Slm cnm ne gelen var ne Giden ayniSelam canım ne durumdasın
İnşallah vardır canım yarın test ver tekrardan bence net olurSlm cnm ne gelen var ne Giden ayni
İnşallah vardır canım yarın test ver tekrardan bence net olur
Cnm beklcm snmym ya erkende yptm bisy ckmyo o yuzdn bklyrm
İnşallah cnmda teste ckrdi oyle olsaİnşallah vardır canım yarın test ver tekrardan bence net olur
Yok mu gelen gidenİnşallah cnmda teste ckrdi oyle olsa
Yok yavrum yaYok mu gelen giden
İnşallah seninledir canımYok yavrum ya
Isallh kuzumda teste ckrdi umudum yokİnşallah seninledir canım
Sen naptn cnm ne durumdasinİnşallah seninledir canım
Asliama yapıldı dün yatıyorum öyleSen naptn cnm ne durumdasin
Ayy isallh hyrli hbrler cnm beklyrzAsliama yapıldı dün yatıyorum öyle
İnşallah canım teşekkür ederimAyy isallh hyrli hbrler cnm beklyrz
Bol bol dinlen hiç bisey ypma kabak çekirdeği fındık badem bol tüket ananas ye rabbim yuzune gülsün inşallahİnşallah canım teşekkür ederim
Ya çok teşekkür ederim canım inşallah Rabbim bana dilediklerinin kat ve katını sana da yaşatsın inşallahBol bol dinlen hiç bisey ypma kabak çekirdeği fındık badem bol tüket ananas ye rabbim yuzune gülsün inşallah
Amin cnm Allah isteyen herkese versin hepimize inşallahYa çok teşekkür ederim canım inşallah Rabbim bana dilediklerinin kat ve katını sana da yaşatsın inşallah
İnşallah testlerin bozukturda hamilesindir güzel düşünSlm kızlar yrn doktora gtcm gelen giden yok muhtemelen kist olstu
Isallh yavrumda hepsi bozuk olamaz agrimda cok varİnşallah testlerin bozukturda hamilesindir güzel düşün
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım o zamanIsallh yavrumda hepsi bozuk olamaz agrimda cok var