- 25 Haziran 2022
- 126
- 63
- 28
- 31
Benım hıc agrım falan olmadı bence artık bünye alıştıAnladım kuzum tüp bebeğinde %40 oranı var diye okumuştum ama doktorun daha iyisini bilir inşallah gerek kalmadan gebe kalırızbugün benim kasik ağrılarım bitti bel ağrım başladı nasıl bir iğneymis bu hala mi iğne etkisinin ağrıları mi çözmekte zorlanıyorum
Hiç korkma canım inşallah olur ilk ve sonuncu olur.. iğneyle neden büyüttüler hapla büyümüyormu?Bende cumartesi günü çatlatma iğnesi olacağım inş bu hafta iğneler ile devam ediyorum ilk denemem çok korkuyorum
Bende anlamadım hangi iğneleri kullaniyorsunuz düzenliBende cumartesi günü çatlatma iğnesi olacağım inş bu hafta iğneler ile devam ediyorum ilk denemem çok korkuyorum
Canım bu arada tutmaz ise eğer ikinciyi hemen yaptirmicam Instagram'da bir doktora denk geldim Hatay'da devlet Hastanesi'ndeydi orayı bıraktı Ankara'da Özel klinik açacak doktorun kendi üretimi takviye gıdaları var bir kaç aydır arastiriyorum ne tüp bebek deneyip basarısiz olupta bu adamın takviyeleriyle hamile kalanları gördüm onu demek istiyorumHiç korkma canım inşallah olur ilk ve sonuncu olur.. iğneyle neden büyüttüler hapla büyümüyormu?
Mfk yöntemi dimi canım gördüm onu bende ya enteresan geliyor banada oyle seylerde kullandım cunuCanım bu arada tutmaz ise eğer ikinciyi hemen yaptirmicam Instagram'da bir doktora denk geldim Hatay'da devlet Hastanesi'ndeydi orayı bıraktı Ankara'da Özel klinik açacak doktorun kendi üretimi takviye gıdaları var bir kaç aydır arastiriyorum ne tüp bebek deneyip basarısiz olupta bu adamın takviyeleriyle hamile kalanları gördüm onu demek istiyorum
Evet mfkMfk yöntemi dimi canım gördüm onu bende ya enteresan geliyor banada oyle seylerde kullandım cunu
Ufacık şeyde bile umut ediyoruz canım böyle olmamız cokk normalEvet mfkya bilmiyorum normalde inanmam bu tarz şeylere ama gerçek bir doktor olması ve insanları görünce beni çok cezbetti umut fakirin ekmeği
Günler geçmiyor resmen bayram gününe denk geliyor test zamanı rabbim bayram günü bayram ettirsin hepimize inşallahUfacık şeyde bile umut ediyoruz canım böyle olmamız cokk normal
Ay evet bayrama denk geliyor hadi canımm inşallah..ben burda olmayacagım testte almak istemiyorum açıkcası gittigim yerde merkeze yakın degıl düşünmek istemiyorum regl olursamda artık yapcak bırsey yokGünler geçmiyor resmen bayram gününe denk geliyor test zamanı rabbim bayram günü bayram ettirsin hepimize inşallah
Fark etmez tarihi yinede yaz belki başkalarının bize olduğu gibi bir gün bizde başkalarına umut oluruzAy evet bayrama denk geliyor hadi canımm inşallah..ben burda olmayacagım testte almak istemiyorum açıkcası gittigim yerde merkeze yakın degıl düşünmek istemiyorum regl olursamda artık yapcak bırsey yok
Yeterli büyümedi demek ilk femara kullandım 10 mm oldu iki yumurta sonra da 5 gün meriofert iğne verdi bana pcos olunca biraz ilaca karşı dirençli olabiliyormuş öyle dediBende anlamadım hangi iğneleri kullaniyorsunuz düzenli
Anladım canım güzel haberler alırız inşallah bu ayYeterli büyümedi demek ilk femara kullandım 10 mm oldu iki yumurta sonra da 5 gün meriofert iğne verdi bana pcos olunca biraz ilaca karşı dirençli olabiliyormuş öyle dedi
Adet oldum 3 gün önce. Dün ikinci günüydü doktora gittim. İlacın dozunu arttıralım dedi bir tane yumurta yetmiyor diye Klomen günde 3 taneye çıkardı. pazartesi gel dedi. Bakalım nolacakGidip bir kan testi yaptırmak sağlıklı olur diye düşünüyorum ama tabi karar senin
İnşallah canımmmGünler geçmiyor resmen bayram gününe denk geliyor test zamanı rabbim bayram günü bayram ettirsin hepimize inşallah
Bugün 12. Gün 6 sında olmuştum bugün idrarda dünde kanda sıfırlandı bakalım artışı olacakmı Allah Kerim beklemek çok zohamile kaldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?