merhaba bende 18 ocakta oldum iğneyi test yaptınız mı sizCatlatma ignesi oldum 10 ocakta. Öncesinde 2 yumurtan oluşmuş demişti. Bekleme halindeyim. Ama bilinçli olan var mı
benim de sağda iki yumurtam vardı.Catlatma ignesi oldum 10 ocakta. Öncesinde 2 yumurtan oluşmuş demişti. Bekleme halindeyim. Ama bilinçli olan var mı
Yok yapamadim. Yani ne zaman da yapılır bilmiyorum. İlk kez oldum aşıyıbenim de sağda iki yumurtam vardı.
Peki doktor bir şey demiş miydi . Ben 10 ocak cuma oldum 3 gun ilişki soyledi sonra gün aşırı olabilir demisti .merhaba bende 18 ocakta oldum iğneyi test yaptınız mı siz
Ins ikiz bebeğiniz olur sağlıcakla kolaylıklabenim de sağda iki yumurtam vardı.
Yok yapmadım. Yani erken mi bilmiyorumTest yaptınız mı
Öncesinde herhangi bir hap kullandınız mı klomen, letu vs?Yok yapmadım. Yani erken mi bilmiyorum
Evet klomen kullanmıştım. 2 yumurtan var demişti sonra iğne verdi.Öncesinde herhangi bir hap kullandınız mı klomen, letu vs?
İnşallah güzel sonuç alırsın. Ben de bu ay letu kullanıyorum. Haftaya kontrolüm var iğne yapabiliriz dedi. İnşallah güzel sonuçlar alırızEvet klomen kullanmıştım. 2 yumurtan var demişti sonra iğne verdi.
Ben de 12 ocakta oldum iğneyi :) var mı bi farklı belirtiniz. Benim ikinci deneyimimCatlatma ignesi oldum 10 ocakta. Öncesinde 2 yumurtan oluşmuş demişti. Bekleme halindeyim. Ama bilinçli olan var mı
Inss size kolaylıklar versin Allah. İnş en güzel haberi en yakında alırsınız.İnşallah güzel sonuç alırsın. Ben de bu ay letu kullanıyorum. Haftaya kontrolüm var iğne yapabiliriz dedi. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Yani ben anlayamıyorum da. Kimisi belirti olur kimisi olmaz diyor . Bizler heyecan yaptıkça her şeyi belirti gibi de algılıyoruz. İnş hepimiz güzel haber alırız. Peki doktorunuz bir şey demiş miydiBen de 12 ocakta oldum iğneyi :) var mı bi farklı belirtiniz. Benim ikinci deneyimim
Bende 12 Ocak'ta vuruldum iğneyi sonrasında da aşılama oldum. benim kasık ağrım baş dönmem göğüs hassasiyetim vardi ama geçti galiba iğnenin etkisiydi. Şu an sadece hemencecik yoruluyorum. Sizde var mı belirti hiç test falan yaptınız mıBen de 12 ocakta oldum iğneyi :) var mı bi farklı belirtiniz. Benim ikinci deneyimim
Merhabalar inşallah güzel haberi alırız :) benim ikinci deneyimim ilkinde test yaptığımda yalancı pozitif gördüğüm için bu ay denemedim. Kasık ağrısı şişkinlik ve afedersiniz gaz var. İğne etkileri daha geçmedi sanırım beklemedeyim bakalım :)Bende 12 Ocak'ta vuruldum sonrasında da aşılama oldum.iğneyi benim kasık ağrım baş dönmem göğüs hassasiyetim vardi ama geçti galiba iğnenin etkisiydi. Şu an sadece hemencecik yoruluyorum. Sizde var mı belirti hiç test falan yaptınız mı
İnşlhMerhabalar inşallah güzel haberi alırız :) benim ikinci deneyimim ilkinde test yaptığımda yalancı pozitif gördüğüm için bu ay denemedim. Kasık ağrısı şişkinlik ve afedersiniz gaz var. İğne etkileri daha geçmedi sanırım beklemedeyim bakalım :)
Amin inşallah isteyen herkeseİnşlhben 26sında kan testi vericem biraz erken ama içim içime sıgmıyor.hep bir taraf umut ediyor ya Rabbim kalbimizden geçeni versin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?