Dün silik bile çıkmayıp bugün hafifte olsa görünce acaba mı dedimİğne etkisi de olabilir iğne etkisi de olmayabilir yarin tekrar dene canim
İste ayni seyleri yaşıyoruz ah ahDün silik bile çıkmayıp bugün hafifte olsa görünce acaba mı dedimteşekkür ederim yarın bakayım sabah
Gönlümüzden ne kadar geçiyorsa beynimizde ona uyuyor demek kiİste ayni seyleri yaşıyoruz ah ah
Bütün belirtilerim 2 gun oncr kesilip suan durduk yere başım dönüyor anlamıyorum
Bu durum bizlen eylenirİste ayni seyleri yaşıyoruz ah ah
Bütün belirtilerim 2 gun oncr kesilip suan durduk yere başım dönüyor anlamıyorum
Ay inşallah teşekkür ederimCanım iki gün sonra tekrar yap. Koyulaşabilir
Nerden çekildiğimizi bulursan yaz da bende çekeyimBu durum bizlen eylenir
Ayarlarimi sifira cekesim var artiknerd
Bu durum bizlen eylenir
Ayarlarimi sifira cekesim var artik
Valla ben aşılama 14.gun kanda 0,2 ile bu ay elendim ama durmak yok adetle devammmNerden çekildiğimizi bulursan yaz da bende çekeyimSonucu güzel olsun da
Bende elendim maalesef 1.20 beta ile. Zamanı var demek ki hayırlısı olsun hepimiz içinValla ben aşılama 14.gun kanda 0,2 ile bu ay elendim ama durmak yok adetle devammm
Allah büyük Rabbim ol der ve olur inşallah
Merhaba ben de bu ay femara kullandım ovitrella iğnesi yaptım baka bilir misiniz. Benim de bugün 11. Günüm testim silik çıktı. İkinci testi yaptım bozuk çıktı oda içini açtımİyi akşamlar herkese cevap verirseniz çoook sevinirim. 27 haziranda ovitrelle vuruldum 1-2 ağustosta gebelik silikleşti giderek. Dün yaptığım test üstteki oncomed marka kuruma çizgisi olmadı. Bugün days doctor marka ile gebelik testi yaptım yarım saat önce o da alttaki test. İlk 10 dk da böyle bi çizgi oluştu bu hayali bi çizgi mi ben mi görüyorum sadece yoksa bu markanın kendi böyle kuruma çizgisi oluyor mu. Bugün iğne dahil 12 iğne hariç 11. Günüm
Merhaba ben de bu ay femara kullandım ovitrella iğnesi yaptım 9 Ağustos da akşam 6 da testime baka bilir misiniz. Benim de bugün 13. Günüm testim negatif ama sanki hayalet çizgi var gibi sizce öyle mi baka bilir misinizİğne etkisi de olabilir iğne etkisi de olmayabilir yarin tekrar dene canim
Geç gördüm kusura bakmayın ilkinde silik çizgi var ama 14 güne kadar pozitif çıkarabiliyormuş inşallah hamilesinizdirMerhaba ben de bu ay femara kullandım ovitrella iğnesi yaptım baka bilir misiniz. Benim de bugün 11. Günüm testim silik çıktı. İkinci testi yaptım bozuk çıktı oda içini açtım
Maalesef bugün adet oldumGeç gördüm kusura bakmayın ilkinde silik çizgi var ama 14 güne kadar pozitif çıkarabiliyormuş inşallah hamilesinizdir
İnşallah gönlünden geçen istediğin en hayırlı vakitte sana ve isteyen hepimize nasip olsunMaalesef bugün adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?