Çatlatma iğnesi otrille

Ben sabredemeyip alıp yapmıştım o 2 haftada kaç tane test heba ettim hatta testten sonradan hemen kan verdim gidp geç de olsa çift çıktı diye değer 90 çıktı 2 gün 226 olmuş elhamdulillah

Isilik gibi şeyler minik minik kabarcıklar değil mi Kaçıncı günü çıktı acaba onlar bide iğne gününden itibaren mi en geç 16 gün sonra hasta olmak gerekiyor

Evet 16.17. Gün en geç döngü o zamana denk geliyor ben pazartesi öğrendim yani 20 sinde ama dikkatimi dün çekti o kabarcıklar açıkçası

Evet 16.17. Gün en geç döngü o zamana denk geliyor ben pazartesi öğrendim yani 20 sinde ama dikkatimi dün çekti o kabarcıklar açıkçası
Bende de dün öyle kabarcıklar vardı doktora sormak için not almıştım hatta daha önce bir kitapta okumuştum süt kanallarının kendini gebeliğe hazırlanmasında çıkıyormuş diye her denediğim ay kontrol ediyordum bu ay iğnenin etkisinden dolayi mi acaba var dedim ama hem o dikkatimi çekti hemde ondan 4-5 saat önce yaptığım test fotodaki gibi negatif çıktı ondan igne etkisine bağlıyorum

Bugün 12. Gün 6 sında olmuştum bugün idrarda dünde kanda sıfırlandı bakalım artışı olacakmı Allah Kerim beklemek çok zor
İğneden sonra kanda sıfırlandığını bilmiyordum ben iğnenin etkisindeki hcg değerinin üstüne daha da ekleniyor saniyordum

Canim bana da dua eder misin Yeni guzel almissin haberini senin duan kabul olur insallah allahim saglikla kucagina almayi da nasip etsin Benim catlatma ignesinden sonra 12. Gunumdu dun 3.11 cikti. Idrar testlerim hep silik silik. 9. Gunden beri hep erken gebelik testlerini ilk idrarla yapiyorum. Bugun 13. Gunum. Yarin da silik cikarsa kan vermeye gideyim mi? Bu deger yukselir mi acaba? Dua et nolur

Merhaba, ben daha adet gormedim. Normal mi bu? Doktorum cuma gününe kadar bekle test yap demişti. Bugün catlatma iğnesinin 19.gunu hala bişey yok ortada. 16.gun normal idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Göğüs ağrım önce uçlardan başladı şuan yayılmış durumda ağrı ama uclaridaki gibi ağrı yok. Sarımsı kabarcıklar tek tük var. Çatlatma iğnesini 10 Haziran öğlen yapmıştı doktorum.

Kizlar merhaba ben 26 Haziran yani pazar günü ilk defa çatlatma iğnesi vurdum fakat iğnenin 36. Saati yani dün doktorun ilişki önerdiği saat aşırı kasık ağrım başladı ve hala devam ediyor bugün iğnenin 3. Günü normalde regl günlerimde yaşardım kasik ağrısını ama bu çok daha fazlası varmı aranızda yaşayan normalmi bu durum

Normal canım
normal canım bendeki günler olmadı 5,6. Günden sonra 5-6 gün devam etti sonda hafifledi

Evet çok şükür bin şükür ilk ayımda gebelik oluştu bugün kesemizi de gördük 3 adet yumurtam oluşmuştu hatta doktor arafta kaldı çoğul olabilir diye tek ya da çift fark etmez sağlıklı olsunlar fakat yine de çocukluktan beri hayalimde ikiz bebek sahibi olmak ben sizlere sizlerde bana dua edin müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş

Bende hep hayalini kurarım ikiz bebeklerin Allah'ım sağlıkla kucağına aldığın günleri nasıp etsin hakkında ne hayirliysa o olsun hayırlı evlat versin kuzum rabbim bizede bu duyguları yaşamayı nasip etsin benim iki adet yumurtam oluştu biri 15 mm diğeri 20 mm tek sorunum biraz kilom var inşallah onuda aşarım

Benım gibi Sürekli yemek yemek istiyorum galıba bıraz psıkolejık.. iğne oldun bugun 2bucukda bakalım hayırlı sonuçlar alalımm hepimiizzz

Biz tombisler strese girdiğimizde ilk sığındığım liman malesef yemek inşallah hayırlısıyla bizde annelik duygusunu tadariz. İlk ignenmi canım

Biz tombisler strese girdiğimizde ilk sığındığım liman malesef yemek inşallah hayırlısıyla bizde annelik duygusunu tadariz. İlk ignenmi canım
İnşallah canım ya artık anne olmak istiyorum çok beklemedim ama 2sene oldu. 4.iğnem bu canım baska doktorlarda oldu hep bu son artık daha değiştirmeyi düşünmüyorum. Olmazsa artık tüp bebek Ağustos’ta oda. Senin canım ilk iğnenmi

Evet canım benim ilk doktorun daha iyi bilir tabi ama tüp bebekten önce aşılama denedin mi

Evet canım benim ilk doktorun daha iyi bilir tabi ama tüp bebekten önce aşılama denedin mi
Denemedim canım onunda başarı şansı %25diyor doktor aşılama yapmaktansa tüp bebek öneririm dedi bekleyelım az 6ay kadar dedi yumurta takibi yaptırıyorum iğne istedim kendim çatlatma iğnesi.femera kullandım işte 5gün bayramdan sonra Ağustos dedi

Anladım kuzum tüp bebeğinde %40 oranı var diye okumuştum ama doktorun daha iyisini bilir inşallah gerek kalmadan gebe kalırız bugün benim kasik ağrılarım bitti bel ağrım başladı nasıl bir iğneymis bu hala mi iğne etkisinin ağrıları mi çözmekte zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…