Ahh ağzından bal damlıyor insallahhhh bende bugün dayanamayip test yapacağım sanırım.. ama öğleye doğruİnşallah gerçektir inşallah test yanlış çıkarmamış tır bitanem sende yap bende senin için sevineyim beraber yürüyelim bu yolda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ağzından bal damlıyor insallahhhh bende bugün dayanamayip test yapacağım sanırım.. ama öğleye doğruİnşallah gerçektir inşallah test yanlış çıkarmamış tır bitanem sende yap bende senin için sevineyim beraber yürüyelim bu yolda
Habersiz bırakmaAhh ağzından bal damlıyor insallahhhh bende bugün dayanamayip test yapacağım sanırım.. ama öğleye doğru
Kan testi mi versem diyorum.. evde mi test yapsam.. cikmassa bir kez daha hayal kırıklığı olacak.. 14. Gunde negatifi görünce aglamam durmamıştı ama bu sefer daha hazirlikliyim galiba.. sen kan testini ne zaman vereceksinHabersiz bırakma
Ben cuma yaptırdım 1.52 çıktı senin gibi çok üzüldüm çok ağladım 15 . Günü bnu gördüm çalışıyorum fabrika da izin almam mümkün değil birde küçük sayılar daha çok geriyor beni cumartesi ye randevu aldım özelden cumartesi gideceğim kırmızı kart görmessem kuzumKan testi mi versem diyorum.. evde mi test yapsam.. cikmassa bir kez daha hayal kırıklığı olacak.. 14. Gunde negatifi görünce aglamam durmamıştı ama bu sefer daha hazirlikliyim galiba.. sen kan testini ne zaman vereceksin
Evet haklısın aslında.. kanda cok kucuk deger cikacak sonra uğraş dur.. insallah hayırlısı olsun hakkinda.. ama cok dikkat et kendine.. cok yorma kendini ve ağır falan kaldırma sakınBen cuma yaptırdım 1.52 çıktı senin gibi çok üzüldüm çok ağladım 15 . Günü bnu gördüm çalışıyorum fabrika da izin almam mümkün değil birde küçük sayılar daha çok geriyor beni cumartesi ye randevu aldım özelden cumartesi gideceğim kırmızı kart görmessem kuzum
TamamEvet haklısın aslında.. kanda cok kucuk deger cikacak sonra uğraş dur.. insallah hayırlısı olsun hakkinda.. ama cok dikkat et kendine.. cok yorma kendini ve ağır falan kaldırma sakın
Benimde test yapmama gerek kalmadi bugün bir dahaki aya umut dolu devam edeceğiz artık
Aaa yoğun mu geliyor belki yerleşmedirBenimde test yapmama gerek kalmadi bugün bir dahaki aya umut dolu devam edeceğiz artık
Yok ya 17. Gün yerleşme falan kalmadi artik.. nasip değilmiş bu ay.. rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin.. senden haber bekliyor olacagim canım bu arada doktora gidince mutlaka yaz banaAaa yoğun mu geliyor belki yerleşmedir
İzlemeye aldım seni msj atacağımYok ya 17. Gün yerleşme falan kalmadi artik.. nasip değilmiş bu ay.. rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin.. senden haber bekliyor olacagim canım bu arada doktora gidince mutlaka yaz bana
Bende aynı durulmadım.Eylül 19 iğne vuruldu.18kanda 15.8 beta çıktı sonraki dün tekrar kan testi yaptım.11.4 çıktı düştüğü işin hayal kırıklığı oldu şimdi 25 adet gününe kadar bekleme kararı aldım bakalım hayırlısıHanımlar merhaba;
29 yaşındayım 4.5 senelik evliyiz, 2 kez kan koyuluğundan dolayı düşük yaşadım bu sefer önlemini aldık şükür, polikistik over dendi, rahim filmi çekildi tüpler tıkalı dendi şimdi açıldı, 1.5 aydır inafolic combi kullanıyorum, adetin 3 günü Femara başladık 3 Eylül'de çatlatma iğnesi vurdurduk, 1 Eylül 3 Eylül 4 Eylül 5 Eylül değerlendirdik. Sorum şu iğne olalı 13 gün oluyor alt karında ince sızı göğüsler de hassasiyet mevcut testte birşey çıkmadı beta 1.52 çıktı 13. Gün bu şekilde negatif görüp daha sonra pozitif sağlıklı yükselme gören varmı adete 5 gün var.
Eylül 19 d iğne olup test vermeseydiniz keşke iğne süreci 13 günde geçiyor :)Bende aynı durulmadım.Eylül 19 iğne vuruldu.18kanda 15.8 beta çıktı sonraki dün tekrar kan testi yaptım.11.4 çıktı düştüğü işin hayal kırıklığı oldu şimdi 25 adet gününe kadar bekleme kararı aldım bakalım hayırlısı
Umarım gebelik vardır benim de iğnenin 9.günü ara ara feci kasık ağrılarım oluyo çok nadir de bel ağrıların sence iğnenin etkisimifir hâlâBen 3 Eylül'de vuruldum 16 Eylül'de betam 1.52 di. 18,19.20,21 Eylül'de siliik çizgi görmeye başladım gittikçe koyulaşıyor bugün ragl günüm olmadım hayırlısı
Ben hiç ağrı yaşamadım sadece 4 5 gündür sol yumurtalık karda bi sancım var zaten sağlıklı yumurta soldaydı ona yoruyorum inşallah öyledirUmarım gebelik vardır benim de iğnenin 9.günü ara ara feci kasık ağrılarım oluyo çok nadir de bel ağrıların sence iğnenin etkisimifir hâlâ
Inşallah öyledir benim sol tüp kapalı allahın işi de sol yumurtalık 20mm sağ yumurtalık 18mm umarım bu ay gebelik olurBen hiç ağrı yaşamadım sadece 4 5 gündür sol yumurtalık karda bi sancım var zaten sağlıklı yumurta soldaydı ona yoruyorum inşallah öyledir
Benimde sağ iki kez tıkandı ve yumurta lar sağda oluşmuyor gerçekten Allah çok büyükInşallah öyledir benim sol tüp kapalı allahın işi de sol yumurtalık 20mm sağ yumurtalık 18mm umarım bu ay gebelik olur
Benimde sağ iki kez tıkandı ve yumurta lar sağda oluşmuyor gerçekten Allah çok büyük