adetimin gecikmesinin3.günü bugün ama ne adet olcağıma dair bişi var kan testi yaptırmadan önce bi deniyim dedim başka eczaneden test aldım 2 tane negatif sonuç aldım ilki 10mlu silik çizgi sonraki yaptığım 20mlu negatif çıktı ne düşünceğimi bilmiyorum doğrusu hayal kırıklığı ama olmadığım içinde hala bi umudum var adet gecikmem 1 haftayı doldursun öyle gitçem ondada negatifi alıp tekrar yaptırmak zorunda kalmak istemiyorum doğrusu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adetime 1 gün varken test yapsam çıkarmı gebelik ?
- Konu Sahibi cadiiii37
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar benim adetim 8 ocak ama bu ay çok güzel çalışmalar yaptık :)))) bugün test alıp sabahın ilk ışıklarında bakmak istiyorum sizce bir hafta kala net olmasada çıkrmı yoksa hiç umut olmazmı ona göre alıcam merakımdan çatlıyorum biraz fikir verin bekliycek halim kalmadı :)))))))
adetimin gecikmesinin3.günü bugün ama ne adet olcağıma dair bişi var kan testi yaptırmadan önce bi deniyim dedim başka eczaneden test aldım 2 tane negatif sonuç aldım ilki 10mlu silik çizgi sonraki yaptığım 20mlu negatif çıktı ne düşünceğimi bilmiyorum doğrusu hayal kırıklığı ama olmadığım içinde hala bi umudum var adet gecikmem 1 haftayı doldursun öyle gitçem ondada negatifi alıp tekrar yaptırmak zorunda kalmak istemiyorum doğrusu
hiç sıkma canını benim arkadaşımda adeti 10 gün gecikti test yaptırdı -negatif çıktı sonra kahve rengi leke geldi kanda baktırdı ve sonuç pozitif allahtan umut kesilmez herkeste farklı görünüyo belliolmuyo bende daha adetime çok var ama sabırsızlanıp test yapmak istiyorum olumsuz çıkıcağını bile bile:)) herşey nasip kısmet
kızlar dün oldum öbür aya kaldım :S gerçekten üzüldükçe elime bişi geçmiyor stresten dolayı yıpranıyoruz bu ay kendi haline bırakçam sıktıkça bişi olduğu yok
hiç sıkma canını hayırlısı olsun kafanada takma bu stresten çocuk mocuk yapamayız biz benimde adetim 8 ocak dün test aldım acele acele yaptım sonucu bildiğim halde olumsuz çıktı tabiki haliyle bende senin gibi sıkıyorum kendimi bende stresten kalamadığımı düşünüyorum bakalım bu ay hamile kalamazsam umudum 2013
adete 3 gün kala kalınmaz gebe .edet bitdikte 7 15 gun içinde kaldın kaldın kalmadınsa öbür ay .yumurtlama dönemi denen tarih varben 3 gün kala yapmıştım ikinci çizgi silik de olsa çıkmıştı.
- 10 Temmuz 2019
- 4
- 3
- 36
- 40
Benim adetim bir gün geçti test yaptım silik çıktı dün hastaneye gidip kan verdim negatif çıktı testi gören herkes hamilesin diyor ama kan da çıkmadı adet de olmuyorum beklemedeyim benim gibi olan varsa yaxabilirmi lütfen çok üzülüyorumbugün doktordaydım devlete gittim doktor muayene dahi etmek istemedi ne kan testi ne ultrasyona soktu sinir oldum resmen ne biçim bi sistemdir başından attı beni resmen ne doğru düzgün derdimi anlatabildim. Gene gittim gebelik testi after 10 die en ufak bi yükselmeyi bile fark ediyormuş yarın sabah onu yapıcam geçen yaptığım testi eşiminn yüzüne gece ve ilk idrarla yapmamıştım bklm hayırlısı.
- 10 Temmuz 2019
- 4
- 3
- 36
- 40