canım bende çatlatma iğnesi yaptırdım aynı benimde kasıklarımda sancı olmuştu allahıma şükürler olsun şimdi 2 kızım var
çok iyi ya paylaşım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende çatlatma iğnesi yaptırdım aynı benimde kasıklarımda sancı olmuştu allahıma şükürler olsun şimdi 2 kızım var
selam kızlar yeni doktordan geldim adetimin 13. günü sağğ ve solda 16 ml yumurta oluşmuş birkaçtane daha var ama 11ml dekalımış onlar şimdi bana çatlatma iğnesi verdi ama biri kalçadan diğeri göbekten hangisini bulabilirsen al dedi ama ben hangisi daha faydalı bilmiyorum bir kaç kişi göbekten olanı al dedi sizce hangisi
Klomen vs kullanmadan kendiliğinden gelişen yumurtamızın çatlaması için çatlatma iğnesi kullanabilirmiyiz ? Tecrubesi ve bilgisi olan var mı ?
merhaba narmik ben bu ay 21. gün dr a gitmiştim. ultrasonda bir tane olgunlaşmış yumurta vardı. klomen falan kullanmadım. doktor garantiye alalım diyerek hemen oracıkta çatlatma iğnesini vurdu. bakalım inşallah bu ay güzel haberi alırım.
slm arkadaşalr.uzun zamandır yazılmamış buraya ama ben yinede yazayım belki okuyan olur.
2 yıllık evliyim 27 yaşındayım.1 yıldır korunmuyoruz fakat gebelik oluşmadı.cok dr gittim. en sonunda bir dr benim bütün sorularıma cevap verdi.herşeyi anlattı. hem polikistik over var adet olamıyorum ilaçla ancak. infertilite(kısır) yazıyor raporumda ayrıca. Dr bana cok ümitlenme dedi. prolaktin hormonumda cok yüksek.klomenle dostinex verdi bi de çatlatma iğnesi.12.gün tekrar gidicez bakacak yumurtalarımda büyüme varsa iğneyi yapacak.
hepsi bi yana da kısırlık yazınca onu orda okuyunca şok oldum.günlerdir hiç huzurum yok.kimse anlayamıyacak gibi geliyor.yalnız kaldığımda sürekli ağlıyorum. korkuyorum ya olmazsa diye........
20 ocak ta çatlat ma iğnesi oldum. öncesinde klomen kullandım. 21,23 ocak ta bir gün arayla ilişki dedi doktor.. ilk denememizdi. 1 yıldır korunmuyordum. şuan da 4 haftalık hamileyim. yeni öğrendim. ikinci bebeğim. bir de kızım var...
Dün Dra gittim sağ tarafımda 2.21 mm bir yumurta vardı solda da vardı da onlar küçüktü. Bana overtille çatlatma iğnesi yaptırdı. Ama ağrıdan duramıyorum. Özellikle de sağ tarafımda solda da var. kasıklarım da çok sert yürüyemiyorum desem yeridir :S Bu ağrı ne kadar sürecek? Çatlamayla birlikte ağrı son mu bulacak? Yumurta hangi boyutta çatlıyor?