• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası13. Gün testime bakar mısınız

Tinyhornet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
126
63
28
31
Merhaba arkadaşlar ven dayanamayıp 9. Gün erken gebelük testi yapmıştım silikte olsa ikinci çizgi çıkmıştı prodoctor marka, 11. Gün koyulaşır mı diye yine yaptım ama artımeddi onda birşey çıkmadı, şimdi 13. Gün yarında bat, predictor test yine yaptım ç0nlü belirti olarak 3 gündür adet olcak gibi hep karnım ağrıyordu, göğüs uçlarımda iki çizgi yine hemen ilk dakika da çıktı sizce hamile miyim 😢 hastane çok uzak kan veremedim
IMG_20220716_085831.jpg

bazı bünyelerde iğnenin etkisi daha geç atılıyo bazılarınında 10-12.günü kalmıyo. 13çok arada bi gün ama bencede var gibi yarın ve pazartesi tekrarlayın dahada koyulaşırsa hayırlı olsun :)

bazı bünyelerde iğnenin etkisi daha geç atılıyo bazılarınında 10-12.günü kalmıyo. 13çok arada bi gün ama bencede var gibi yarın ve pazartesi tekrarlayın dahada koyulaşırsa hayırlı olsun :)
Teşekkğr ederim bi önceki yaptığım negatif çıkmıştı 2 gün sonra yine böyle nasıl oldu onu anlamadım ben 😢

Merhaba arkadaşlar ven dayanamayıp 9. Gün erken gebelük testi yapmıştım silikte olsa ikinci çizgi çıkmıştı prodoctor marka, 11. Gün koyulaşır mı diye yine yaptım ama artımeddi onda birşey çıkmadı, şimdi 13. Gün yarında bat, predictor test yine yaptım ç0nlü belirti olarak 3 gündür adet olcak gibi hep karnım ağrıyordu, göğüs uçlarımda iki çizgi yine hemen ilk dakika da çıktı sizce hamile miyim 😢 hastane çok uzak kan veremedim Eki Görüntüle 3097926
Canım hamilesin tebrik ederimmm

Merhaba arkadaşlar ven dayanamayıp 9. Gün erken gebelük testi yapmıştım silikte olsa ikinci çizgi çıkmıştı prodoctor marka, 11. Gün koyulaşır mı diye yine yaptım ama artımeddi onda birşey çıkmadı, şimdi 13. Gün yarında bat, predictor test yine yaptım ç0nlü belirti olarak 3 gündür adet olcak gibi hep karnım ağrıyordu, göğüs uçlarımda iki çizgi yine hemen ilk dakika da çıktı sizce hamile miyim 😢 hastane çok uzak kan veremedim Eki Görüntüle 3097926
Benimde aynı şekilde bende cuma günü catlama ignesi oldum bugun dayanamayıp test cift cizgi cıktı biri silik

Benimde aynı şekilde bende cuma günü catlama ignesi oldum bugun dayanamayıp test cift cizgi cıktı biri silik
O zaman adet tarihinde hemen bir hcg testti 😍 inşallah Allah hepimiz için hayırlısını versin ben şuan çarşamba günü kese görüncek mi kaygısı ile yerimde duramıyorum 😢 bide sizinki benim ilkinden bile koyu çıkmış

Gün gectikçe heyecan ve korku basıyor beni
O zaman adet tarihinde hemen bir hcg testti 😍 inşallah Allah hepimiz için hayırlısını versin ben şuan çarşamba günü kese görüncek mi kaygısı ile yerimde duramıyorum 😢 bide sizinki benim ilkinden bile koyu çıkmış
Birde affedersin yumurtlama günümden 1 gün sonra sarı akıntım oldu bugun de aynı şey oldu sizde oldumu acaba yaşayan varmı bunu

Back