Valla canım benim tam da böyle olduHanımlar merhaba;
29 yaşındayım 4.5 senelik evliyiz, 2 kez kan koyuluğundan dolayı düşük yaşadım bu sefer önlemini aldık şükür, polikistik over dendi, rahim filmi çekildi tüpler tıkalı dendi şimdi açıldı, 1.5 aydır inafolic combi kullanıyorum, adetin 3 günü Femara başladık 3 Eylül'de çatlatma iğnesi vurdurduk, 1 Eylül 3 Eylül 4 Eylül 5 Eylül değerlendirdik. Sorum şu iğne olalı 13 gün oluyor alt karında ince sızı göğüsler de hassasiyet mevcut testte birşey çıkmadı beta 1.52 çıktı 13. Gün bu şekilde negatif görüp daha sonra pozitif sağlıklı yükselme gören varmı adete 5 gün var.
Bitanem iğne etkisi 11 . Günde gitti 13 te hem kan verdim hem test iikiside negatif çıktıValla canım benim tam da böyle oldu
Klomen kullandım iğne yaptırdım başladım beklemeye 10.günden sonra Hergün test yaptım 10 11 12 giderek silikleşti 13.gün pat diye negatif gördüm adet olmadım aynı sen gibi belirtilerim vardı devam etti 14 de belli belirsiz Bi hayalet çizgi vardı bu sefer giderek koyulaştı
Diyeceğim şu ki iğne etkisini tamamen attı sıfırı gördükten sonra artış başladı bende
Tek umudum geç döllenme olması tahmin ettiğim yumurtlamadan geç döllendiyde çıkmıyodur diye hala bir heves kursakta bekliyorumValla canım benim tam da böyle oldu
Klomen kullandım iğne yaptırdım başladım beklemeye 10.günden sonra Hergün test yaptım 10 11 12 giderek silikleşti 13.gün pat diye negatif gördüm adet olmadım aynı sen gibi belirtilerim vardı devam etti 14 de belli belirsiz Bi hayalet çizgi vardı bu sefer giderek koyulaştı
Diyeceğim şu ki iğne etkisini tamamen attı sıfırı gördükten sonra artış başladı bende
Off valla kalbim ağzımda atıyor bıktım artıkBende igneden sonra 15. Gunumdeyim.. regl olmadim testte negatif cikti dün.. bu ne yaman celiski anne
Adet olana kadar umut hep var bekle bakalımTek umudum geç döllenme olması tahmin ettiğim yumurtlamadan geç döllendiyde çıkmıyodur diye hala bir heves kursakta bekliyorum
Gzde_9339 Evet hevesinizi anlıyorum . Belki uzun yıllardır bu kadar beklediğiniz için artık sabrınız yoktur ama negatif olması demek bir sonraki aya başlamak demek . Siz böyle sürekli var dedikçe sanki diğer aydan kacırıyormuşsunuz gibi hissettim. İyi düşünelim iyi olsun . Sağlıklı regl olmak bile çok güzel gerçekten. İnşallah en kısa zamansa hayırlı evlatlar haberini alırız hepimiz 15 gün ve test sonucum bu şekilde çıktı hayal ürünü değil dimi
Tek yumurta 20 mm bugün 15 gün ve test sonucum bu şekilde çıktı hayal ürünü değil dimiAdet olana kadar umut hep var bekle bakalım
Canımmm ben bugün test yaptım yine hayalet çizgi gördüm 15. GünBende igneden sonra 15. Gunumdeyim.. regl olmadim testte negatif cikti dün.. bu ne yaman celiski anne
Hayal ürünü değil de daha çok hayalet çizgi hatta daha belirgin Gözünüz aydınTek yumurta 20 mm bugün 15 gün ve test sonucum bu şekilde çıktı hayal ürünü değil dimi
İnşallah gözümüz aydın dıır gerçektendeHayal ürünü değil de daha çok hayalet çizgi hatta daha belirgin Gözünüz aydın
13 negatif çıktı bugün silikk hayalet çizgiAaa hamile misin ? Pozitiflik var gibi
Hayırlısı olsun demek ki zamanı var . İnşallah Rabbım bekletmeden verir13 negatif çıktı bugün silikk hayalet çizgi
Amin inşallah cnmmHayırlısı olsun demek ki zamanı var . İnşallah Rabbım bekletmeden verir
Yaaa masallah maşallahCanımmm ben bugün test yaptım yine hayalet çizgi gördüm 15. Gün
İnşallah gerçektir inşallah test yanlış çıkarmamış tır bitanem sende yap bende senin için sevineyim beraber yürüyelim bu yoldaYaaa masallah maşallahinanmıyorum yaaaaaa çok cok cok mutlu oldum gorunce.. inan kendim kadar çok sevindim.. hayal değil barizzz görünüyor 2. Çizgi.. rabbim.hayirlisiyla kanda gebeliği görmeyi.. keseyi görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin... benim bugün 17. Gunum ve regl olmadim.. bana bir kez daha umut oldun.. test yapsam mi yeniden diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?