Kızlar merhaba, 14 Ekim’de ilk defa çatlatma iğnesi oldum. İğnenin yapıldığı günü de sayarsak bugün 13.günüm. Öğlen 1 de dayamadım ve test yaptım ikinci çizgi çok silik bir şekilde çıktı. Yani çok dikkatli bakınca anlaşılıyor. İğnenin etkisi midir yoksa hamile miyim? Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? Ve son olarak siz iğneden sonra kaçıncı gün öğrenmiştiniz hamileliğinizi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi sonrası idrar testi
- Konu Sahibi Mevi55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Testin resmini de atıyorum öğlen 1 de yaptım bu şekilde çıktı hamilelik var mı sizce
Eklentiler
- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Çok yenidir belki Bi kaç gün sonra tekrar dene benceTestin resmini de atıyorum öğlen 1 de yaptım bu şekilde çıktı hamilelik var mı sizce
- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Çok yenidir belki Bi kaç gün sonra tekrar dene benceTestin resmini de atıyorum öğlen 1 de yaptım bu şekilde çıktı hamilelik var mı sizce
Erken gebelik testi aldım yarın sabah bir onu yapacağım bakalımÇok yenidir belki Bi kaç gün sonra tekrar dene bence
Canım benim dün 10.günümdü ignede . Testim aynı senin gibi cıktı . Bugum tekrarladım ve tamamen negatof çıktı . Bende erken gebelik testi almayı düşünüyorum. Yarın yapınca mutlaka yazarmisin buraya .Erken gebelik testi aldım yarın sabah bir onu yapacağım bakalım
Tamam canım sabah yapacağım zaten yazarım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahCanım benim dün 10.günümdü ignede . Testim aynı senin gibi cıktı . Bugum tekrarladım ve tamamen negatof çıktı . Bende erken gebelik testi almayı düşünüyorum. Yarın yapınca mutlaka yazarmisin buraya .
Amin canım inşallah inşallah .Tamam canım sabah yapacağım zaten yazarım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Canım merhaba . Yaptın mı test acaba merak ettimTamam canım sabah yapacağım zaten yazarım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Merhaba canım yaptım ama maalesef hamile değilimCanım merhaba . Yaptın mı test acaba merak ettim
Yaaa catlatma iğnesi yüzünden öyle silikti demek testler obur ay olur insallah canim benimde umudum yokMerhaba canım yaptım ama maalesef hamile değilim
İnşallah Rabbim en güzel zamanda nasip eder bize ve tüm isteyenlere vardır bunda da bir hayır canımYaaa catlatma iğnesi yüzünden öyle silikti demek testler obur ay olur insallah canim benimde umudum yok
Naptın denedinmi? İnşallah güzel haberdir.Testin resmini de atıyorum öğlen 1 de yaptım bu şekilde çıktı hamilelik var mı sizce
- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- 1
- 5.311
- 108
Çatlatma ignesinin etkisi 14. Güne kadar sürüyor diyorlar. Benimde 10.gunum ama yapmadım o yüzden testYaaa catlatma iğnesi yüzünden öyle silikti demek testler obur ay olur insallah canim benimde umudum yok
Ben adet oldum malesef bu ay bitti bile bugün . Işe yaramadı bende ilk deneme :/Çatlatma ignesinin etkisi 14. Güne kadar sürüyor diyorlar. Benimde 10.gunum ama yapmadım o yüzden test
- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- 1
- 5.311
- 108
Kısmet üzülmeyin.Asilamanin başarı şansı çok düşük zatenBen adet oldum malesef bu ay bitti bile bugün . Işe yaramadı bende ilk deneme :/
Yok aşılama olmadım klomen ve catlatma iğnesi kullandim.asilama düşünmüyorum ya zaten. Iliskiye girmek le aynı gibi geliyor banaKısmet üzülmeyin.Asilamanin başarı şansı çok düşük zaten
- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Merhba ne durumdasnz kendniz mi deniyorsnzYok aşılama olmadım klomen ve catlatma iğnesi kullandim.asilama düşünmüyorum ya zaten. Iliskiye girmek le aynı gibi geliyor bana
Evet bu ay kendimiz deniyoruz :) olmassa diğer ay çağırdı doktor . Iki gün sonra buyum ihtimal yumurtlama benim.denemeye başladık bugün bakalım :) gecen ay sık ilişkiye girmistik bu ay ara vericem 1 2 gün.siz ne durumdasinizMerhba ne durumdasnz kendniz mi deniyorsnz
- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Bir hafta önce ikinci asılamam yapıldı sonc bekliyormEvet bu ay kendimiz deniyoruz :) olmassa diğer ay çağırdı doktor . Iki gün sonra buyum ihtimal yumurtlama benim.denemeye başladık bugün bakalım :) gecen ay sık ilişkiye girmistik bu ay ara vericem 1 2 gün.siz ne durumdasiniz