülünce anlat doktor