- 26 Ekim 2021
- 2.156
- 1.057
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Ama bugün kan vericekmissin ona da baksınlar yaptır bende merak ettim ahahaO zaman vermiyim mi kan muallakta kaldım
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızHayırlısı olsun inşallah tutunmustur miniğin
Pazartesi evet net çıkardı aslında2 gün daha bekle bence ama hafta sonuna denk geliyor. Pazartesi çıkan sonuç net olur
Eğer gitmezsem o randevuyu da pazartesi yada salıyo alcamAma bugün kan vericekmissin ona da baksınlar yaptır bende merak ettim ahaha
Valla bana aşılamada nasip olmadı. Tüp bebek yaptırdım o şekilde vesile oldu. Ama benimle birlikte 2 arkadaşımın aşılama ile nasip oldu.Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Gitmiyceksen bekle o zamanEğer gitmezsem o randevuyu da pazartesi yada salıyo alcamöyle konuştuk ki ayaklarım gitmek istemiyor
Hadi hayırlısı olsun bol bol dua edelim birbirimizeValla bana aşılamada nasip olmadı. Tüp bebek yaptırdım o şekilde vesile oldu. Ama benimle birlikte 2 arkadaşımın aşılama ile nasip oldu.
Yok ya gitmicem iptal ettim şimdi haftaya perşembe gidicem tam adet zamanımGitmiyceksen bekle o zamangideceksen baktır
Dualarım seninle canım inşallah vakti zamanı gelmistir Allah seninde yüzünü güldürsünHadi hayırlısı olsun bol bol dua edelim birbirimize
Amin amin cümlemizin inşallahDualarım seninle canım inşallah vakti zamanı gelmistir Allah seninde yüzünü güldürsün
Bende çatlatma iğnesi etkisi tam 14 gün sürüyor canım. 14.gün bile böyle çizgi çıkıp 15.gün testlerim sıfırlanıyorİğne etkisi çıkmaz dimi kanda ? Tek öyle muallağım oluyor
Çok teşekkür ederim bende anlayamadım çok arada kaldım en mantıklısı adet zamanını beklemek olcakBende çatlatma iğnesi etkisi tam 14 gün sürüyor canım. 14.gün bile böyle çizgi çıkıp 15.gün testlerim sıfırlanıyorbazılarında 8.gün sıfırlanıyor biraz bünyeyle alakalı. Yani 14.günü beklemeden ne olduğunu anlayamazsın. Ya da arka arkaya kan vereceksin artış varsa göreceksin. İnşallah bebiştir
Hamile misinizÇok teşekkür ederim bende anlayamadım çok arada kaldım en mantıklısı adet zamanını beklemek olcak
Yok maalesefHamile misiniz