• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi kullananlar toplanalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uyusuk_sirine

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
73
40
8
Arkadaşlar merhaba menegon iğnesi vuruluyorum yumurta takibim yapılıyor.
Bugün doktoruma gittim pko'lu olarak bir yumurtanda olsa büyüme yapmış zaten bir tane olması bizim için daha iyi yumurtan 13 mm olmuş dedi bu cumartesi tekrar çağırdı istediğimiz ölçüye gelir ise çatlatma iğnesi vuracağız dedi çatlatma iğnesi ile hamile kalanlarınız var mı ? Çok acıtıyor mu? Tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız :)

Hayır hic acıtmıyor zaren küçük bir iğne göbekten yaptır mutlaka daha iyi sonuç diye okudum hep ve evet birkez hamile kaldım kısmet değilmiş olmadı bu ay yeniden çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum kısmet inss hayırlısı sağlıklı ile yeniden hamile kalmisimdir :)

Banda ayın yirmisinde iğne wurcak sanırım doktor kafamda deli sorular inşallah bu ay umutlarımız yeşerir :dua:

Hayır hic acıtmıyor zaren küçük bir iğne göbekten yaptır mutlaka daha iyi sonuç diye okudum hep ve evet birkez hamile kaldım kısmet değilmiş olmadı bu ay yeniden çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum kısmet inss hayırlısı sağlıklı ile yeniden hamile kalmisimdir :)
İnşallah kalmışsınızdır Rabbim aratmasın inşallah :) aa bilmiyordum öyle ise göbekten istiyeyim menegonu kalçadan vuruluyorumda

Uyusuk_sirine Uyusuk_sirine yok kuzu iğne yapmadı 20 sinde gittim cinsel perhiz dedi 24 25 ilişki olsun 26 sında sabah erkenden gel dedi bakalımm 3. Dozu aldık femarada işte allahın hakkı üçtür inşallah hayırlısıyla bu defa olur dua edelim :)

Uyusuk_sirine Uyusuk_sirine yok kuzu iğne yapmadı 20 sinde gittim cinsel perhiz dedi 24 25 ilişki olsun 26 sında sabah erkenden gel dedi bakalımm 3. Dozu aldık femarada işte allahın hakkı üçtür inşallah hayırlısıyla bu defa olur dua edelim :)
İnşallah olur canım Rabbim bize hamiş yıl nasip etsin ❤ :)

Back