Çatlatma iğnesi olanlar gelin süreci birlikte takip edelim

asyaa9833

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
437
119
53
4 nisanda femara kullandım sabah akşam 8 nisanda bitti. 14 nisanda ovitrelle iğne vuruldum karnımdan. Sol yumurtam büyümüştü 17 mm diğeri de 20 mm. Dün akşam da birliktelik yaşadık bakalım. Belirttim yok sadece iğneyi vurduğum sabahın akşamında karnımda hafif ağrı oldu erken çatlamaz herhalde

Bende ayın 9 unda iğne vuruldum adetimi bekliyorum test yapmadım hiç çünkü iğne vurulduktan sonraki 14 gün içinde yalancı pozitif çıkabiliyormuş testler. Belirtilerim adet belirtisi gibi ama umutlanmak istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum negatif görünce 😞

Bende ayın 9 unda iğne vuruldum adetimi bekliyorum test yapmadım hiç çünkü iğne vurulduktan sonraki 14 gün içinde yalancı pozitif çıkabiliyormuş testler. Belirtilerim adet belirtisi gibi ama umutlanmak istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum negatif görünce 😞
Ben 7. Günden beri her gün yapıyorum olmazsada olmaz dünyanın sonu değil :))

Merhaba, bende bu ay başlıcam sanırım regl bekliyorum doktora gidicem kaçıncı gün ilaca başlatıyor?

Ben 7. Günden beri her gün yapıyorum olmazsada olmaz dünyanın sonu değil :))
Orası öyle tabi ama 4 yıl oldu insan bi yerden sonra kafaya takmaya baslıyor elimde olmuyor malesef. Bakalım şimdi diyete ve spora basladım bi 15 kilo fazlam var onu vermeye yoğunlaştım

Back
X