• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası gebelik testi yaptıranlar

mimarice16

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
121
52
18
31
Kızlar merhaba. Ben 17 Mayısta çatlatma iğnemi oldum bugün 10. günüm ama o 10 gün nasıl geçti 10 yıl gibiii :)
14. günü beklemeye çalışıyorum ama sanırım 12. günü kan vereceğim daha fazla dayanamayacağım :işsiz:
Belirti olarak birkaç gündür adet olacak gibi kıpırdanmalar, kasık ve yoğun sırt ağrılarım var.
Sizlerde durumlar nedir konuşalım zaman geçsin umarım meleklerimiz bizimledir :nazar:

benim de 13.güniğneden sonra . 29 mayıs adet beklemek çok zor bi belirti yok gibi iğneden sonra bikaç gün çok ağrı olmuştu bi kere beyaz bi akıntı geldi o kadar sanki sabah adet sancısı gibi bi sancu girdi sol kasıkta hafif ağrım var ama beklicem adetim 2 gün geçsin testi öyle yapıcam tabi geçerse bakalım

Benim adetim yine 5 haziran :cry: bende hala hafif şeffaf akıntı oluyor. kasıkta da batmalar oluyor. Hiçbişey için bu kadar beklediğimi hatırlamıyorum aşırı zor bişey ya Allah sabır versin, mutlu haberlere kavuşmayı nasip etsin inşallah. 14 ten sonra kesin çıkıyor diyorlar bence yarın patlat bi test adet tarihin de yakın çıkar gibi geliyor

Back
X