• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrasında lekelenme

deniz0634

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
2
1
1
32
Merhaba kızlar
8 gün önce oviterelle çatlama iğnesi oldum, doktor 36 saat sonra birlikteliğe başlayabilirsin dedi. Bugüne kadar yani 8. Güne kadar hafif kasık ağrısı yaşıyordum ve bu sabah ağrım biraz daha arttı birde pembemsi bir leke gelmeye başladı. Doktorumu aradım yumurtalara olabilileceğini söyledi. Adet olmamada daha 13 gün var. Bu durumu yaşayan var mı? Lütfen varsa cevap verebilir mi :(

Merhaba kızlar
8 gün önce oviterelle çatlama iğnesi oldum, doktor 36 saat sonra birlikteliğe başlayabilirsin dedi. Bugüne kadar yani 8. Güne kadar hafif kasık ağrısı yaşıyordum ve bu sabah ağrım biraz daha arttı birde pembemsi bir leke gelmeye başladı. Doktorumu aradım yumurtalara olabilileceğini söyledi. Adet olmamada daha 13 gün var. Bu durumu yaşayan var mı? Lütfen varsa cevap verebilir mi :(

Merhaba kızlar
8 gün önce oviterelle çatlama iğnesi oldum, doktor 36 saat sonra birlikteliğe başlayabilirsin dedi. Bugüne kadar yani 8. Güne kadar hafif kasık ağrısı yaşıyordum ve bu sabah ağrım biraz daha arttı birde pembemsi bir leke gelmeye başladı. Doktorumu aradım yumurtalara olabilileceğini söyledi. Adet olmamada daha 13 gün var. Bu durumu yaşayan var mı? Lütfen varsa cevap verebilir mi :KK43:
Durumunuz nedir? İnşallah hamilesinizdir.

3 kez kan testi yaptırdım hiç bişi çıkmadı regli tarihimden 10 gün geçti bugün kendim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın doktora gideceğim inşallah güzel sonuçlar alırım 🙏🏻
Hadi inşallah canım güzel haberler ver canım belki geç döllenmedir

3 kez kan testi yaptırdım hiç bişi çıkmadı regli tarihimden 10 gün geçti bugün kendim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın doktora gideceğim inşallah güzel sonuçlar alırım 🙏🏻
Merhaba sonucun nedir inşallah hamilesindir

Back
X