Catlatma ignesi oldum 10 ocakta

hira gl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
15
1
1
34
Catlatma ignesi oldum 10 ocakta. Öncesinde 2 yumurtan oluşmuş demişti. Bekleme halindeyim. Ama bilinçli olan var mı

Evet klomen kullanmıştım. 2 yumurtan var demişti sonra iğne verdi.
İnşallah güzel sonuç alırsın. Ben de bu ay letu kullanıyorum. Haftaya kontrolüm var iğne yapabiliriz dedi. İnşallah güzel sonuçlar alırız

Ben de 12 ocakta oldum iğneyi :) var mı bi farklı belirtiniz. Benim ikinci deneyimim
Yani ben anlayamıyorum da. Kimisi belirti olur kimisi olmaz diyor . Bizler heyecan yaptıkça her şeyi belirti gibi de algılıyoruz. İnş hepimiz güzel haber alırız. Peki doktorunuz bir şey demiş miydi

Ben de 12 ocakta oldum iğneyi :) var mı bi farklı belirtiniz. Benim ikinci deneyimim
Bende 12 Ocak'ta vuruldum iğneyi sonrasında da aşılama oldum. benim kasık ağrım baş dönmem göğüs hassasiyetim vardi ama geçti galiba iğnenin etkisiydi. Şu an sadece hemencecik yoruluyorum. Sizde var mı belirti hiç test falan yaptınız mı

Yok hayır pcosum ben ek olarak sadece folik asit kullanıyorum

Merhabalar inşallah güzel haberi alırız :) benim ikinci deneyimim ilkinde test yaptığımda yalancı pozitif gördüğüm için bu ay denemedim. Kasık ağrısı şişkinlik ve afedersiniz gaz var. İğne etkileri daha geçmedi sanırım beklemedeyim bakalım :)

İnşlh ben 26sında kan testi vericem biraz erken ama içim içime sıgmıyor.hep bir taraf umut ediyor ya Rabbim kalbimizden geçeni versin hayırlısıyla

İnşlh ben 26sında kan testi vericem biraz erken ama içim içime sıgmıyor.hep bir taraf umut ediyor ya Rabbim kalbimizden geçeni versin hayırlısıyla
Amin inşallah isteyen herkese siz test yaptınız mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…