Isilik gibi şeyler minik minik kabarcıklar değil mi Kaçıncı günü çıktı acaba onlar bide iğne gününden itibaren mi en geç 16 gün sonra hasta olmak gerekiyorHayır bence regl 14./16. Gün oluyor iğneden sonra bence varsa çıkar ki benim de belirtim şiddetli kasık ve bel ağrısıydı fakat normalde göğüslerim ağrımaz regliden önce bu sefer göğüslerim feci halde ağrıdı şaşırtıcı derece de garip bir ağrı zonklama gibi uçlarına elimi vuramıyordum bir de küçük isilek gibi şeyler çıkmıştı 13 gün testin üstünden biraz zaman geçtikten sonra silik çizgi çıktı 14 gün bekledim yine geç çıktı ama netleşti şimdi de hemen çıkıyor yaptığımda
Bende de dün öyle kabarcıklar vardı doktora sormak için not almıştım hatta daha önce bir kitapta okumuştum süt kanallarının kendini gebeliğe hazırlanmasında çıkıyormuş diye her denediğim ay kontrol ediyordum bu ay iğnenin etkisinden dolayi mi acaba var dedim ama hem o dikkatimi çekti hemde ondan 4-5 saat önce yaptığım test fotodaki gibi negatif çıktı ondan igne etkisine bağlıyorumEvet 16.17. Gün en geç döngü o zamana denk geliyor ben pazartesi öğrendim yani 20 sinde ama dikkatimi dün çekti o kabarcıklar açıkçası
İğneden sonra kanda sıfırlandığını bilmiyordum ben iğnenin etkisindeki hcg değerinin üstüne daha da ekleniyor saniyordumBugün 12. Gün 6 sında olmuştum bugün idrarda dünde kanda sıfırlandı bakalım artışı olacakmı Allah Kerim beklemek çok zor
Canim bana da dua eder misinEvet 16.17. Gün en geç döngü o zamana denk geliyor ben pazartesi öğrendim yani 20 sinde ama dikkatimi dün çekti o kabarcıklar açıkçası
Merhaba, ben daha adet gormedim. Normal mi bu? Doktorum cuma gününe kadar bekle test yap demişti. Bugün catlatma iğnesinin 19.gunu hala bişey yok ortada. 16.gun normal idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Göğüs ağrım önce uçlardan başladı şuan yayılmış durumda ağrı ama uclaridaki gibi ağrı yok. Sarımsı kabarcıklar tek tük var. Çatlatma iğnesini 10 Haziran öğlen yapmıştı doktorum.Evet 16.17. Gün en geç döngü o zamana denk geliyor ben pazartesi öğrendim yani 20 sinde ama dikkatimi dün çekti o kabarcıklar açıkçası
Tabi önce sıfırlanıyor sonra yükseliyorİğneden sonra kanda sıfırlandığını bilmiyordum ben iğnenin etkisindeki hcg değerinin üstüne daha da ekleniyor saniyordum
normal canım bendeki günler olmadı 5,6. Günden sonra 5-6 gün devam etti sonda hafiflediKizlar merhaba ben 26 Haziran yani pazar günü ilk defa çatlatma iğnesi vurdum fakat iğnenin 36. Saati yani dün doktorun ilişki önerdiği saat aşırı kasık ağrım başladı ve hala devam ediyor bugün iğnenin 3. Günü normalde regl günlerimde yaşardım kasik ağrısını ama bu çok daha fazlası varmı aranızda yaşayan normalmi bu durum
Benım gibiBende hep hayalini kurarım ikiz bebeklerin Allah'ım sağlıkla kucağına aldığın günleri nasıp etsin hakkında ne hayirliysa o olsun hayırlı evlat versin kuzum rabbim bizede bu duyguları yaşamayı nasip etsin benim iki adet yumurtam oluştu biri 15 mm diğeri 20 mm tek sorunum biraz kilom var inşallah onuda aşarım
İnşallah canım ya artık anne olmak istiyorum çok beklemedim ama 2sene oldu. 4.iğnem bu canım baska doktorlarda oldu hep bu son artık daha değiştirmeyi düşünmüyorum. Olmazsa artık tüp bebek Ağustos’ta oda. Senin canım ilk iğnenmiBiz tombisler strese girdiğimizde ilk sığındığım liman malesef yemekinşallah hayırlısıyla bizde annelik duygusunu tadariz. İlk ignenmi canım
Evet canım benim ilk doktorun daha iyi bilir tabi ama tüp bebekten önce aşılama denedin miİnşallah canım ya artık anne olmak istiyorum çok beklemedim ama 2sene oldu. 4.iğnem bu canım baska doktorlarda oldu hep bu son artık daha değiştirmeyi düşünmüyorum. Olmazsa artık tüp bebek Ağustos’ta oda. Senin canım ilk iğnenmi
Denemedim canım onunda başarı şansı %25diyor doktor aşılama yapmaktansa tüp bebek öneririm dedi bekleyelım az 6ay kadar dedi yumurta takibi yaptırıyorum iğne istedim kendim çatlatma iğnesi.femera kullandım işte 5gün bayramdan sonra Ağustos dediEvet canım benim ilk doktorun daha iyi bilir tabi ama tüp bebekten önce aşılama denedin mi
Anladım kuzum tüp bebeğinde %40 oranı var diye okumuştum ama doktorun daha iyisini bilir inşallah gerek kalmadan gebe kalırızDenemedim canım onunda başarı şansı %25diyor doktor aşılama yapmaktansa tüp bebek öneririm dedi bekleyelım az 6ay kadar dedi yumurta takibi yaptırıyorum iğne istedim kendim çatlatma iğnesi.femera kullandım işte 5gün bayramdan sonra Ağustos dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?