• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Catlatma ignesi ovitrelle 12. Gun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
693
330
103
33
15 temmuz catlatma ignesi oldum. Bugune kdar hic gebelik testi yapmadim. Ama hic belirtim yok suan igneden sonrada herhangi bi kasik agrisi vs hicbi sey yasamadim. Yarin test yapcam ama umutsuzum sanki ilk denemem. Belirtisiz de hamilelik olur mu😔 tutmus mudur cok merak ediyorm

15 temmuz catlatma ignesi oldum. Bugune kdar hic gebelik testi yapmadim. Ama hic belirtim yok suan igneden sonrada herhangi bi kasik agrisi vs hicbi sey yasamadim. Yarin test yapcam ama umutsuzum sanki ilk denemem. Belirtisiz de hamilelik olur mu😔 tutmus mudur cok merak ediyorm
Bende çatlatma iğnesi oldum.. hiç belirtim yoktu ve hatta adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı. Kesin adet olacağım dedim ve ağladım. Adet olunca tedaviye devam edeceğiz diye teselli etmişti eşim beni.. iğnenin 15.günü evde test yaptim.ama aklımda hep çıkmaz gibi düşünceler vardı. İlk saniyelerde ikinci cizgi hafif silik çıkmıştı ve hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.hemen kan testi yaptık ve sonuç pozitif. Dilerim sende aynı mutluluğu yaşarsın

Bende çatlatma iğnesi oldum.. hiç belirtim yoktu ve hatta adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı. Kesin adet olacağım dedim ve ağladım. Adet olunca tedaviye devam edeceğiz diye teselli etmişti eşim beni.. iğnenin 15.günü evde test yaptim.ama aklımda hep çıkmaz gibi düşünceler vardı. İlk saniyelerde ikinci cizgi hafif silik çıkmıştı ve hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.hemen kan testi yaptık ve sonuç pozitif. Dilerim sende aynı mutluluğu yaşarsın

Aminn insallah cok cok tesekkur ederim sizde saglikla kucaginiza alin bebeginizi. Kacinci denemede olmustu, benim ilk catlatma ignem. Esimde de bende de bi sorun yok olmamasi icin ama olmuyor niyeyse. Kafayada takmiyorum artik ama ilk igne olunca merak ediyorum tuttu mu diye umarim bende bu ay sevinicek haberi alirim❤️

Aminn insallah cok cok tesekkur ederim sizde saglikla kucaginiza alin bebeginizi. Kacinci denemede olmustu, benim ilk catlatma ignem. Esimde de bende de bi sorun yok olmamasi icin ama olmuyor niyeyse. Kafayada takmiyorum artik ama ilk igne olunca merak ediyorum tuttu mu diye umarim bende bu ay sevinicek haberi alirim❤
Amin insaAllah🤗
Benim de ilk çatlatma iğnem. Ve tuttu şükür. Polikistik overim +perde ameliyati oldum. Tüm bu olumsuzluklara rağmen oldu şükür.
Sende yaşayacaksın bu duyguları insaAllah sadece sabır. Ben 3 senedir bekliyorum😑

Amin insaAllah🤗
Benim de ilk çatlatma iğnem. Ve tuttu şükür. Polikistik overim +perde ameliyati oldum. Tüm bu olumsuzluklara rağmen oldu şükür.
Sende yaşayacaksın bu duyguları insaAllah sadece sabır. Ben 3 senedir bekliyorum😑
sizin adiniza o kadar sevindim ki saglikla kucaginiza alin. Bizimde 1.5 sene oldu insallah daha fazla bekletmez🙈

Benzer tecrübeler yaşıyoruz 17 temmuzda iğne oldum ilk denemem. Sadece adet belirtilerim var kasık agrisi gaz şikayeti göğüslerde şişme... Adet öncesi her ay aynılarını yaşıyorum bu ay da adet olcam yüzde 98 ihtimalle. Yüzde 2 ihtimalle de gecikmeli adet olcam.

Benzer tecrübeler yaşıyoruz 17 temmuzda iğne oldum ilk denemem. Sadece adet belirtilerim var kasık agrisi gaz şikayeti göğüslerde şişme... Adet öncesi her ay aynılarını yaşıyorum bu ay da adet olcam yüzde 98 ihtimalle. Yüzde 2 ihtimalle de gecikmeli adet olcam.
Test yaptiniz mi hic? Bende umitsizim ama bakalim ya insallah olmustur

Test yaptiniz mi hic? Bende umitsizim ama bakalim ya insallah olmustur

Yok valla yapmadım buay yapmicam da. Adet olacakmışım gibi hissediyorum hiç test işine girişmicem. Siz yaptınız ki iğne etkisi geçmiş midir?

Yok valla yapmadım buay yapmicam da. Adet olacakmışım gibi hissediyorum hiç test işine girişmicem. Siz yaptınız ki iğne etkisi geçmiş midir?
Birde igneler donguyu degistirir mi normalde ben 30 gunde bi adet oluyorum. İgne vuruldugunda 9. Gundeydim. Normal dongumde olmam gerekiyorse ayin 5 inde adet olmaliyim ama igneden 14 gun sonra adet olunuyorsa sali gunu olmaliyim yani 28 inde

Merhabalar canım. Benimde bugün 7. Günüm benimde hiç belirtim yok hiç olmadı ne ağrı ne sizi sadece iğneden 4gun sonra akıntı geldi. Senin ağrıların ne zaman başladı merak ediyorum yardımcı olursan sevinirim

Merhabalar canım. Benimde bugün 7. Günüm benimde hiç belirtim yok hiç olmadı ne ağrı ne sizi sadece iğneden 4gun sonra akıntı geldi. Senin ağrıların ne zaman başladı merak ediyorum yardımcı olursan sevinirim
Benim iğneden 1.2 gün sonra belime vuran bir ağrım oldu. Zaten yumurtlama olduğunu biliyordm. Onun dışında pek dikkatimi çeken bir ağrım olmadı. Adet zamanına yakın akıntim tamamen kesildi. Bu kuruluk ile kesin adet olurum demiştim.evde test yapmadan 2.3 gün önce adet sancısı geldi birkac saat sürdü hepsi bu. :)

Benim iğneden 1.2 gün sonra belime vuran bir ağrım oldu. Zaten yumurtlama olduğunu biliyordm. Onun dışında pek dikkatimi çeken bir ağrım olmadı. Adet zamanına yakın akıntim tamamen kesildi. Bu kuruluk ile kesin adet olurum demiştim.evde test yapmadan 2.3 gün önce adet sancısı geldi birkac saat sürdü hepsi bu. :)
Peki canım teşekkür ederim normal de adete bir hafta Kala benimde ağrılarım olur çok sancılı olurum bir hafta öncesinden başlar şu an da da 8gun var ağrım Yok. Sadece göbeğim çok büyüdü normal de de az göbeğim var ama iğneden sonra baya şişti vücudum kendini hamile sanıyor sanırım iğnenin etkisiyle. İnşallah seninki gibiy ilk seferde tutar. İğneden sonra 4 gün degerldnirdim elimden elendi yaptım hayirlisi artık. Bayram da geliyor herkes çocuk yok mu bebek düşünüyor musunuz sorularını duymak istemiyorum inşallah o zamana hayırlı haberler alırim

henuz test yApmadim bi saat icinde alicam eczaneden yapicam. Umarim guzel sonuc alirim hic umitli degilim ama :(

Peki canım teşekkür ederim normal de adete bir hafta Kala benimde ağrılarım olur çok sancılı olurum bir hafta öncesinden başlar şu an da da 8gun var ağrım Yok. Sadece göbeğim çok büyüdü normal de de az göbeğim var ama iğneden sonra baya şişti vücudum kendini hamile sanıyor sanırım iğnenin etkisiyle. İnşallah seninki gibiy ilk seferde tutar. İğneden sonra 4 gün degerldnirdim elimden elendi yaptım hayirlisi artık. Bayram da geliyor herkes çocuk yok mu bebek düşünüyor musunuz sorularını duymak istemiyorum inşallah o zamana hayırlı haberler alırim
InsaAllah çifte bayram yaparsınız💕🤗. Belirtilere hiç bakma sen adet ve erken gebelik belirtileri aynı zaten. Insanları boşver sen, herkes akıllı bi biz değiliz sanki.melegimizin gelmesini onlar kadar istemiyor muşuz gibi boş boş konuşurlar.ben 3 gün hastanede yattım düşük tehlikesi yüzünden. Hastanede Kayinvalidem eşimi aradı telefonda ağladı. Eşim sordu neden ağlıyorsun diye..Sen çocuksuz kaldın sana üzülüyorum dedi. Ve üstelik durumum iyi gidiyorken kesin düşük teşhisi koydu kadın..
Kendi halime acıdım 6 aydır tedavi gören bedeni delik deşik olan psikolojisi bozulan ben.kırıntı kadar morale ihtiyacım olduğu zamanda bile ağlattılar beni. Hep dua ediyorum Rabbim merhametini esirgemesin de meleğim benle kalsın diyeo_O

Test yaptınız mı sonuç ne cıktı 😊
Test yaptim simdi negatif malesef. Yani isik tutunca falan cok cook cok ince bi ikinci cizgi var ama bu gun ignenin 13.gunu olsa net cikardi bence. Zaten cizgide var mi yok belkide yoktur bile goz yanilmasi ben goruylrumddur. Yine olmadi malesef :(

Back
X