Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın 14. Gün olacak iğne gününü saymayin diyorlar genelde. Yarın tekrar yapın belli olur. Hayırlısı olsun hakkınızdaMerhaba kızlar ben 11 Eylül'de çatlatma iğnesi oldum dün test yaptım pozitif bugün negatif sizce pozitife döner mi böyle birşey yasiyan var mı bana umut olur musunuz ama hiç belirtim de yok
Teşekkür ederimYarın 14. Gün olacak iğne gününü saymayin diyorlar genelde. Yarın tekrar yapın belli olur. Hayırlısı olsun hakkınızda
Merhaba, bu stresi yaşamak çok zor, testler çok yanıltıcı olabiliyor ve bu stresi daha da pekiştiriyo. Bence imkanınız varsa kan testi yaptırın. Umarım bebeğiniz sizinledirMerhaba kızlar ben 11 Eylül'de çatlatma iğnesi oldum dün test yaptım pozitif bugün negatif sizce pozitife döner mi böyle birşey yasiyan var mı bana umut olur musunuz ama hiç belirtim de yok
Merhaba bende 11 ve 18 eylülde vuruldum dün pozitif çıktı, hafif lekelenme kasık ve bel ağrısı mevcuttu bugün adet günümdü adet görmedim. Çatlatma pozitif yapıyormus sonra öğrendim o yüzden cuma erken gebelikle tekrar yapacağım sizin görüntünüz var mıMerhaba kızlar ben 11 Eylül'de çatlatma iğnesi oldum dün test yaptım pozitif bugün negatif sizce pozitife döner mi böyle birşey yasiyan var mı bana umut olur musunuz ama hiç belirtim de yok
Cok teşekkür ederim inşallahMerhaba, bu stresi yaşamak çok zor, testler çok yanıltıcı olabiliyor ve bu stresi daha da pekiştiriyo. Bence imkanınız varsa kan testi yaptırın. Umarım bebeğiniz sizinledir
Anlamadım iki iğne mi vuruldunMerhaba bende 11 ve 18 eylülde vuruldum dün pozitif çıktı, hafif lekelenme kasık ve bel ağrısı mevcuttu bugün adet günümdü adet görmedim. Çatlatma pozitif yapıyormus sonra öğrendim o yüzden cuma erken gebelikle tekrar yapacağım sizin görüntünüz var mı
Evet her doktorun yöntemi farklı herhalde bilemiyorumAnlamadım iki iğne mi vuruldun
O zaman senin test yapman için erken hala iğne etkisi vardır diye düşünüyorumEvet her doktorun yöntemi farklı herhalde bilemiyorum
Hiçbir bilgim yok inan ben düne kadar mide bulantısı bile yaşıyordum birden kesildi şuanda hiçbir belirtim kalmadı testlerimde negatife döndü bende merakla bekliyorum ama sanırım hazin son yineMerhaba arkadaşlar bende 13 Eylül'de ilk defa yumurta çatlatma iğnesi oldum bugün 11 gün vurulduğum günü saymazsam ilk bir hafta kasıklarım da çok ağrı vardı sonrasında adet olacakmışım gibi belirtilerim olmaya başladı bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce pozitife döner mi bu konuda bilgisi olan var mı ya da öncesinde bu tarz belirtiler yaşayan
Bende 13 ünde iğne vuruldum Salı günü 11. Günde bende erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonrasında tekrarlamadım siz ne yaptınız bende acaba pozitife döner mi diyorum da erken gebelik testi olduğu içinde ihtimal düşük gibiMerhaba arkadaşlar bende 13 Eylül'de ilk defa yumurta çatlatma iğnesi oldum bugün 11 gün vurulduğum günü saymazsam ilk bir hafta kasıklarım da çok ağrı vardı sonrasında adet olacakmışım gibi belirtilerim olmaya başladı bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce pozitife döner mi bu konuda bilgisi olan var mı ya da öncesinde bu tarz belirtiler yaşayan
Merhaba tekrardan test yaptınız mıMerhaba kızlar ben 11 Eylül'de çatlatma iğnesi oldum dün test yaptım pozitif bugün negatif sizce pozitife döner mi böyle birşey yasiyan var mı bana umut olur musunuz ama hiç belirtim de yok
Evet bugünde yaptım negatif gelen giden de yok sizde mi beklemedesinizMerhaba tekrardan test yaptınız mı
Merhaba tekrardan test yaptınız mı
Ben 11 ve 18i iğne oldum 18i transfer hala iğne etkisi mi yaşıyorumdur acaba Allah hepimizin yardımcısı olsun sağsalim sağlıklı yavrularımızı kucaklarımıza alalımEvet bugünde yaptım negatif gelen giden de yok sizde mi beklemedesiniz
Ya koyulaşma var bence pozitif ama doktorunla görüş daha net bir sonuç alirsin inşallah seninledir birde sabah mi yaptın ikisini oda önemli birde kandan idrara geçme süresi de var canım hani ihne yavaş yavasta idrarda yükseltmiş olabilir onun için en sağlıklısı doktorla konuşmakBen 11 ve 18i iğne oldum 18i transfer hala iğne etkisi mi yaşıyorumdur acaba Allah hepimizin yardımcısı olsun sağsalim sağlıklı yavrularımızı kucaklarımıza alalım
İki testimide 2 gün arayla akşam 7-8de yaptım doktorum kan testine önem verdiği için bunları dikkate almıyor inşallah 30u kan vereceğimYa koyulaşma var bence pozitif ama doktorunla görüş daha net bir sonuç alirsin inşallah seninledir birde sabah mi yaptın ikisini oda önemli birde kandan idrara geçme süresi de var canım hani ihne yavaş yavasta idrarda yükseltmiş olabilir onun için en sağlıklısı doktorla konuşmak
Yok bende test yapmadım artık korkuyorum yapmaya bide çok yoğun derecede adet belirtilerim var karın ağrısı 1 hafta daha beklicem olmazsam kan testi yapacamBende 13 ünde iğne vuruldum Salı günü 11. Günde bende erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonrasında tekrarlamadım siz ne yaptınız bende acaba pozitife döner mi diyorum da erken gebelik testi olduğu içinde ihtimal düşük gibi
Hadi bakalım hayırlı haberleri alırsın inşallahİki testimide 2 gün arayla akşam 7-8de yaptım doktorum kan testine önem verdiği için bunları dikkate almıyor inşallah 30u kan vereceğim