Gebeliğe Hazırlık catlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hatun36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
125
47
98
Selam kızlar bugün doktora gittim ve catlatma iğnesi verdi gece 12 de vur dedi pazar gece 12 de de ilişkiye gir dedi sizinde çatlatma iğnesi hakkında tecrubelerinizi ogrenebilirmiyim

Merhabalar bende dün vuruldum bugün yarin ve pazartesi dr ilişki önerdi ama saat söylemedi

Bna kağıda yazdı da anlattı yoksa karistiracan sen dedi ama ne yalan söyleyeyim ilk kez kullanacam da çok korkuyorum:))
Bende ilk kez çatlama iğnesi dün vuruldum banada yazmıştı fakat saat yok yani 3 gün ilişki 2 saat ayakları kaldır ve 8 saat te su değmemesi gerek duş alma dedi dr

Sen kendin mi vurdun iğneyi iğneden korkum var eve geldiğimden beri nasıl vuracagimi düşünüyor korkudan

Selam kızlar bugün doktora gittim ve catlatma iğnesi verdi gece 12 de vur dedi pazar gece 12 de de ilişkiye gir dedi sizinde çatlatma iğnesi hakkında tecrubelerinizi ogrenebilirmiyim
Çok kullandım. İğne olmadan iki gün önce, iğne vurulduğum gün, ondan sonra gün aşırı ilişki oldu öyle saat filan vermiyordu doktorum. Bu şekilde iki defa hamile ilk hamileliğimde erken doğumla kaybettim şimdi yine hamileyim

Çok kullandım. İğne olmadan iki gün önce, iğne vurulduğum gün, ondan sonra gün aşırı ilişki oldu öyle saat filan vermiyordu doktorum. Bu şekilde iki defa hamile ilk hamileliğimde erken doğumla kaybettim şimdi yine hamileyim[/QUO

Gözün aydın darisi benim başıma inşallah doktor saat verdi bana

Back