Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
catlama ignesi nasil yapiliyor
daha önceki mesajımda yazmıştım.ve şimdi sonuc hamileyim :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
tebrikler arkadaşım allah kucağına alayıda nasip etsin inş. bende bu ayda klomen kullanıcam inş. bende güzel haberleri veririm :)[/QUOTamin canım inşallah..bende serophene kullandım ardından otrivine iğne oldum.ilk iğnede sonuç pozitif.dilerim seninde öyle olur..
tebrikler arkadaşım allah kucağına alayıda nasip etsin inş. bende bu ayda klomen kullanıcam inş. bende güzel haberleri veririm :)[/QUOTamin canım inşallah..bende serophene kullandım ardından otrivine iğne oldum.ilk iğnede sonuç pozitif.dilerim seninde öyle olur..
csnım inş. dediğin gibi birinci denemede olur hamilelik nasıl gidiyor ...
Arkadaşlar bende hamile kalamıyorum,uzun bir süredir,sizden yardım istiyorum ,klomene ne zaman başlanıyor ve bitiyor çatlatma iğnesini ne zaman veriyor doktor,hangi iaçlar daha etkili,teşekkürler......
arkadaşım ben adetin 3.gününde serophone kullanmaya başladım 10 günüde ise iğne oldum..