- 12 Ekim 2022
- 88
- 32
- 26
- Konu Sahibi Busraucgann
merhalar kızlar bugun çatlatma iğnesi oldum aranızda kullanan var mı yüzde kaç sonuç gösteriyor deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişir canım ben geçen yıl temmuzda oldum negatif oldu bu yıl temmuzda oldum pozitif oldumerhalar kızlar bugun çatlatma iğnesi oldum aranızda kullanan var mı yüzde kaç sonuç gösteriyor deneyimlerinizi paylaşırmısınız
nasıl yani ?Değişir canım ben geçen yıl temmuzda oldum negatif oldu bu yıl temmuzda oldum pozitif oldu
Yani yüzde değişir canım ilkte olabilir belki sonrakilerde olur yada hiç olmaz değişen bir kavram o yüzden sağlık sperm ve yumurtanın döllenmesi gerekiyor. Ve sende eşinde sorun olmaması lazım. İğne gününü baz alarak bir gün ilişki bir gün mola şeklinde ilerle bence buna ek bol su tüket kan akışını hızlandırman gerek yürüyüş yap yarım saat. İlişki sonrası mesela hemen kalkma belinin altına yastık koy. İlişki öncesi ve sonrası banyo süren iki saat kadar olsun ve bu sürede ılık su ile duş al sıcak su iyi geliyormuş bunu okumuştum çok yerde ben bunlara dikkat ettim oluştu bide bol yeşillik tüketnasıl yani ?
çok geçmiş olsun suan durumunuz nedır eşinizde ne tür problem varmışBen üç kere oldum olmadı eşimde problem varmış onu öğrendik sonradan
eşimide kontrole gititğimizde ultrosonla baktılar spremmiyogram testi yaptılar hareketlılıpı vs herşeyi düzgün dedi sadece sprem sayısı 7 milyon gösteriyo dediYani yüzde değişir canım ilkte olabilir belki sonrakilerde olur yada hiç olmaz değişen bir kavram o yüzden sağlık sperm ve yumurtanın döllenmesi gerekiyor. Ve sende eşinde sorun olmaması lazım. İğne gününü baz alarak bir gün ilişki bir gün mola şeklinde ilerle bence buna ek bol su tüket kan akışını hızlandırman gerek yürüyüş yap yarım saat. İlişki sonrası mesela hemen kalkma belinin altına yastık koy. İlişki öncesi ve sonrası banyo süren iki saat kadar olsun ve bu sürede ılık su ile duş al sıcak su iyi geliyormuş bunu okumuştum çok yerde ben bunlara dikkat ettim oluştu bide bol yeşillik tüket
Keçi boynuzu pekmezi kullansın canm eşineşimide kontrole gititğimizde ultrosonla baktılar spremmiyogram testi yaptılar hareketlılıpı vs herşeyi düzgün dedi sadece sprem sayısı 7 milyon gösteriyo dedi
Onu tahınle karıstırıp yedirdim bi ara hatta keci boynuzuun kendısını alıp kemırtırdım onaKeçi boynuzu pekmezi kullansın canm eşin
Sperm sayısı 7 milyondu ileri hareketli 0 morfoloji 0dı sol varikosel çıktı onun ameliyatını oldu 30 Eylül de şimdi de ilaç tedavisindeyiz ama klomen ve çatlatma iğnesi bidaha kullanmak istemiyorum olursa olur herhangi bir tedavi görmem. 4 aylık bi süreçti ve 10 kilo bıraktı bana nur topu gibi o ilaçlar hormonlarım normal benim de sadece bir doktor pcos görünümlü diyor diğer doktorum sadece yumurtlamanda tembellik var pcos değilsin diyor. Adet gecikmelerim oluyo sıkıntım bu benim deçok geçmiş olsun suan durumunuz nedır eşinizde ne tür problem varmış
Onu tahınle karıstırıp yedirdim bi ara hatta keci boynuzuun kendısını alıp kemırtırdım ona
çok teşekkür ederim bizim doktoromuzda stromega q10 verdi onu kullanıyoruzEki Görüntüle 3166118
Kullandığımız ilaç bu sperm hareketliliğini ve sayısını arttırmak için. İsterseniz bir araştırın doktorumuz çok iyi bir ilaç olduğunu söylüyor şuan ikinci kutudayız
bendede cok kilo yaptı ilaçlarSperm sayısı 7 milyondu ileri hareketli 0 morfoloji 0dı sol varikosel çıktı onun ameliyatını oldu 30 Eylül de şimdi de ilaç tedavisindeyiz ama klomen ve çatlatma iğnesi bidaha kullanmak istemiyorum olursa olur herhangi bir tedavi görmem. 4 aylık bi süreçti ve 10 kilo bıraktı bana nur topu gibi o ilaçlar hormonlarım normal benim de sadece bir doktor pcos görünümlü diyor diğer doktorum sadece yumurtlamanda tembellik var pcos değilsin diyor. Adet gecikmelerim oluyo sıkıntım bu benim de
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızbendede cok kilo yaptı ilaçlar
bi yandanda vermeye çalıısyorum
BEKLEMEKTEYIMM 10 GÜNÜÜ DOLDURUMAM GEREKIYOR KAFAYA TAKMIYIM DIYORUM AMA DÜŞÜNMEDENDE EDEMİYORUM İNŞALLAHH GÜZEL SONUÇ ALIRIM ALLAHH HEPİMİZİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMAZ İNŞALLAHİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
GEÇİKMEN OLDUMU ?Kızlar birşey sorucam klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum 10 günce hafif kan gibi geldi bugün
Olmadi kuzum çatlatma iğnesi oldunGEÇİKMEN OLDUMU ?
Amiin inşallahBEKLEMEKTEYIMM 10 GÜNÜÜ DOLDURUMAM GEREKIYOR KAFAYA TAKMIYIM DIYORUM AMA DÜŞÜNMEDENDE EDEMİYORUM İNŞALLAHH GÜZEL SONUÇ ALIRIM ALLAHH HEPİMİZİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMAZ İNŞALLAH