• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi olanlar buraya

Canim ben bi bucuk senelik evliyim son bi Senedir istiyoruz ve olmuyor malesef

Yok Canim ikimizde de bi Sorun yok Cok sukur Doktor olur diyor ama ben Biraz aceleci oldugum icin igne yapti bu ay Cok ümitli konustu yuzde 60 bu ay olur dedi hatta Gecen gittigimde igneden sonra dedim bu ay olmasa nolcak klomene devam mi dedim kizdi Bana neden olumsuz dusunuyorsun ins hamile kalcaksin bu ay dedi ama bende yok ümitli.

Siz nezammandir istiyosunuz sizde bi Sorun var mi
canım senin en büyük problemin stres o zaman :( stresi yenersen inşallah olacak bak ne güzel sorun da yokmuş kafaya takmamaya çalış tatlım bu ay olmazsa da öteki ay şansın daha yüksek olur dert etme tatlım moralini yüksek tutmaya çalış :(

canım senin en büyük problemin stres o zaman :( stresi yenersen inşallah olacak bak ne güzel sorun da yokmuş kafaya takmamaya çalış tatlım bu ay olmazsa da öteki ay şansın daha yüksek olur dert etme tatlım moralini yüksek tutmaya çalış :(

Evet haklisin ben Cok takiyorum ama iste olmuyor.

Sende durumlar ne sen nezammandir istiyosunuz?

Evet haklisin ben Cok takiyorum ama iste olmuyor.

Sende durumlar ne sen nezammandir istiyosunuz?

canım bende ıkı yıllık evlıyım bu ayda olmazsa bır yıldır olmuyo olacak ıkı kere catlatma ıgnesı vuruldum ama malesef olmadı sımdı reglıyım reglım bıtınce tekrar doktora gıdıcem sımdı ne olacak bılmıyorum esımde bende kontrollerden gectık dedıgın gıbı bızdede bır problem yok ama olmuyor ıste bır kere kımyasal gecırdım altı ay once okadar sende ıstanbuldamısın ısttteysen eger doktorunu yazarmısın canım

Son düzenleme:
canım bende ıkı yıllık evlıyım bu ayda olmazsa bır yıldır olmuyo olacak ıkı kere catlatma ıgnesı vuruldum ama malesef olmadı sımdı reglıyım reglım bıtınce tekrar doktora gıdıcem sımdı ne olacak bılmıyorum esımde bende kontrollerden gectık dedıgın gıbı bızdede bır problem yok ama olmuyor ıste bır kere kımyasal gecırdım altı ay once okadar sende ıstanbuldamısın ısttteysen eger doktorunu yazarmısın canım

Canim Artik hakimizda hayirlisi ne diyelim

Yok Canim ben yurtdisindayim

Bu catlatma iyneleri doktorunuz mu veriyor kizlar bu hafta bende gitcem dokttora

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar bende ayın 31 in de iğne oldum bekliyorum meraktan ölcem ....

merhaba arkadaşlar bende ayın 31 in de iğne oldum bekliyorum meraktan ölcem ....
ben de aynıyım canım ki ben senden sonra vuruldum...alışkanlık olmuş bugün test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisi biliyorum bu ay bol bebişli bir ay olur inş

ben de aynıyım canım ki ben senden sonra vuruldum...alışkanlık olmuş bugün test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisi biliyorum bu ay bol bebişli bir ay olur inş

bende test yaptım 2. çizgi biraz silkti ama büyük ihtimal...

iğnede hcg hormonu varmış ondan çıkıyormuş hatta 13 günden önce test yapmayın diyorlar ama merak işte bizimkisi.... insallah 15 gün sonra gerçeğini görürüz...

evet iğnenin etkisi benim bu ikinci denemem iğnede...yarın 11. gün bakalım az kaldı ne olucaksa...

Gunaydin Canim Evet benimde Öyle heray husran bi yildir.

Bugun igneden sonra 14gunum benim ama sanki adet olcam

Günaydın kızlar benim kafam acayip karıştı ya ben 12 gün önce çatlama iğnesi vuruldum 9.gün idrar testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm 10.gunde silik ikinci çizgiyi gördüm dün yaptım yani 11.gün hiç çizgi yoktu acaba gün içinde cok tuvalete gıttım ondan mıdır dedim gece tekrar test yaptım ikinci çizgi cok soluktu ama vardı bu ne şimdi ;((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back