• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetime 1 gün varken test yapsam çıkarmı gebelik ?

adetimin gecikmesinin3.günü bugün ama ne adet olcağıma dair bişi var kan testi yaptırmadan önce bi deniyim dedim başka eczaneden test aldım 2 tane negatif sonuç aldım ilki 10mlu silik çizgi sonraki yaptığım 20mlu negatif çıktı ne düşünceğimi bilmiyorum doğrusu hayal kırıklığı ama olmadığım içinde hala bi umudum var adet gecikmem 1 haftayı doldursun öyle gitçem ondada negatifi alıp tekrar yaptırmak zorunda kalmak istemiyorum doğrusu :43:

Senin icin duaciyiz Allah her isteyene nasip Etsin insallah canim olmasada uzulme bu ay olmasa bir dahaki ay olur sen ve esin saglikli olunda Cook bebisler yaparsiniz insallah

Rabbim gönlüne göre versin. İnşallah hamilesindir. Negatif çıkarsada üzülme daha yeni evlisin tadını çıkar bence

kızlar benim adetim 8 ocak ama bu ay çok güzel çalışmalar yaptık :)))) bugün test alıp sabahın ilk ışıklarında bakmak istiyorum sizce bir hafta kala net olmasada çıkrmı yoksa hiç umut olmazmı ona göre alıcam merakımdan çatlıyorum biraz fikir verin bekliycek halim kalmadı :)))))))

adetimin gecikmesinin3.günü bugün ama ne adet olcağıma dair bişi var kan testi yaptırmadan önce bi deniyim dedim başka eczaneden test aldım 2 tane negatif sonuç aldım ilki 10mlu silik çizgi sonraki yaptığım 20mlu negatif çıktı ne düşünceğimi bilmiyorum doğrusu hayal kırıklığı ama olmadığım içinde hala bi umudum var adet gecikmem 1 haftayı doldursun öyle gitçem ondada negatifi alıp tekrar yaptırmak zorunda kalmak istemiyorum doğrusu :43:

hiç sıkma canını benim arkadaşımda adeti 10 gün gecikti test yaptırdı -negatif çıktı sonra kahve rengi leke geldi kanda baktırdı ve sonuç pozitif allahtan umut kesilmez herkeste farklı görünüyo belliolmuyo bende daha adetime çok var ama sabırsızlanıp test yapmak istiyorum olumsuz çıkıcağını bile bile:)) herşey nasip kısmet

kızlar dün oldum öbür aya kaldım :S gerçekten üzüldükçe elime bişi geçmiyor stresten dolayı yıpranıyoruz bu ay kendi haline bırakçam sıktıkça bişi olduğu yok

kızlar dün oldum öbür aya kaldım :S gerçekten üzüldükçe elime bişi geçmiyor stresten dolayı yıpranıyoruz bu ay kendi haline bırakçam sıktıkça bişi olduğu yok

hiç sıkma canını hayırlısı olsun kafanada takma bu stresten çocuk mocuk yapamayız biz :nazar: benimde adetim 8 ocak dün test aldım acele acele yaptım sonucu bildiğim halde olumsuz çıktı tabiki haliyle bende senin gibi sıkıyorum kendimi bende stresten kalamadığımı düşünüyorum bakalım bu ay hamile kalamazsam umudum 2013

unutmayın adet oldunuz bitdigi günden 7-14 icerisinde gebe kalınır .yani yumurlama döneminde hamile kalınır .yumurtlama dönemi dışında hamile kalma ihtimali yok .örnegin adetime daha 5gün kaldı hadı cocuk yapayım gebe kalırım diye bişey yok:40:

ben adetime 1 gün kala yaptım testi silik filan değil gayet net cıktı. bende şaşırdım :)

bugün doktordaydım devlete gittim doktor muayene dahi etmek istemedi ne kan testi ne ultrasyona soktu sinir oldum resmen ne biçim bi sistemdir başından attı beni resmen ne doğru düzgün derdimi anlatabildim. Gene gittim gebelik testi after 10 die en ufak bi yükselmeyi bile fark ediyormuş yarın sabah onu yapıcam geçen yaptığım testi eşiminn yüzüne gece ve ilk idrarla yapmamıştım bklm hayırlısı.
Benim adetim bir gün geçti test yaptım silik çıktı dün hastaneye gidip kan verdim negatif çıktı testi gören herkes hamilesin diyor ama kan da çıkmadı adet de olmuyorum beklemedeyim benim gibi olan varsa yaxabilirmi lütfen çok üzülüyorum

Benim adetim bir gün geçti test yaptım silik çizgi çıktı herkes hamilesin diyor ama kan verdim negatif çıktı ne yapmalıyım varmı yokmu anlamadım benim gibi olan varsa yaxabilirmi lütfen çok

Back