AnladımOlmaz büyük ihtimalle canım
Adet oldum aynen erken yapmışımÇok erken test yapmışsın
Çatlatma iğnesi ve adet günlerin arası neler yaşadın belirtilerin oldu mu ilişkiyi nasıl değerlendirdinAdet oldum aynen erken yapmışım
Acayip şekilde sırt ağrım ve kasık ağrım vardı cumartesi iğneyi olmuştum pazar pazartesi salı doktorum demişti öyle yapmıştık ama olmadıÇatlatma iğnesi ve adet günlerin arası neler yaşadın belirtilerin oldu mu ilişkiyi nasıl değerlendirdin
Üzülme umudunu kaybetme ben 6 aydır tedavi görüyorum hiç biri tutmadı hiç hamile kalmadım hiç o duyguyu tatmadım ama umudumuzu kaybetmeden devamAcayip şekilde sırt ağrım ve kasık ağrım vardı cumartesi iğneyi olmuştum pazar pazartesi salı doktorum demişti öyle yapmıştık ama olmadı
Rabbim kucağımızi boşa bırakmasın inslalahÜzülme umudunu kaybetme ben 6 aydır tedavi görüyorum hiç biri tutmadı hiç hamile kalmadım hiç o duyguyu tatmadım ama umudumuzu kaybetmeden devam
İnşallahRabbim kucağımızi boşa bırakmasın inslalah
Evet vardıİnşallahsende de beyaz kremsi akıntı oluyormuydu
Negatif se adeti bekleyin yada doktora gidin kist olmuş olabilirArkadaşlar çatlatma iğnesi in 11 günü bugün kan verdim hamilelik yok sonradan positif olma olasılığı varmı
Adet oldum bugun 16 günü igneninNegatif se adeti bekleyin yada doktora gidin kist olmuş olabilir
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAdet oldum bugun 16 günü ignenin
İlaç kullandınız mı? Kaç yumurta oluşuyordu bende başladımda tedaviyeÜzülme umudunu kaybetme ben 6 aydır tedavi görüyorum hiç biri tutmadı hiç hamile kalmadım hiç o duyguyu tatmadım ama umudumuzu kaybetmeden devam
Folbiol kullanıyorum çatlatma iğnesi sonrası progestan kullanıyorum ayrıca 3 ay myfol diye bı vitamin şasesi kullandim. Şuan 3 yumurtam gelişti her ay değişti ama bu bazen 5 bazen 1 bazen 2İlaç kullandınız mı? Kaç yumurta oluşuyordu bende başladımda tedaviye
Sonuç aldın mı ne durumdasınAnladım ben bu ay letu+ovitrelle kullandım 2 sağda 2 solda oluştu iğne üzerinden 5 gün geçti batmalar var hayırlı sonuçlanır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?