Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
askim takibe devam etmesi gerekiyor normalde. 2 günde bir çağırıp yumurta büyüyor mu bakması lazım. büyümüyorsa bir sonraki ay doz arttırır veya farklı ilaç kullanılır genelde. 14mm biraz kücük. regline ne kadar var?Hanımlar klomen kullandım yumurtam 14mm olmuş o yüzden iğne yapmadı. Ama yine de ilişkin olsun hanile kalırsın dedi doktor. Bu durumu yaşayan var mı ve duphaston verdi
ama canım kendi çatlaması için çok kücük değil mi yumurta? bence takibe devam etmesi gerekiyordu.Kendisi çatlasın diye mi öyle dedi acaba. Gün aşırı değerlendirin inşallah tutar![]()
Bence de küçük. Moral bozmak için yazmak istemedim ama. Vardır doktorun bi bildiği bilemedimama canım kendi çatlaması için çok kücük değil mi yumurta? bence takibe devam etmesi gerekiyordu.
sorumsuz ama bence doktor artık büyüyemeyecek konuma gelene kadar takip etmesi gerekiyor. ya yumurta büyümeye devam eder de çatlamazsa ne olacak yani? kist olursa sonraki ay deneme sansı olmayacak mecbur kistin erimesini bekleyecek. doktorlara sinirim bu araBence de küçük. Moral bozmak için yazmak istemedim ama. Vardır doktorun bi bildiği bilemedim![]()
Maalesef bilmiyorum düzensiz regl oluyorum çünküaskim takibe devam etmesi gerekiyor normalde. 2 günde bir çağırıp yumurta büyüyor mu bakması lazım. büyümüyorsa bir sonraki ay doz arttırır veya farklı ilaç kullanılır genelde. 14mm biraz kücük. regline ne kadar var?
YaaaBence de küçük. Moral bozmak için yazmak istemedim ama. Vardır doktorun bi bildiği bilemedim![]()
canım bence baska doktora git. cünkü normal prosedür yumurta artık büyüyemeyecek duruma gelene kadar takip edilir. o duruma geldikten sonra zaten regl olunca tekrar gel doz arttıralım veya ilacı değiştirelim derler. duphaston vermis sana duphaston evet regl sökücü ve eğer döllenme olursa bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor. ama ya yumurta büyümezse? ya da çatlamazsa? bana güven vermedi doktorun. ilacı bıraktıktan kaç gün sonra muayene oldun?Maalesef bilmiyorum düzensiz regl oluyorum çünkü
Ilaçın son günü yani 5inci günü gittim 8mm di 4 gün sonra gel bakalım dedi bu gün gittim 14mm dedicanım bence baska doktora git. cünkü normal prosedür yumurta artık büyüyemeyecek duruma gelene kadar takip edilir. o duruma geldikten sonra zaten regl olunca tekrar gel doz arttıralım veya ilacı değiştirelim derler. duphaston vermis sana duphaston evet regl sökücü ve eğer döllenme olursa bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor. ama ya yumurta büyümezse? ya da çatlamazsa? bana güven vermedi doktorun. ilacı bıraktıktan kaç gün sonra muayene oldun?
tekrar cagirsaydı keske. 4 gğnde 4mm az mı normal mi bilemiyorum ama bence doktorun da ümidi olmadığı için çağırmamış. ben ilacı bıraktıktan 4 gün sonra gittim biri 18, biri 16mmdi. ve hemen o gün çatlatma iğnesi verdi. ama ben femara günde 2 doz kullanmıştımIlaçın son günü yani 5inci günü gittim 8mm di 4 gün sonra gel bakalım dedi bu gün gittim 14mm dedi