• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi in 11 günü kanda negatif

Bebisee

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
358
296
23
31
Arkadaşlar çatlatma iğnesi in 11 günü bugün kan verdim hamilelik yok sonradan positif olma olasılığı varmı 🙄

Çatlatma iğnesi ve adet günlerin arası neler yaşadın belirtilerin oldu mu ilişkiyi nasıl değerlendirdin
Acayip şekilde sırt ağrım ve kasık ağrım vardı cumartesi iğneyi olmuştum pazar pazartesi salı doktorum demişti öyle yapmıştık ama olmadı 🥺

Acayip şekilde sırt ağrım ve kasık ağrım vardı cumartesi iğneyi olmuştum pazar pazartesi salı doktorum demişti öyle yapmıştık ama olmadı 🥺
Üzülme umudunu kaybetme ben 6 aydır tedavi görüyorum hiç biri tutmadı hiç hamile kalmadım hiç o duyguyu tatmadım ama umudumuzu kaybetmeden devam

İlaç kullandınız mı? Kaç yumurta oluşuyordu bende başladımda tedaviye
Folbiol kullanıyorum çatlatma iğnesi sonrası progestan kullanıyorum ayrıca 3 ay myfol diye bı vitamin şasesi kullandim. Şuan 3 yumurtam gelişti her ay değişti ama bu bazen 5 bazen 1 bazen 2

Anladım ben bu ay letu+ovitrelle kullandım 2 sağda 2 solda oluştu iğne üzerinden 5 gün geçti batmalar var hayırlı sonuçlanır inşallah

Back