Çatlatma iğnesi otrille

Bende cumartesi günü çatlatma iğnesi olacağım inş bu hafta iğneler ile devam ediyorum ilk denemem çok korkuyorum

Benım hıc agrım falan olmadı bence artık bünye alıştı inşallah tutunur bebeklerımız

Hiç korkma canım inşallah olur ilk ve sonuncu olur.. iğneyle neden büyüttüler hapla büyümüyormu?
Canım bu arada tutmaz ise eğer ikinciyi hemen yaptirmicam Instagram'da bir doktora denk geldim Hatay'da devlet Hastanesi'ndeydi orayı bıraktı Ankara'da Özel klinik açacak doktorun kendi üretimi takviye gıdaları var bir kaç aydır arastiriyorum ne tüp bebek deneyip basarısiz olupta bu adamın takviyeleriyle hamile kalanları gördüm onu demek istiyorum

Mfk yöntemi dimi canım gördüm onu bende ya enteresan geliyor banada oyle seylerde kullandım cunu

Evet mfk ya bilmiyorum normalde inanmam bu tarz şeylere ama gerçek bir doktor olması ve insanları görünce beni çok cezbetti umut fakirin ekmeği

Günler geçmiyor resmen bayram gününe denk geliyor test zamanı rabbim bayram günü bayram ettirsin hepimize inşallah
Ay evet bayrama denk geliyor hadi canımm inşallah..ben burda olmayacagım testte almak istemiyorum açıkcası gittigim yerde merkeze yakın degıl düşünmek istemiyorum regl olursamda artık yapcak bırsey yok

Ay evet bayrama denk geliyor hadi canımm inşallah..ben burda olmayacagım testte almak istemiyorum açıkcası gittigim yerde merkeze yakın degıl düşünmek istemiyorum regl olursamda artık yapcak bırsey yok
Fark etmez tarihi yinede yaz belki başkalarının bize olduğu gibi bir gün bizde başkalarına umut oluruz

Bende anlamadım hangi iğneleri kullaniyorsunuz düzenli
Yeterli büyümedi demek ilk femara kullandım 10 mm oldu iki yumurta sonra da 5 gün meriofert iğne verdi bana pcos olunca biraz ilaca karşı dirençli olabiliyormuş öyle dedi

Gidip bir kan testi yaptırmak sağlıklı olur diye düşünüyorum ama tabi karar senin
Adet oldum 3 gün önce. Dün ikinci günüydü doktora gittim. İlacın dozunu arttıralım dedi bir tane yumurta yetmiyor diye Klomen günde 3 taneye çıkardı. pazartesi gel dedi. Bakalım nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…